Keystone logo

0 Globaali MBA Ohjelmat sisään Kestävän kehityksen opinnot Kestävän talouden tutkimus Kestävä kehitys 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Globaali MBA
  • Kestävän kehityksen opinnot
  • Kestävän talouden tutkimus
Opintoalat
  • Kestävän kehityksen opinnot (0)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Mikään ohjelma ei täytä hakuehtojasi. Tarkenna suodattimiasi.

Clear filters

Globaali MBA Ohjelmat sisään Kestävän kehityksen opinnot Kestävän talouden tutkimus Kestävä kehitys

Master of Business Administration on yksi suosituimmista jatko-tutkinnoista maailmassa sen monipuolisuuden ja tunnustamisen vuoksi. Ylemmän korkeakoulututkinnon suorittaneilla on usein helpompi saada hallintotason työllisyyttä ja voivat harjoittaa tohtorintutkintoa, kuten tohtorintutkintoa.

Mikä on kestävän kehityksen globaali MBA? Kun väestö kohoaa ja me vähennämme entistä enemmän maapallon rajallisista resursseista, kestävyys kaikilla elämän ja liiketoiminnan osa-alueilla on tullut yhä tärkeämmäksi. Global MBA kestävyyteen auttaa opiskelijoita ymmärtämään roolin kestävyys toimii yrityksen kokonaisorganisaatiorakenteessa ja miten kestäviä käytäntöjä toteutetaan päivittäiseen toimintaan ja yritysstrategiaan. Tutkimuksessa keskitytään voimakkaasti ja käytännön käytäntöihin. Kurssit voivat olla taloustiede, kvantitatiivinen analyysi, kestävän kehityksen johtaminen, yleinen politiikka, ympäristöpolitiikka ja taloussuunnittelu.

Tutkimus- ja analyyttiset taidot mahdollistavat jatko-opiskelijoiden pysyvyyden, poliittisten muutosten ja kestävän kehityksen mukaisten liiketoiminnallisten standardien ajan, jolloin he voivat pysyä innovatiivisina lähestymistapaansa. Taloudellisen ja rahoitussuunnitelman ymmärtäminen varmistaa, että ne pystyvät integroimaan kestävän kehityksen osaksi onnistunutta kokonaisliiketoimintastrategiaa.

Tuen ja palkkiot Global MBA kestävyys vaihtelee perustuu oppilaitos tarjoaa ohjelman, ohjelman kesto ja jos sitä tutkitaan verkossa tai kampuksella. Tutustu tarkkaan eri vaihtoehdoihin ja ota yhteyttä kirjautumistoimistoon selvittääksesi nykyiset ohjelmakustannukset.

Pätevien kestävän kehityksen asiantuntijoiden kysyntä kasvaa lähes kaikissa kuviteltavissa olevissa teollisuudenaloissa, kuten ympäristöjohtamisessa, resurssienhallinnassa, tiedotusvälineissä, rahoituksessa, energiassa ja teollisuudessa. Mahdollisia tehtäviä ovat kestävän kehityksen päällikkö, liiketoiminnan kehittämisen johtaja, kestävän kehityksen projektipäällikkö ja konsultti. Julkisella ja yksityisellä sektorilla on mahdollisuuksia.

Kasvavan suosion ansiosta yhä useammat yliopistot, korkeakoulut ja kauppakorkeakoulut ympäri maailmaa tarjoavat nyt Global MBA: n kestävyyttä. Monet ohjelmat tarjoavat verkko- ja / tai osa-aikatutkimuksen joustavuutta. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.