Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 4 Liiketalouden opinnot  (EMBA) Ohjelmat sisään Kazakstan 2023

4 EMBA Ohjelmat sisään Kazakstan 2023

Yleiskatsaus

Kazakstan on viime aikoina merkittävästi työntää kohti tarjoamalla akateemista tasoa, opiskelijoita sekä sisä-että ulkopuolella. Uusien oppilaitokset, kasvu kansainväliset vaihto-ohjelmat, ja enemmän läsnä maailmanmarkkinoilla, Kazakstan on nopeasti tulossa kohde opiskelijoita eri puolilta maailmaa.

Opiskelijat EMBA Kazakstan ovat puolivälissä uransa ammattilaisten pyrkii etukäteen ylemmän johdon ja johtoryhmän johtotehtäviin. EMBA Kazakstan ohjelmat on tarkoitettu opiskelijoille jatkaa työntekoa samalla jatkaa tutkintoon. Tämä täydentää työselostus kuin EMBA Kazakstan opiskelijat tuovat työkokemuksen oppimisympäristön ja osaa soveltaa liiketoiminnan ja hallinnon teoria työhönsä. Opiskelijat EMBA Kazakstanin kanssa oppia Keski-Aasian sekä globaalista näkökulmasta kokeneilta ammattilaisia, joilla on työskennellyt hallitusten ja teollisuuden.

Jos harkitset EMBA Kazakstanin, sitten katsomaan alla ja löytää aste odottaa sinua!

Lue lisää

Suodattimet

  • EMBA
Opintoalat
    Ammatilliset opinnot Arkkitehtuurin opinnot Biotieteet Elintarviketutkimus Energia-alan opinnot Hallinnon opinnot Humanististen tieteiden opinnot Ilmailu Itsensä kehittäminen
  • Johtamisopinnot
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto