Keystone logo
Löydä kaksoistutkinto MBA

Löydä MBA-kaksoistutkinto

Mitä haluat opiskella?
Missä haluat opiskella?

Kaksoistutkinto MBA tai EMBA antaa opiskelijoille mahdollisuuden yhdistää liiketalouden tutkinto toiseen jatko-opinto-ohjelmaan. Joitakin esimerkkejä muista tieteenaloista, joihin kaksoistutkinto-ohjelmien opiskelijat osallistuvat, ovat tekniikka, laki, kansanterveys, terveyshallinto, biolääketiede, sosiaalityö, taloustiede ja hoitotyö. MBA-kaksoistutkinto-ohjelmien suorittaminen kestää usein yhden vuoden vähemmän kuin jos opiskelija suorittaisi molempia tutkintoja erikseen, mutta tämä aika vaihtelee ohjelmasta ja yliopistosta riippuen. MBA-kaksoistutkinnon suorittaminen voi olla tiukkaa ja haastavaa, mutta tulokset voivat olla erittäin palkitsevia sekä ammatillisesti että henkilökohtaisesti. Erilaisten kaksoistutkinto-ohjelmien valikoima voi olla ylivoimainen - älä anna sen estää sinua! Aloita haku tarkastelemalla suosituimpia liiketalouden kaksoistutkintoja, jotka on lueteltu alla.

Parhaat kaksoistutkintomaat

Kaksoistutkintoja on saatavilla yliopistoissa ympäri maailmaa. Ota kaksoistutkinto yhdessä näistä suosituimmista paikoista:

Parhaat Dual Degrees -kaupungit

Jotkut korkeimmalle sijoittuneista kauppakorkeakouluista ja yliopistoista tarjoavat monia suosittuja kaksoistutkintoja alla luetelluissa kaupungeissa:

Äskettäin lisätyt ohjelmat