Keystone logo

1 EMBA Ohjelmat sisään Teknologian opinnot Teknologia 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • EMBA
 • Teknologian opinnot
 • Teknologia
Opintoalat
 • Teknologian opinnot (1)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular locations

  EMBA Ohjelmat sisään Teknologian opinnot Teknologia

  Työskentely tekniikka johtoon voi olla vaativa. Pyrkiminen korkeampi voi auttaa sementin paikkasi johtavana teknologian osasto yrityksesi. Pidä työpaikka ja ansaita samalla tutkintoon on usein mahdollista EMBA tekniikka.

  Mikä on EMBA tekniikka? EMBA ohjelmat keskittyvät ammattilaisia, jotka ovat saavuttaneet johtotehtävissä niiden yritykset. Tämä erityisesti ohjelma tutkii teknologian ja hallinta keskittymällä tuotteen suunnitteluun ja kehittämiseen ja hallintaan tietojärjestelmiä. Ydinliiketoimintaa luokkia voi myös olla tarpeen, kuten kirjanpito johtajia, markkinoinnin hallintaa, projektin hallinta ja enemmän. Jokaisessa luokassa on yleensä spin, joka koskee kunkin aiheen roolisi toimeenpanovallan johtaja yrityksesi. Ohjelmat voivat kestää yhdestä kahteen vuotta.

  Vaikka jotkut näistä kursseista voi tuntua intensiivinen, suurin hyöty EMBA-ohjelma on, että voit yleensä osallistua opetukseen, kun työskentelet kokopäiväisesti.Monet kurssit saattavat jopa olla saatavilla verkossa, mikä tekee niistä täydellisiä niille, jotka tarvitsevat etäopetusta vaihtoehtoja.

  Kustannukset ansaita teknologian EMBA riippuu antavan laitoksen ohjelma ja kuinka kauan ohjelma kestää. Jos vaaditaan matkustaa osa opintoja, että kustannus on todennäköisesti lisäksi teidän opetusta. Perusteellisesti tutkimuksen ohjelma selvittää kaikki kustannukset.

  Valmistuneet kanssa EMBA tekniikka ehkä astua korkeamman johtotehtävissä organisaatioissaan. He saattavat löytää itsensä päteviä tulla IT-johtajat, uudet projektipäälliköt, tai johtajat yli tuotteen suunnitteluun ja kehittämiseen. Kirjanpito, henkilöresursseja ja markkinointi ovat myös mahdollisia liikkeenjohdossa työllisyyden tällaisten tutkinnon.

  Voit hakea, Opiskelemaan voi yleensä täyttää hakemuksen verkossa.Tietyt vaatimukset ehkä täyty, kuten viisi vuotta työkokemusta sekä kirjeet suosituksen ja haastattelu. Jos haluat lisätietoja, etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.