Keystone logo
Löydä osa-aikainen MBA

Löydä osa-aikainen MBA-tutkinto

Mitä haluat opiskella?
Missä haluat opiskella?

MBA- ja EMBA-tutkinnot ovat akateemisia jatko-ohjelmia, joita tarjoavat kauppakorkeakoulut tai yliopistojen kaupalliset tiedekunnat. Liiketoimintaohjelmia tarjotaan kouluissa ympäri maailmaa, ja niissä on laaja valikoima keskittymiä. MBA- tai EMBA-tutkinto antaa opiskelijoille vankan käsityksen liiketoiminnasta sekä kriittisistä, analyyttisistä ja strategisista ajattelutaidoista, joita tarvitaan johto- ja johtotehtävissä.

Monet yliopistot ympäri maailmaa tarjoavat MBA- ja EMBA-tutkintoja verkossa, osa-aikaisesti ja kampuksella. On tavallista, että opiskelijat erikoistuvat liiketoiminnan kurinalaisuuteen, kuten kansainväliseen liiketoimintaan, markkinointiin, yrittäjyyteen, projektinhallintaan jne.

Erilaisten Business-ohjelmien valikoima voi olla ylivoimainen - älä anna sen estää sinua! Aloita haku tarkastelemalla suosituimpia liiketalouden tutkintoja ja lueteltu alla.

1 vuoden MBA-osa-aikainen

Yhden vuoden osa-aikainen MBA tarjoaa opiskelijoille nopeutetun ja tiukan mahdollisuuden saada arvokasta liiketoiminnan pätevyyttä. Osa-aikainen 1 vuoden MBA-ohjelmat avaavat ovet kokopäiväisesti työskenteleville ammattilaisille tai niille, joilla on perhesitoumuksia, jotta tämä olisi hyödyllinen investointi ammatilliseen uraansa.

Äskettäin lisätyt ohjelmat