Keystone logo
Aalto Executive Education Academy

Aalto Executive Education Academy

Aalto Executive Education Academy

Johdanto

Aalto Executive Education: Ainutlaatuinen johtamiskoulutuksen ja ammatillisen kehittymisen portfolio

Aalto-yliopisto on Suomen ykkösyliopisto ja yksi maailman kansainvälisimmistä yliopistoista (maailmanlistan 47. sijalla, joka palvelee opiskelijoita lähes 120 maasta). Aalto-yliopisto on maailmanlaajuisesti ainutlaatuinen monitieteinen oppilaitos, jossa taide ja tiede kohtaavat teknologian ja liiketoiminnan. Sen Executive Education -yksikkö, Aalto EE , tarjoaa laajan valikoiman ohjelmia esimiehille ja johtajille ja on edelläkävijä kestävän kehityksen ohjelmissa, ja sen taustalla on laaja aiheeseen liittyvä tutkimus. Kauppakorkeakoulullamme on haluttu kolminkertainen akkreditointi (AACSB, AMBA ja EQUIS), joka on alle 1 %:lla maailman yliopistoista.

Aalto EE on ollut vahva läsnäolo Aasiassa 1990-luvulta lähtien, ja sillä on tuhansia EMBA-tutkinnon suorittaneita ja yhteistyökumppaneita Singaporessa, Koreassa, Taiwanissa, Indonesiassa ja muissa maissa. Suomea pidetään maailman kestävimpänä kansakuntana, jolla on kunnianhimoisimmat tavoitteet. Aalto EE hyödyntää Suomen osaamista ja innovaatioita tarjotakseen huippuluokan kestävän kehityksen koulutusta ammattilaisille Aasiassa ja sen ulkopuolella. Financial Times myönsi Aalto EE lle Responsible Business Education Award 2024 -palkinnon, joka on yksi vain viidestä tämän tunnustuksen saaneesta koulusta maailmanlaajuisesti.

Aalto EE :n ohjelmat palvelevat erilaisia tarpeita ja tavoitteita:

 • Executive MBA - keskittyen kestävään kehitykseen: Kattava ja kokonaisvaltainen johtamisen kehittämisohjelma, jossa kestävän kehityksen teema on kudottu ohjelmaan, mukaan lukien aiheeseen liittyvät erityiset valinnaiset.
 • Lyhyet johdon ohjelmat: kohdennettuja ja käytännön kursseja aiheista, kuten yritysvastuu, kestävän kehityksen raportointi, kestävä toimitusketjun hallinta sekä sosiaalinen ja digitaalinen kestävyys. Nämä ohjelmat tarjoavat luottoa EMBA:lle.
 • Räätälöidyt ratkaisut organisaatioille erilaisissa johtamisen ja johtamisen aiheissa

Liity Aalto EE :hen ja tule tulevaisuuden pelinmuuttajaksi!

Tarkoitus, visio ja strategia

Tavoitteemme on rakentaa parempaa maailmaa paremmalla johtajuudella. Haluamme tulla tunnetuiksi vaikuttavista, tavoitteellisista ja kokonaisvaltaisista oppimiskokemuksistamme koko yksilön uran ajan olemalla heidän ensisijainen foorumi koko elämänlaajuiselle oppimiselle. Lisäksi pyrimme olemaan strateginen kumppani organisaatioiden jatkuvan oppimisen ratkaisuille, jotka ratkaisevat osaamisen kehittämistarpeita nopeasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä viimeisimmän tutkimuksen ja kontekstuaalisen oivalluksen yhdistelmällä.

Missiomme, Kestävän tulevaisuuden muokkaaminen elinikäisen oppimisen avulla, tasoittaa polkuamme muuttaa yhteiskuntaa uusilla tavoilla hyödyntää tutkintokoulutuksen sisältöä ja tutkimusta johtajien koulutuksessa ja ammatillisessa kehityksessä.

Apurahat ja rahoitus

Aalto EE -stipendejä voi hakea. Ota yhteyttä instituuttiin saadaksesi lisätietoja.

Info-istunto

Aalto Executive MBA vastuullisuudesta

Rankingit

Aalto EE sijoittui Financial Timesin Executive Education Rankingissa vuonna 2022 maailmanlaajuisesti sijalle 34 ja on siten maailman ylimmän tason koulutuksen tarjoajien joukossa. Financial Timesin ranking sisältää vain 50 parasta johtamiskoulutuksen tarjoajaa. Maailmanlaajuisesti johtajakoulutusta ja MBA-ohjelmia tarjoaa noin 4 000 instituuttia.

Aalto Executive MBA oli vuonna 2022 jälleen ainoa suomalaisen yliopiston ohjelma, joka säilytti paikkansa 100 parhaan joukossa Financial Timesin vuosittaisessa maailmanlaajuisessa rankingissa. Aalto EMBA -ohjelma sijoittuu Euroopassa 49. sijalle ja kokonaistuloksissa 88. sijalle . Noin 4 000 EMBA-ohjelmaa tarjotaan tällä hetkellä ympäri maailmaa, ja vain 100 parasta pääsee Financial Times -lehden listalle.

Sijoituksemme takaa asiakkaillemme ohjelman sisällön, menetelmien ja henkilökunnan maailmanluokan laadun.

Akkreditoinnit

EFMD Equis ‑akkreditoituAMBA-akkreditoituAACSB-akkreditoitu

Sijainnit

 • Singapore

  Aalto Executive Education Academy Pte Ltd 36 Armenian Street Unit 01-08 & 02-08 Singapore, 179934, Singapore

  • Espoo

   P.O. Box 11000 (Otakaari 1B) FI-00076 AALTO, 02150, Espoo

   • Helsinki

    AALTO EE HELSINKI Runeberginkatu 14–16 00100 Helsinki , 00100, Helsinki

    Kysymyksiä