Keystone logo

4 EMBA Ohjelmat sisään Markkinoinnin opinnot Markkinointi Digitaalimarkkinointi 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • EMBA
  • Markkinoinnin opinnot
  • Markkinointi
  • Digitaalimarkkinointi
Opintoalat
  • Markkinoinnin opinnot (4)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

EMBA Ohjelmat sisään Markkinoinnin opinnot Markkinointi Digitaalimarkkinointi

Jos sinulla on jo kokemusta liiketoiminnasta, mutta haluat silti ansaita maisterin tutkintoa, niin Executive Business Master voi olla täydellinen reitti sinulle. Hyvin samanlainen kuin standardin MBA, tämä tutkinto voi olla erinomainen valinta niille, joilla on jo ennestään tietoa kentällä.

Mikä on EMBA digitaalisessa markkinoinnissa? Tämän tutkinnon ansiosta saat syvällisempää tietoa modernin markkinoinnin ajankohtaisimmista käsitteistä. Opinnot voivat keskittyä internetin, erityisesti sosiaalisen median, verkkosivustojen, blogien ja muiden alustojen käyttöön ja niiden tavaroiden ja palveluiden markkinointiin. Voit saada syvällisen käsityksen siitä, miten soveltaa markkinointistrategioita digitaalisessa maailmassa ja selvittää, miksi on yhä tärkeämpää, että yritykset hyödyntävät verkkomarkkinointia.

Tämä tutkinto voi antaa sinulle hyvän ymmärryksen teknologiasta, jota voidaan käyttää helpottamaan ja helpottamaan henkilökohtaista elämääsi. Se voi myös auttaa sinua parantamaan viestintää verkossa, joten on vähemmän riskiä ymmärtää väärin, ja voit saada selkeämpi käsitys markkinointistrategioista, jotta voit tehdä perusteltuja päätöksiä tehdessäsi ostoksia.

Koulutustason kustannukset voivat vaihdella riippuen siitä, mihin olet ottanut luokkia. Olipa mikä tahansa kurssi valmistunut verkosta, se on myös loppukulujen tekijä.

Ammattikorkeakoulun ansaitseminen digitaalisessa markkinoinnissa auttaisi sinua löytämään reuna etsiessään uraa yrityksessä. Tämän asteen hankkimiseen erikoistuneet erikoisosaamiset auttavat sinua saamaan johtamisasema yrityksessä, kuten myyntipäällikkö, brändinvalvoja tai markkinointipäällikkö. Näihin töihin kuuluu tyypillisesti olla johtava ja tekemään tärkeitä päätöksiä yritykselle. Voit käyttää markkinointitaitoja auttaa yritystä kasvaa ja parantaa.

Saatavilla voi olla paljon vaihtoehtoja ansaita EMBA yliopistoissa eri puolilla maailmaa tai verkko-ohjelmien kautta. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.