Keystone logo

6 EMBA Ohjelmat sisään Terveydenhuolto Terveydenhuollon opinnot Terveyshallinto 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • EMBA
  • Terveydenhuolto
  • Terveydenhuollon opinnot
  • Terveyshallinto
Opintoalat
  • Terveydenhuolto (6)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

EMBA Ohjelmat sisään Terveydenhuolto Terveydenhuollon opinnot Terveyshallinto

Executive Master of Business Administration-tutkinto on eräänlainen korkean asteen suunnitelma suunniteltu opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita opiskelemaan ja työskentelemään samaan aikaan. Tämä koulutusvaihtoehto voi olla erinomainen tapa oppiaineille lisätä kokemusta ja saada kriittistä tietoa liiketoiminnan alalla.

Mikä on EMBA terveydenhuollon hallinnassa? Terveydenhuollon hallinta on terveydenhuollon järjestelmien, sairaaloiden, lääketieteellisten laboratorioiden, klinikoiden, hoitolaitosten ja muiden vastaavien rakenteiden valvonta ja hoito. Tämä koulutusohjelma on suunniteltu erityisesti tarjoamaan opiskelijoille hallintovälineitä, viestintätekniikoita ja liiketoimintaosaamista, joita tarvitaan menestyksekkääseen toimintaan, budjetointiin ja terveydenhoitoon liittyvien palvelujen tarjoamiseen. Tämäntyyppiseen ohjelmaan sisältyvät organisaatiokäyttäytyminen, johtaminen, liiketoiminnan etiikka, terveydenhuollon markkinointi, henkilöstöhallinto, taloushallinto ja paljon muuta.

Terveydenhoitoalan tutkijoilla voi olla monenlaisia ​​hyödyllisiä taitoja, jotka voivat olla hyödyllisiä eri toimialoille. Monet työnantajat löytävät näiltä opiskelijoilta vahvan viestintätaitoja, ongelmanratkaisukykyä ja analyyttistä merkitystä.

EMBAn ansaitsemisen kustannukset voivat vaihdella ohjelman pituuden ja sen tarjoavan yliopiston sijainnin mukaan. Joissakin tapauksissa opiskelijan työnantaja voi korvata tämän tutkinnon kustannukset. Kiinnostuneiden henkilöiden tulee kertoa lisätietoja valvojille ja koulujen vastaanottotoimistoille.

Työterveyshuollon tehtävät voivat olla erittäin tuottoisia ja täyttäviä, ja jatko-opiskelijoilla on laaja valikoima työtehtäviä. Opiskelija voi harkita sairaalajärjestöjen hoitoa, joka on vastuussa sairaalan sujuvasta toiminnasta. Yhteisen tehtävän tehtäviin kuuluu monimutkainen budjetointi, palkkaaminen ja lainmukaisuus. Muita potentiaalisia positioita ovat tulojenhallinnan analyytikko, hankintapäällikkö, terveysalan analyytikko, terveydenhuollon tietohallintopäällikkö ja monet muut.

Yliopistot ympäri maailmaa tarjoavat EMBA-tutkintoja terveydenhuollon hallinnassa. Näiden tutkintojen luonne antaa opiskelijoille mahdollisuuden opiskella lähelle kotoa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.