Keystone logo
American David Livingstone University of Florida MBA General Management ja miten hallita uskonnollista ja henkistä monimuotoisuutta
American David Livingstone University of Florida

MBA General Management ja miten hallita uskonnollista ja henkistä monimuotoisuutta

Miami, Yhdysvallat

Request duration

Englanti, Venäjän kieli

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Johdanto

AUF tarjoaa erityisen kaksivuotisen kampuksen ulkopuolisen ohjelman MBA General Management -ohjelmassa ja kuinka hallita uskonnollista ja henkistä monimuotoisuutta. Sen avulla voidaan hankkia tietoa ja taitoja keskeisissä hallinnollisissa asiantuntija-asioissa, jotka perustuvat raamatullisiin perusteisiin. MBA-ohjelman ei ole tarkoitus olla vaihtoehto tavalliselle korkeakoulutukselle, mutta se haluaa tarjota välttämättömän Kristuskeskeisen lisäyksen niille, jotka aikovat hakea johtotehtäviä tai jo niillä, mutta joilla ei ole ammattitaitoa intohimoisesti Kristuksen tarpeisiin.

Opetussuunnitelma on järjestetty siten, että se tarjoaa kokonaisvaltaisen systemaattisen raamatullisen ja ammatillisen ymmärryksen johtamisprosesseista ja opettaa käyttämään tehokkaasti kaikkia ajan tasalla olevia hallintotyökaluja kristilliseltä kannalta strategisen ja taktisen liiketoiminnan ongelmanratkaisuun Jumalan sanan mukaan . MBA-ohjelman rakenne mahdollistaa perusteellisen tutkimuksen nykyaikaisen yrityksen kaikista johtamistrendeistä.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä