Keystone logo

Suodattimet

 • EMBA
 • Hallinnon opinnot
 • Hallinto
Opintoalat
 • Hallinnon opinnot (1)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  1 EMBA Ohjelmat sisään Hallinto 2024

   EMBA Ohjelmat sisään Hallinto

   Monille ihmisille kandidaatin tutkinto on astetta korkeakoulutukseen. Kun kehittyy ura ja hankitaan työkokemusta, monet ihmiset voivat päättää ilmoittautua EMBA-ohjelmaan, joka lisää heidän koulutustaan ​​ja hankkii asiantuntemusta valitulla urallaan.

   Mikä on EMBA hallinnossa? Tämän tyyppinen maisteriohjelma antaa opiskelijoille täydellisen käsityksen hallinnollisesta toiminta-alasta. Opiskelija voi ottaa kursseja, jotka keskittyvät yksittäisiin aiheisiin, kuten henkilöstöhallintoon tai yritysviestintään. Suunniteltu auttamaan opiskelijoita tulemaan liikkeenharjoittajiksi, tämä ohjelma parantaa perusjohdon periaatteiden ymmärtämistä keskittymällä mm. Johtamisteoriaan.

   Kirjautuneena EMBA-ohjelmaan hallinnossa, opiskelijat voivat kehittää vahvoja johtajuustekniikoita, jotka voivat auttaa heidän urallaan jatkossa. Erinomaisia ​​viestintätaitoja, jotka voivat auttaa opiskelijoita verkossa ja luoda liikesuhteita, ovat myös usein viljeltyä ohjelman aikana. Ongelmanratkaisukeinot voivat olla hyödyllisiä kaikilla elämän osa-alueilla, sekä ammattimaisesti että henkilökohtaisesti.

   Yleensä EMBA-tutkinnon suorittaminen kestää lähes kaksi vuotta. Koska kaksi koulua ei ole samanlaisia, ohjelmalle ei aseteta kustannuksia. Saatat olla paras ottaa yhteyttä suoraan yliopistoihin, jotta saataisiin tarkka arvio ohjelman hinnasta.

   Laajan ammattipätevyyden ja tietämyksen mukaan, jotka hankitaan ansaitsemalla EMBA: n hallintoon, opiskelijoilla voi olla paljon uramahdollisuuksia heidän käytettävissään. Monet päättävät tulla liiketoiminnan johtajat, kun taas toiset alkavat omia yrityksiä ja tulla toimitusjohtajiksi. Jotkut päättävät harjoittaa uraa talouspäällikkönä. Luovaa työtä miellyttävät voivat päätyä markkinointipäälliköiksi, kun taas ihmiset, jotka nauttivat ihmisten kanssa vuorovaikutuksessa, haluavat joskus päätyä yritystyöhön.

   Verkko-opetus voi antaa opiskelijoille mahdollisuuden tasapainottaa koulutusta perheidensä ja uransa kanssa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.