Keystone logo
American David Livingstone University of Florida

American David Livingstone University of Florida

American David Livingstone University of Florida

Johdanto

American David Livingstone University of Florida perustettiin joulukuussa 2008 monikansallisena ja mannertenvälisenä korkeakouluna. Tavoitteena on tarjota korkealaatuista online-oppimista, joka perustuu raamatullisiin perusteisiin.

Yliopistolla on ainutlaatuisia mahdollisuuksia jatkokehitykseen, koska sen menetelmät rakentuvat ajatukselle kulttuurisesti herkästä sopeutumisesta ja eri maiden opiskelijoiden integroitumisesta globaaliin kulttuurienväliseen yhteiskuntaan. Tarvitaan pätevää kristillistä korkeakoulutusta.

David Livingstone yhdisti elämässään suuren tutkimuksen, aikansa epätavallisesta mannertenvälisestä visiosta ja poikkeuksellisesta innosta maailmanmatkoihin. Maantieteellisenä tiedemiehenä hän tutustui Afrikan mantereeseen ja kaatoi elämänsä tehtävään. Saarnatakseen evankeliumia siihen saakka tuntemattomille kansoille hän ylitti viidakon ja autiomaa matkalla yli viisikymmentä tuhatta kilometriä.

Kaksi raamatullista käskyä hallitsi hänen koko elämäänsä: Rakasta Herraa, Jumalaasi, kaikesta sydämestäsi, sielustasi ja mielestäsi. Rakasta lähimmäistäsi niin kuin itseäsi.

Sijainnit

Sijainnit
  • Northwest 53rd Street,7950, 33166, Miami

Kysymyksiä