Keystone logo
Löydä EMBA

Löydä EMBA-tutkinto

Mitä haluat opiskella?
Missä haluat opiskella?

EMBA (Executive MBA) on liiketoiminnan jatkotutkinto, joka on suunniteltu ammattilaisille, joilla on merkittävä työkokemus. EMBA-ohjelmat tarjoavat opiskelijoille tietoa ja taitoja edetä urallaan, usein johto- ja johtotehtäviin. Useimmat EMBA-ohjelmat voidaan suorittaa alle 2 vuodessa ja ne on suunniteltu siten, että opiskelijat voivat ansaita tutkintonsa jatkaessaan työskentelyä. Tämä on tärkeä osa EMBA-ohjelmia, sillä opiskelijat voivat tuoda työtietonsa oppimisympäristöön.

EMBA: n ansaitsevat opiskelijat tulevat yksityiseltä, voittoa tavoittelemattomalta ja julkiselta sektorilta sekä monilta toimialoilta. Monet EMBA-ohjelmia tarjoavat yliopistot tarjoavat tätä tutkintoa myös etäopiskelun kautta. EMBA-tutkinnon kurssit sisältävät liiketoiminnan perusteet, kuten rahoituksen, markkinoinnin ja kirjanpidon, ja niissä voidaan painottaa johtajuutta ja johtamista eri liiketoiminta-alueilla.

EMBA-ohjelmien kirjo voi olla ylivoimainen - älä anna sen estää sinua! Aloita haku tutustumalla alla listattuihin suosituimpiin EMBA-ohjelmiin.