Keystone logo

0 Globaali MBA Ohjelmat sisään Kielet Suomi 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Globaali MBA
  • Kielet
Opintoalat
    Ammatilliset opinnot (0)Arkkitehtuurin opinnot (0)Biotieteet (0)Elintarviketutkimus (0)Elämäntaidot (0)Energia-alan opinnot (0)Esittävät taiteet (0)Hallinnon opinnot (0)Humanististen tieteiden opinnot (0)Ilmailu (0)
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Mikään ohjelma ei täytä hakuehtojasi. Tarkenna suodattimiasi.

Clear filters

Popular education type

Globaali MBA Ohjelmat sisään Kielet Suomi

Suomen kielen ohjelmat on tarkoitettu niille, jotka haluavat oppia suomen kieltä, tutustua sen kulttuuriin ja saada syvällistä ymmärrystä maan historiasta ja yhteiskunnasta.

Suomalaisia ohjelmia löytyy eri tasoilla, mukaan lukien kandidaatti-, maisteri- ja tutkintokurssit, jotka palvelevat erilaisia tarpeita ja tavoitteita omaavia oppijoita.

Suorittamalla suomen kielen koulutusta kehität vahvat kielitaidot ja kokonaisvaltaisen tuntemuksen Suomen sosiaalisista, historiallisista ja kulttuurisista näkökohdista.

Liiketoiminnan ammattilaiset, jotka haluavat rakentaa koulutuksensa ja kokemuksensa, voivat harjoittaa maailmanlaajuista MBA-tutkintoa. Tämä tutkinto-ohjelma valmistaa opiskelijoita monikansallisten yritysten johtotehtäviin tai yrittäjyyteen ja usein myös ulkomailla opiskelevat mahdollisuudet.