Keystone logo
Löydä oma MBA

Löydä MBA-tutkinto

Mitä haluat opiskella?
Missä haluat opiskella?

Master of Business Administration (MBA) on jatkotutkinto, joka myönnetään opiskelijoille, jotka ovat hallinneet liiketoiminnan tutkimuksen. MBA-ohjelmia pidetään maailman arvostetuimpina. MBA-ohjelmien opiskelijat opiskelevat liiketoiminnan ja johtamisen periaatteiden teoriaa ja soveltamista. MBA-ohjelmat antavat opiskelijoille tietoa, jota voidaan soveltaa erilaisiin reaalimaailman liiketoimintatilanteisiin.

MBA voi lisätä ylimääräistä kilpailuetua mihin tahansa ammatilliseen ansioluetteloon - riippumatta siitä, tuletko suoraan perustutkinnosta vai oletko työskentelevä ammattilainen. MBA-ohjelmat kansainvälisessä liiketoiminnassa, MBA-ohjelmat HR: ssä, MBA-ohjelmat rahoituksessa, MBA-ohjelmat johtamisessa, MBA-ohjelmat IT: ssä, MBA-ohjelmatmarkkinoinnissa ja monet muut soveltuvat useille liiketoiminta-alueille. MBA-ohjelmat hyödyttävät ammattilaisia, jotka etsivät työtä julkisella, voittoa tavoittelemattomalla ja yksityisellä sektorilla tai jopa yrityksen omistajuudessa.

Erilaisten MBA-ohjelmien valikoima voi olla ylivoimainen - älä anna sen estää sinua! Aloita haku tutustumalla alla lueteltuihin suosituimpiin MBA-ohjelmiin.

Äskettäin lisätyt ohjelmat