Keystone logo

Suodattimet

 • EMBA
 • Johtamisopinnot
 • Johtamisen ohjelmat
 • Johtaminen
Opintoalat
 • Johtamisopinnot (23)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

23 EMBA Ohjelmat sisään Johtaminen 2024

  EMBA Ohjelmat sisään Johtaminen

  Monet opiskelijat haluavat saada erikoistuneita tietoja kandidaatin tutkinnon suorittamisen jälkeen, mutta heillä ei ole mahdollisuutta jatkaa korkeakoulutusta heti. Monille, menojen muutaman vuoden uransa rakentaminen ennen EMBA-ohjelmaan päättämistä voi olla paras vaihtoehto, sillä tämäntyyppinen tutkinto auttaa luomaan syvemmän käsityksen valitusta kentästä.

  Mikä on EMBA-johto? Se on ohjelma, joka yleensä antaa opiskelijoille parempaa tietoa liike-elämästä, erityisesti hallinnon näkökulmasta. Kurssit kattavat tyypillisesti keskeiset aiheet, kuten liiketoimintastrategia, toteutus ja hallintoteoria. Opiskelija osaa liikkua liiketoimintastrategiassa asianmukaisella tavalla sekä julkisella että yksityisellä markkinoilla samalla, kun hän kehittää parempaa käsitystä uusien liiketoimintakäytäntöjen suunnittelusta ja rakenteesta.

  Kuten kaikilla EMBA-ohjelmilla, opiskelijat kehittävät yleensä vahvoja osaamisia, jotka auttavat heitä jatkamaan uransa. Analyyttiset taidot voivat antaa opiskelijoille mahdollisuuden ymmärtää monimutkaisia ​​liiketoimintastrategioita ja johtamistaidot voivat johtaa työpaikkojen edistämiseen tulevaisuudessa. Kriittiset ajattelutaidot voivat auttaa opiskelijoita menestymään omassa elämässään sekä urallaan.

  Jokaisella koululla, jolla on oma lukukausimaksu, EMBA-ohjelman hinta vaihtelee. On yleensä parasta ottaa yhteyttä yliopistoihin suoraan ohjelman tarkan hinnan määrittämiseksi.

  Kun opiskelijoilla on EMBA hallinto, he voivat saada lähes loputon määrä mielenkiintoisia uran. Vaikka monet tulevat yrittäjiksi ja aloittavat omat yritykset, toiset hankkivat työpaikkoja projektipäällikkönä. Jotkut jatkavat uraa liiketoiminnan johtajina, ja jotkut nousevat toimitusjohtajaksi. Vaihtoehtoisia vaihtoehtoja suosivat voivat tulla markkinointipäälliköiksi tai logistiikan johtajiksi, ja työpaikat voivat olla myös yritysasiantuntijoita.

  Koska monet kouluista tunnustavat verkkokurssit, he antavat opiskelijoille mahdollisuuden harjoittaa etäopiskelua. Online-luokat auttavat oppilaita joustavasti tasapainottamaan heidän koulutustaan, perheensä ja uransa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.