Keystone logo

Suodattimet

 • EMBA
Opintoalat
  Ammatilliset opinnot (0)Arkkitehtuurin opinnot (0)Biotieteet (0)Elintarviketutkimus (0)Elämäntaidot (0)Energia-alan opinnot (0)Esittävät taiteet (0)Hallinnon opinnot (0)Humanististen tieteiden opinnot (0)Ilmailu (0)
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

4 EMBA Ohjelmat sisään Kazakstan varten 2024

  Popular degree type

  EMBA Ohjelmat sisään Kazakstan

  Kazakstan on viime aikoina merkittävästi työntää kohti tarjoamalla akateemista tasoa, opiskelijoita sekä sisä-että ulkopuolella. Uusien oppilaitokset, kasvu kansainväliset vaihto-ohjelmat, ja enemmän läsnä maailmanmarkkinoilla, Kazakstan on nopeasti tulossa kohde opiskelijoita eri puolilta maailmaa.

  Opiskelijat EMBA Kazakstan ovat puolivälissä uransa ammattilaisten pyrkii etukäteen ylemmän johdon ja johtoryhmän johtotehtäviin. EMBA Kazakstan ohjelmat on tarkoitettu opiskelijoille jatkaa työntekoa samalla jatkaa tutkintoon. Tämä täydentää työselostus kuin EMBA Kazakstan opiskelijat tuovat työkokemuksen oppimisympäristön ja osaa soveltaa liiketoiminnan ja hallinnon teoria työhönsä. Opiskelijat EMBA Kazakstanin kanssa oppia Keski-Aasian sekä globaalista näkökulmasta kokeneilta ammattilaisia, joilla on työskennellyt hallitusten ja teollisuuden.

  Jos harkitset EMBA Kazakstanin, sitten katsomaan alla ja löytää aste odottaa sinua!