Keystone logo

13 Globaali MBA Ohjelmat sisään Johtamisopinnot Globaali hallinto 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Globaali MBA
 • Johtamisopinnot
 • Globaali hallinto
Opintoalat
 • Johtamisopinnot (13)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Globaali MBA Ohjelmat sisään Johtamisopinnot Globaali hallinto

  Monet kansainvälisen liiketoiminnan uraa kiinnostuneet opiskelijat voisivat hyötyä asiantuntemuksesta, jota globaali MBA voi tarjota. Tällainen ohjelma tyypillisesti altistaa oppilaat monille kulttuureille, jotta he voivat kehittää parempaa käsitystä siitä, miten yritys toimii maailmanlaajuisesti.

  Mikä on Global MBA Global Management? Tämän tyyppinen tutkinto tyypillisesti valmistaa opiskelijoita ottamaan johdon rooleja globaaleissa yrityksissä antamalla heille erikoistunutta tietoa liike-elämä kautta kursseja, kuten rahoituksen, hallinnan teoriaa ja täytäntöönpanoa. Opiskelija voi myös tutkia toimitusketjun hallintaa, liiketoimintastrategioita, kirjanpitoa ja kirjallisesti täydentämään ymmärrystä. Ohjelman tavoitteena on auttaa opiskelijoita ymmärtämään globaalien yritysten vaikutusta ja miten ne toimivat.

  Global MBA-ohjelma yleensä opettaa opiskelijoille arvokkaita taitoja, jotka voivat auttaa heitä menestymään valitsemistaan ​​uransa. Johtajuustyöt voivat saada heidät työhön ja palkankorotuksiin tulevaisuudessa, kun taas viestintätaidot mahdollistavat heidät verkottumaan tehokkaasti. Analyyttiset taidot voivat osoittautua hyödyllisiksi sekä elämän että ammatillisen elämän alueilla.

  Koska jokainen koulu on erilainen, ei ole asetettu kustannuksia Global MBA -ohjelmaan. Jokaisella yliopistolla on omat opetusmaksut, ja sijainti voi myös vaikuttaa hintaan.

  Opiskelijat, jotka suorittavat globaalin MBA: n Global Management -järjestelmässä, pääsevät pääsemään useisiin jännittäviin uranäkymiin. Monet tulevat liiketoiminnan tai haaraklubin johtajiksi, kun taas toiset toimivat toimitusketjun hallinnoijina. Myös markkinointijohtajat voivat olla käytettävissä. Jotkut jatkavat urallaan liiketoiminnan analyytikoina, kun taas toiset etsivät työpaikkoja korvausjohtajina tai logistiikkakonsultteina. Monet päättävät käynnistää oman yrityksen ja tulla toimitusjohtajiksi.

  Global MBA-ohjelmia tarjotaan yleensä sekä kampuksella että verkossa. Ilmoittautuminen online-luokkiin voi antaa opiskelijoille enemmän joustavuutta tasapainottaa koulutusta heidän henkilökohtaiseen elämäänsä, joten etsi alla olevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintakenttään täyttämällä lyijy-lomake.