Keystone logo
Löydä kaksoistutkinto MBA

Löydä kaksoistutkinto MBA

Mitä opiskella
Missä opiskella

Kaksitutkinto-ohjelmat

Kaksoistutkinto MBA tai EMBA antaa opiskelijoille mahdollisuuden yhdistää liiketalouden tutkinnon eri jatko-opinto-ohjelmaan. Esimerkkejä muista tieteenaloista, joihin kaksoistutkinto-ohjelmien opiskelijat osallistuvat, ovat tekniikka, laki, kansanterveys, terveyshallinto, biolääketiede, sosiaalityö, taloustiede ja hoitotyö. MBA Dual Degree -ohjelmien suorittaminen kestää usein yhden vuoden vähemmän kuin jos opiskelija suorittaa molempia tutkintoja erikseen, mutta tämä aika vaihtelee ohjelmasta ja yliopistosta riippuen. MBA-kaksoistutkinnon suorittaminen voi olla tiukkaa ja haastavaa, mutta tulokset voivat olla erittäin palkitsevia sekä ammatillisesti että henkilökohtaisesti. Erilaisten kaksoistutkinto-ohjelmien valikoima voi olla valtava – älä anna sen estää sinua! Aloita haku katsomalla alla lueteltuja suosituimpia Business dual -tutkintoja.

Suosituimmat kentät

Parhaat Dual Degree -maat

Dual Degrees -tutkinnot ovat saatavilla yliopistoissa ympäri maailmaa. Suorita Dual Degree jossakin näistä suosituimmista paikoista:

Parhaat Dual Degrees -kaupungit

Jotkut korkeimmalle sijoittuneista kauppakorkeakouluista ja yliopistoista tarjoavat monia suosittuja kaksoistutkintoja alla luetelluissa kaupungeissa:

Äskettäin lisätyt ohjelmat