Keystone logo

43 Globaali MBA Ohjelmat sisään Liiketalouden opinnot Liikkeenjohtaminen 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Globaali MBA
  • Liiketalouden opinnot
  • Liikkeenjohtaminen
Opintoalat
  • Liiketalouden opinnot (43)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Globaali MBA Ohjelmat sisään Liiketalouden opinnot Liikkeenjohtaminen

Global MBA voi olla lähes samanlainen kuin standardin Master of Business Administration, mutta pyrkii keskittymään enemmän isompi, globaali kuva käsitteistä ja miten niitä voidaan soveltaa kansainvälisesti. Tämä voi olla hyvä valinta tutkintoon jollekin, joka haluaa tutkia syvällistä liiketoiminnan alan tutkimusta ja soveltaa tietonsa tilanteisiin ympäri maailmaa.

Mikä on globaali MBA Business Administration? Kuten useimmat MBA-ohjelmat, tämä tutkinto voi sisältää kurssi, joka kattaa laajan aihealueen liiketoimintaan. Näihin kuuluvat yleensä markkinoinnin, henkilöstöresurssien, innovaatioiden ja kirjanpidon tutkimukset. Koska se on maailmanlaajuinen tutkinto, tutkimukset voivat usein keskittyä kansainvälisiin markkinoihin ja miten erilaiset yritykset eri maissa ovat vuorovaikutuksessa keskenään.

Liiketoiminnan opiskelu voi auttaa sinua saamaan useita taitoja, jotka voivat tulla kätevästi jokapäiväisessä elämässäsi. Näihin kuuluu usein parempi kommunikointi, sekä henkilökohtaisesti että verkossa; järjestäytynyt ja ammattimaisempi; ja toimii tehokkaammin johtajana.

Erilaiset ohjelmatyypit ovat erilaisia ​​kustannuksia ja etuja. On hyödyllistä tutkia monia vaihtoehtoja tutkittaessa tutkintojen ansiokustannuksia.

Tämä tutkinto voi auttaa sinua saamaan yrityksesi monenlaisia ​​johtotehtäviä. Riippuen henkilökohtaisesta kiinnostuksen alueesta, voit päättää jatkaa uraa henkilöstöjohtajana, palkanlaskentajana, markkinointipäällikkönä tai muussa johtotehtävissä. Vaikka tutkinto ei välttämättä takaa automaattisesti, että saat yhden näistä työpaikoista, sen pitäisi antaa sinulle reuna, joka voi suuresti lisätä mahdollisuuksiasi palkata missä haluat.

Saatavilla on monia ohjelmia, joilla voit ansaita Global MBA -kurssisi joko perinteisessä luokkahuoneessa tai verkossa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.