Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa useita Liiketalouden opinnot (EMBA) Ohjelmat sisään Organisaatiohallinto 2023

EMBA Ohjelmat sisään Organisaatiohallinto 2023

Yleiskatsaus

Toisin kuin tyypilliset päätoimiset maisteriohjelmat, Executive Master of Business Administration on tutkinto suuntautunut työskenteleville ammattilaisille, jotka hakevat osa-aikaista koulutusta etenemään uransa. Hakijoilla oletetaan olevan jo huomattava työkokemus, joten vauhti eroaa tavanomaisesta MBA: sta.

Mikä on EMBA organisaationhallinnassa? Tämä ohjelma tarjoaa lisätutkimuksia työvoiman opiskelijoille organisaation johtamisen teknisistä ja henkilökohtaisista näkökohdista. Kurssit korostavat usein tehokasta tiimin kehittämistä sekä laaja-alaisella, organisatorisella näkökulmalla että yksittäisten ominaisuuksien ja käyttäytymisen ymmärtämisen kautta. Opiskelijoille voidaan antaa tehtäväksi arvioida ratkaisuja monimutkaisiin liiketoiminnan ongelmiin, jotka liittyvät henkilöstöhallintoon, eettisiin ja sosiaalisiin kysymyksiin sekä tehokkaaseen ryhmätyöskentelyyn ja käyttäytymiseen.

Ottamalla EMBA organisaationhallinnassa opiskelijoilla on mahdollisuus kehittää edelleen päätöksentekoa ja ihmissuhdetaitoja, jotka ovat kriittisiä kaikille johtamisroolille. He voivat myös kehittää entistä parempaa käsitystä tutkimustekniikoista ja laajemmasta etiikan kontekstista, jota sovelletaan johtamiseen.

EMBA organisaatiorakenteessa voidaan yleensä suorittaa yhden tai kahden vuoden kuluessa. Kun kursseja otetaan osa-aikaisesti, kurssi on usein intensiivisempää korvaamaan. Opiskelukustannukset vaihtelevat koulun ja ohjelman mukaan, ja opiskelijoiden on tehtävä etukäteen tutkimuksia saadakseen lisätietoja.

Organisaation johto koostuu useista tehtävistä yksityisissä tai julkisissa yrityksissä, jotka toimivat suoraan työntekijöiden kanssa. Ammattikorkeakoulun EMBA-tutkinnon suorittaneet ovat yleensä valmiita toimimaan henkilöstöjohtajana, mutta he voivat myös saada enemmän osallistuvia kantoja, kuten koulutus- ja kehittämisjohtajia EMBA-kurssityönsä ja aiemman työkokemuksensa vuoksi. Toinen vaihtoehto on toimia tutkimusanalyytikko, joka tekee tutkimusta ja konsultointia yrityksessä työpaikan ja organisaatioiden välittämisessä.

EMBA Organisaationhallinnassa on arvokas vaihtoehto niille, jotka työskentelevät kokopäiväisesti, ja ohjelmat ovat saatavilla maailmanlaajuisesti, usein etäopetuksen avulla, jotta ne sopisivat paremmin työaikatauluun. Saat lisätietoja tutustumalla alla olevaan ohjelmaan ja ottamalla suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijylomake.

Lue lisää

Suodattimet

 • EMBA
 • Hallinnon opinnot
 • Hallinto
Opintoalat
 • Hallinnon opinnot (0)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto