Keystone logo

16 MBA Ohjelmat sisään Liiketalouden opinnot Digitaalinen Liiketoiminta 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Liiketalouden opinnot
  • Digitaalinen Liiketoiminta
Opintoalat
  • Liiketalouden opinnot (16)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

MBA Ohjelmat sisään Liiketalouden opinnot Digitaalinen Liiketoiminta

Digitaalisen liiketoiminnan käsite viittaa digitaalisten teknologioiden soveltamiseen yrityksen tarjonnan, vuorovaikutuksen asiakkaiden kanssa ja sisäisten prosessien tehostamiseen. Sen tavoitteena on luoda lisäarvoa hyödyntämällä teknologiaa liiketoimintamallien uudistamiseen, asiakaskokemusten parantamiseen ja ydintoimintojen tukemiseen.

Digitaalisen liiketoiminnan tutkinto opettaa sinulle taidot ja tiedot, joita tarvitset työskentelyyn nopeasti muuttuvassa digitaalisessa maailmassa. Opit keskeisiä liiketoiminnan aiheita, kuten kirjanpitoa, rahoitusta, markkinointia ja johtamista, sekä teknisiä taitoja tietojenkäsittelyssä, verkkokehityksessä ja data-analyysissä.

Saat myös käsityksen digitaalisten tuotteiden ja palveluiden luomiseen käytetyistä teknologioista ja työkaluista sekä niiden käyttöstrategioista. Tämän tutkinnon avulla olet valmis ymmärtämään ja soveltamaan uusia teknologioita liiketoimintaympäristössä, mikä on avainasemassa menestyä nykypäivän taloudessa.

Digitaalisen liiketoiminnan tutkinnon suorittamalla voit työskennellä esimerkiksi digitaalisen markkinoinnin, verkkokehityksen, data-analyysin, sähköisen kaupankäynnin ja muilla aloilla. Voit käyttää osaamistasi uusien ideoiden luomiseen yrityksille ja organisaatioille. Voit jopa perustaa oman yrityksen tai ryhtyä yrittäjäksi.