Keystone logo
© ©ARU
Anglia Ruskin University

Anglia Ruskin University

Anglia Ruskin University

Johdanto

ARU on innovatiivinen maailmanlaajuinen yliopisto, jossa on opiskelijoita 185 maasta opiskelemaan kanssamme. Meidät on kerran nimetty The Times Higher Education World University Rankings 2021: n maailman 350 parhaan oppilaitoksen joukkoon - ja yhdeksi Ison -Britannian 40 parhaan yliopiston joukosta.

Yhteisömme on meille uskomattoman tärkeä, ja olemme ylpeitä roolistamme kaupungeissamme ja laajemmalla alueella - mukaan lukien myönteinen vaikutus työpaikkoihin ja paikalliseen talouteen.*

Opiskelijat, yritykset ja kumppanit hyötyvät erinomaisista tiloista, joihin kuuluvat uusi lääketieteen korkeakoulu Chelmsfordissa ja tiedekeskus Cambridgessa. Monet tilat, aktiviteetit ja tapahtumat ovat avoimia laajemmalle yhteisölle.

Miksi valita ARU?

Syitä on monia.

kunnianhimo

Emme ole vain akateemisesti kunnianhimoisia itsellemme vaan myös opiskelijoillemme.

Meidät on nimetty yhdeksi maailman 350 parhaan oppilaitoksen joukosta Times Higher Education World University Rankings 2021 -tapahtumassa viidennen peräkkäisen vuoden ajan - ja yksi Britannian 40 parhaan yliopiston joukosta. Olemme myös listattu The Times Good University Guide 2021 -sosiaalisen osallisuuden kymmenen parhaan joukkoon.

Opiskelijat ovat yliopistomme ytimessä, ja olemme iloisia siitä, että viimeisen vuoden opiskelijamme arvostavat myös koulutuskokemustaan

erinomaisuus

Vuoden 2021 Guardian League -taulukossa meidät valittiin Ison -Britannian johtavaksi koulutus- ja urheilutieteen kurssien yliopistoksi. Olemme erityisen iloisia voidessamme olla yksi Guardianin 20 parhaasta Yhdistyneen kuningaskunnan yliopistosta arvonlisäyksessä, joka mittaa kuinka hyvin tuemme opiskelijoitamme taustasta riippumatta heidän potentiaalinsa saavuttamisessa.

Tämän lisäksi Teaching Excellence Framework (TEF) hopeapalkintomme on tunnustus kurssiemme laadusta ja opiskelijoiden korkeasta tyytyväisyydestä.

yhteistyö

Olemme paikka, jossa yhteistyö, tutkimus ja tieteellinen toiminta vaikuttavat kaikkeen, mitä teemme. Monet kursseistamme ovat alan tunnustamia, ja suuri osa niistä on ammattimaisesti akkreditoituja, mikä tekee opiskelijoistamme valmiita uralle.

Joka vuosi autamme myös 2 000 yritystä kasvamaan harjoittelijoilla, koulutuksella, tutkimuksella ja yhteistyöohjelmilla.

Vaikutus

Olemme määrätietoisia, haastavia ja uteliaita maailmaamme kohtaan. Ison-Britannian korkeakoulujen rahoittajat ovat tunnustaneet akateemisen huippuosaamisemme, ja 12 aluetta on luokiteltu maailman johtavaksi tutkimukseksi. Tarjoamme vaikuttavaa tutkimusta, joka käsittelee kiireellisiä ongelmia ja tekee eron ihmishenkien pelastamisesta veden säästämiseen.**

yritys

Vaikka päämme on täynnä kunnianhimoa, jalkamme ovat istutettu ympärillämme olevaan maailmaan. Olemme ylpeitä siitä, että olemme yhtä yritteliäitä kuin innovatiivisia, ja vaalimme näitä ominaisuuksia opiskelijoissamme Anglia Ruskin Enterprise Academyn tarjoaman mentoroinnin, tuen ja start-up-rahoituksen avulla.

Innostus

Pelkkä asenteemme erottaa meidät muista. Mielestämme innostus on tarttuvaa ja antaa tulosten puhua puolestaan ja on ainoa Yhdistyneen kuningaskunnan yliopisto, joka on nimetty maailmanlaajuiseksi nousevaksi tähdeksi. ***

* Hatch Regenerisin tekemä tutkimus yliopisto- ja korkeakoululiitolle, 2020

** Research Excellence Framework (REF) 2014

*** Korkeakoulukonsultit Firetail, taulukko julkaistu Times Higher Educationissa elokuussa 2016

Historia

Tarinamme alkaa vuodesta 1858, kun taidekriitikko, suojelija ja filantrooppi John Ruskin avasi Cambridge School of Artin. Taidekoulusta tuli Anglia Ruskin University , joka lyhennettiin ARU:ksi, ja se on edelleen Cambridgen nykyaikaisen kampuksen ytimessä.

ARU: n saaminen

Vuosien mittaan useista korkeakouluista ja instituuteista on tullut osa ARU: ta. Niihin kuuluvat Cambridgeshire College of Arts and Technology (CCAT) ja Essex Institute of Higher Education (entinen Chelmer Institute-itse muodostettu Mid-Essex Technical College ja Brentwood College of Education). Aluksi näistä korkeakouluista tuli Anglia -ammattikorkeakoulu ja sitten Anglia -ammattikorkeakoulu vuonna 1992.

Kansallinen ja kansainvälinen läsnäolo

Neljän tärkeimmän kampuksemme lisäksi meillä on useita kumppanilaitoksia Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja ulkomailla, mikä antaa sinulle mahdollisuuden opiskella ARU -tutkintoa lähellä kotiasi. Ensimmäiset kumppanuudet syntyivät 1990 -luvun alussa.

Vuonna 1992 perustettu kansainvälinen toimistomme edistää uusia linkkejä ja varmistaa, että kansainväliset opiskelijat saavat tarvitsemansa tuen ja tiedot.

Kurssit

Taiteen ja koulutuksen varhainen asiantuntemuksemme on laajentunut, ja nykyään tarjoamme kursseja tietojenkäsittelyn ja tekniikan, tekniikan, lakitieteen, liiketalouden, taloustieteen, biotieteiden ja muiden alojen kursseista.

Olemme olleet terveydenhuollon edelläkävijä vuodesta 1992 lähtien, jolloin sairaanhoitajakoulutus siirtyi paikallisilta terveysviranomaisilta ARU:lle. Kolmen arvostetun sairaanhoitajakurssimme lisäksi koulutamme kätilöjä, ensihoitajia, leikkausosaston harjoittajia ja sosiaalityöntekijöitä.

Tietenkin taide ja koulutus ovat meille edelleen tärkeitä. Koulutamme alkuvuoden ammattilaisia Chelmsfordin kampuksellamme ja kumppanikorkeakoulussamme Peterboroughissa. MA Children's Book Illustration on maailmankuulu kurssi, joka rakentuu Cambridge School of Artin pitkälle perinteelle. Olemme omaksuneet 2000-luvun muunnelmia myös perinteisemmillä taidekursseillamme – mukaan lukien tietokonepelien taide ja musiikkitekniikka.

Rankingit

Opetuksen huippuosaamisen kehys Silver -palkinto

Olemme iloisia voidessamme järjestää TEF Silver -palkinnon, joka heijastaa lahjakkaan henkilökunnan antaman opetuksen korkeaa laatua.

TEF Silver -palkintomme tarkoittaa, että tarjoamme korkealaatuista opetusta, oppimista ja tuloksia opiskelijoillemme ja ylitämme jatkuvasti tiukat kansalliset laatuvaatimukset Yhdistyneen kuningaskunnan korkeakoulutukselle. Olemme erityisen iloisia siitä, että arviomme korosti erittäin korkeaa opiskelijatyytyväisyyttä ja että suurin osa opiskelijoistamme saavuttaa erinomaisia tuloksia.

Henkilökunnan opettajan pätevyys ja tunnustaminen

Akateeminen opetushenkilöstömme on maan pätevimpiä ja tunnetuimpia.

 • Korkeakoulun toimittamien lukujen mukaan vuosina 2017-2018 korkeakoulun tunnustamien opetushenkilöstömme osuus oli yli 78 %, kun toimialan keskiarvo oli 42 %.
 • Higher Education Statistics Agencyn (HESA) tuoreimmat luvut (2015–2016) asettavat meidät Englannin 16 parhaan laitoksen joukkoon opettajan pätevyyden omaavien henkilöiden prosenttiosuudella: 76 % verrattuna alan keskiarvoon 51 %.
 • Huhtikuussa 2019 Sian Shaw ja Louise Jenkins FHEMS:stä voittivat parhaan transformaatioprojektin eAssessment Awards -kilpailussa työstään MyKnowledgeMap-sovelluksen kanssa käytännön arvioinnin digitaalisessa muuttamisessa.
 • Syyskuussa 2018 Senior Learning Technologi Paul Driver voitti arvostetun Association for Learning Technology Learning Technologist of the Year -palkinnon innovatiivisesta työstään virtuaalitodellisuuden parissa täällä ARU:ssa.
 • Kesäkuussa 2017 tohtori Zoë Bennettille myönnettiin Lanfranc Award for Education and Scholarship -palkinto hänen "erinomaisesta panoksestaan teologiseen koulutukseen Itä-Angliassa ja sen ulkopuolella".
 • Useat akateemiset opettajamme/oppimisen kannattajamme ovat onnistuneet saamaan yliopiston opetusapurahoja opetuksensa erinomaisuudesta.
 • Joulukuussa 2017 tohtori Mat Timmis sai British Association for Sport and Exercise Sciencen (BASES) akkreditoinnin soveltavaan urheilu-/liikuntatieteelliseen pedagogiikkaan, ja hän on yksi kourallisista ihmisistä maassa, jotka ovat saavuttaneet tämän palkinnon.

Palkinnot ja tunnustaminen

Olemme voittajia

Vuonna 2020 meidät valittiin viidentenä peräkkäisenä vuonna maailman 350 parhaan yliopiston joukkoon – ja Iso-Britannian 40 parhaan joukkoon.

Samalla meidät nimettiin Ison-Britannian johtavaksi koulutus- ja liikuntatieteiden yliopistoksi vuoden 2021 Guardian League -taulukossa. Olemme erityisen iloisia voidessamme olla yksi Guardianin 20 parhaan Yhdistyneen kuningaskunnan yliopiston joukossa "lisäarvon" suhteen. Se mittaa, kuinka hyvin tuemme opiskelijoita taustasta riippumatta heidän potentiaalinsa saavuttamisessa. Tämä on osoitus sitoutumisestamme tarjota osallistavaa oppimisympäristöä.

Tämä seuraa palkintoja oppimisvälineidemme laadusta ja vaikutuksesta, joka meillä on opiskelijoiden työllistettävyyteen, johtamiseen ja johtamistaitoihin.

Viimeisen vuoden opiskelijamme ovat myös arvioineet koulutuskokemuksensa – mukaan lukien opetus, akateeminen tuki, arviointi ja palaute – hyvin kansallisessa opiskelijatutkimuksessa.

Kampuksen ominaisuudet

Neljä pääkampusta

Cambridgen lisäksi meillä on kampukset Chelmsfordissa, Lontoossa ja ARU Peterboroughissa. Chelmsfordin kampuksemme oli alun perin kaupungin keskustassa, mutta muutti uudelle, tarkoitukseen rakennetulle tontille vuonna 1992. Nykyään löydät näyttävät, modernit rakennuksemme joen varrella kaupungin yliopisto- ja innovaatiokorttelissa. Samaan aikaan kampuksemme ARU Peterboroughissa avattiin vuonna 2011. Se on oma terveydenhuolto-, sosiaali- ja koulutuspaikka, jossa koulutamme monia alueemme sairaanhoitajia ja sosiaalityöntekijöitä.

Vuonna 2015 olimme iloisia voidessamme esitellä uuden kampuksen Lontoon sydämessä, jossa opiskelijat opiskelevat aineita, mukaan lukien liiketaloutta, lakia ja rahoitusta perus- ja jatko-opintojen tasolla.

Olemme investoineet kampuksillemme viime vuosina yli 115 miljoonaa puntaa. Cambridge hyötyi suuresta uudistuksesta vuonna 2011, ja vuonna 2014 saimme päätökseen työt omassa terveydenhuollon toimipisteessämme Young Streetillä. Siinä on huippuluokan kliinisten taitojen laboratorioita, mukaan lukien pilatut sairaalaosastot. Young Street on myös erikoistunut musiikkiterapiakeskuksemme koti. Vuonna 2018 avasimme upouuden tiedekeskuksen ja oikeusklinikan.

Samaan aikaan olemme Chelmsfordissa aloittaneet kunnianhimoisen kehitysohjelman. Vuonna 1995 Hänen Majesteettinsa Queen avasi sopivan nimen Queen's Buildingin, jossa sijaitsee yliopiston kirjasto. Siihen on sittemmin liittynyt (muun muassa) katseenvangitsija Lord Ashcroft -rakennus; Sawyers Building ja sen SuperLabs; Michael Salmon Building, jossa on huippuluokan lääketieteelliset simulaatiosarjat; ja Arise Chelmsford, joka tarjoaa laboratorioita, työpajoja ja toimistotiloja pienille yrityksille lääketieteen ja edistyneen tekniikan aloilla. Syyskuussa 2018 avatun Lääketieteen korkeakoulumme viimeisin merkittävä kehitystyö on alueen tulevien lääkäreiden kouluttaminen tarkoitukseen rakennetussa tilassa, jossa on huippuluokan osaamistilat.

Tulevaisuuteen katsoen olemme ylpeitä saadessamme olla mukana perustamassa ARU Peterboroughia – upouusia yliopistoa kaupungille, joka avaa ovensa syyskuussa 2022.

  Apurahat ja rahoitus

  Viisumivaatimukset

  Viisumihakemus ja tuki

  Voit hakea jollekin englannin kursseistamme täyttämällä hakulomakkeen. Löydät hakulomakkeet yksittäisten kurssien sivuilta.

  Sisäänpääsyprosessi

  Edellyttäen, että täytät kurssisi sisäänpääsyvaatimukset – ja maahanmuuttovaatimukset – International Admissions -tiimimme lähettää sinulle yleensä ehdollisen tarjouksen.

  Jos tarjouksesi on ehdollinen, se tarkoittaa, että tarvitsemme vielä joitain asiakirjoja tai maksua. Esimerkiksi:

  • kopio passistasi
  • kopio englanninkielisestä tutkinnostasi
  • tutkintotodistukset tai viitteet (jos olet etenemässä akateemiselle kurssille)
  • kurssin talletus
  • täydet kurssimaksut
  • vahvistus siitä, että haluat hyväksyä paikkasi.

  Jos olet kiinnostunut istuntoa edeltävästä kurssistamme (tai ARU Collegen esikurssista), sinun on suoritettava SELT (Secure English Language Test) hyväksytystä testikeskuksesta.

  Kun olemme saaneet maksusi ja asiakirjat (jotka täyttävät kurssivaatimukset), tarjouksesi tehdään ehdottomaksi. Käsittelemme sitten viisumikirjeesi. Voimme ottaa sinuun yhteyttä tässä vaiheessa.

  Jos olet Euroopan unionin tai Euroopan talousliiton (ETA) maasta, et tarvitse viisumia.

  Sijainnit

  • Cambridge

   Anglia Ruskin University, East Rd, Cambridge CB1 1PT, , Cambridge

  • Chelmsford

   Bishop Hall Ln, Chelmsford CM1 1SQ, , Chelmsford

   • Peterborough

    University House, Swain Ct, Peterborough PE2 9PW, , Peterborough

    • London

     19 Charterhouse St, London EC1N 6RA, , London

     Kysymyksiä