Keystone logo
Löydä EMBA

Löydä EMBA

Mitä opiskella
Missä opiskella

EMBA - Executive MBA

EMBA (Executive MBA) on liiketalouden jatkotutkinto, joka on tarkoitettu ammattilaisille, joilla on merkittävä työkokemus. EMBA-ohjelmat tarjoavat opiskelijoille tiedot ja taidot edetä urallaan, usein johtoon ja johtotehtäviin. Useimmat EMBA-ohjelmat voidaan suorittaa alle kahdessa vuodessa, ja ne on suunniteltu siten, että opiskelijat voivat ansaita tutkinnon jatkaessaan työskentelyä. Tämä on tärkeä osa EMBA-ohjelmia, koska opiskelijat voivat tuoda työtietonsa oppimisympäristöön.

EMBA-tutkintonsa suorittavat opiskelijat tulevat yksityiseltä, voittoa tavoittelemattomalta ja julkiselta sektorilta sekä monilta aloilta. Monet EMBA-ohjelmia tarjoavat yliopistot tarjoavat myös tämän tutkinnon etäopiskeluna. EMBA-tutkinnon kurssityö sisältää liiketoiminnan perusteet, kuten rahoituksen, markkinoinnin ja kirjanpidon, ja voi sisältää johtamisen ja johtamisen korostusta eri liiketoiminta-aloilla.

Erilaisten EMBA-ohjelmien valikoima voi olla ylivoimainen - älä anna sen estää sinua! Aloita haku katsomalla alla lueteltuja suosituimpia EMBA-ohjelmia.