Keystone logo
Löydä oma MBA

Löydä MBA

Mitä opiskella
Missä opiskella

MBA-ohjelmat

Master of Business Administration (MBA) on jatkotutkinto, joka myönnetään liiketalouden opiskelijoille. MBA-ohjelmia pidetään maailman arvostetuimpana. MBA-ohjelmien opiskelijat opiskelevat liiketoiminnan ja johtamisen periaatteiden teoriaa ja soveltamista. MBA-ohjelmat antavat opiskelijoille tietoa, jota voidaan soveltaa erilaisiin todellisen maailman liiketoiminnan tilanteisiin.

MBA-tutkinto voi lisätä ylimääräistä kilpailuetua mihin tahansa ammatilliseen ansioluetteloon - olitpa sitten suoraan perustutkintoa suorittavasta tai työskentelevä ammattilainen. Kansainvälisen liiketoiminnan MBA-ohjelmat, HR :n MBA-ohjelmat, rahoituksen MBA-ohjelmat, johtamisen MBA-ohjelmat, IT-alan MBA-ohjelmat, markkinoinnin MBA-ohjelmat ja monet muut soveltuvat useille liiketoiminta-alueille. MBA-ohjelmat hyödyttävät ammattilaisia, jotka etsivät työtä julkiselta, voittoa tavoittelemattomalta ja yksityiseltä sektorilta tai jopa yrityksen omistajilta.

Erilaisten MBA-ohjelmien valikoima voi olla ylivoimainen - älä anna sen estää sinua! Aloita haku katsomalla alla lueteltuja suosituimpia MBA-ohjelmia.