Keystone logo

2 EMBA Ohjelmat sisään Markkinoinnin opinnot Markkinointi Markkinointi ja myynti 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • EMBA
  • Markkinoinnin opinnot
  • Markkinointi
  • Markkinointi ja myynti
Opintoalat
  • Markkinoinnin opinnot (2)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

EMBA Ohjelmat sisään Markkinoinnin opinnot Markkinointi Markkinointi ja myynti

EMBA tai Executive Master of Business Administration on muunnelma MBA, joka on tavallisesti tarkoitettu palvelemaan henkilöitä, joilla on jo paljon työkokemusta liiketoiminnan alalla. Se voi parhaiten sopia ihmisille, jotka haluavat vaihtaa uran tai siirtyä nykyiseen työhönsä.

Mikä on EMBA markkinoinnin ja myynnin? Tämä tutkinto auttaa sinua saamaan perusteellisen ymmärryksen tuotteiden ja palveluiden markkinoinnista ja myynnistä. Markkinointi ja myynti voivat olla olennainen osa liiketoimintamaailmaa, ja ansaitsemalla EMBAsta sinun tulisi olla paremmin varusteltu soveltaa teorioita ja periaatteita reaalimaailman liiketoimintaan. Vaikka todennäköisesti keskitytään nimenomaan myynnin osa-alueisiin, voit myös oppia paljon liiketoiminnasta kokonaisuutena.

Saavuttamalla tämä tutkinto voit saada tietoa siitä, miten myynti ja markkinointi toimivat, mikä voi auttaa sinua tekemään tietoisia päätöksiä jokapäiväisessä elämässäsi. Voit myös tulla paremmaksi johtajaksi ja oppia strategioita ajan hallitsemiseksi järjestäytyneellä, tehokkaalla tavalla.

On paljon tekijöitä, jotka voivat vaikuttaa siihen, kuinka paljon EMBA: n ansaitseminen maksaa. On hyödyllistä tarkastella eri vaihtoehtoja, jotta näet, mikä toimii parhaiten sinulle.

EMBA markkinoinnin ja myynnin voisi avata paljon ovet sinulle liiketoiminnassa. Tällä tutkinnoilla todennäköisesti katsot töitä yritykselle, mahdollisesti johtavassa tai muussa korkean tason tehtävässä. Mahdollisiin työpaikkoihin voi kuulua brändinvalvoja tai myyntipäällikkö. Yhdessä näistä tehtävistä saatat olla vastuussa auttaaksenne yritystä lisäämään ja hallitsemaan myyntiä ja tuloja. Voisitte myös olla päteviä toimimaan markkinointijohtajana tai liiketoiminnan kehitysjohtajana.

Saatavilla voi olla paljon vaihtoehtoja ansaita EMBA verkossa tai perinteisessä koulussa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.