Keystone logo
Venäjä

Parhaat yliopistot MBA Ohjelmat sisään Venäjä 2023

Laitosten lukumäärä: 26
  • Rostov-on-Don, Venäjä
  • Taganrog, Venäjä

  Southern Federal University (SFedU), joka juontaa juurensa vuoteen 1915, on Southern Federal University Venäjän suurin tiede- ja koulutuskeskus. SFedU jäljittää juurensa Varsovan kuninkaalliseen yliopistoon, joka on muuttanut Venäjän eteläpuolelle suuren sodan aikana.

  • Saint Petersburg, Venäjä

  SSE Russia on ainoa kansainvälinen kauppakorkeakoulu, joka on akkreditoitu opettamaan Venäjän alueella. . Tämä tarkoittaa ainutlaatuista mahdollisuutta saada Venäjän rajojen sisäpuolelta laadukasta eurooppalaista koulutusta kansainväliseltä tiedekunnalta, joka on kilpailukykyinen sekä kotimaisilla että maailmanlaajuisilla markkinoilla.

  • Moscow, Venäjä
  • Nizhny Novgorod, Venäjä
  • + 4 lisää

  Euraasian hallinto- ja hallintokoulu (EMAS Business School) on yksi johtavista kauppakorkeakouluista, strategisen johtamisen asiantuntijoista ja MBA-ohjelmista Euroopassa, Venäjällä ja IVY-maissa.

  • Volgograd, Venäjä

  Volgograd State University tarkoituksena on kouluttaa korkeasti koulutettua henkilöstöä ja tuottaa uutta tietoa taloudelle ja sosiaalialalle kansallisilla ensisijaisilla tieteen, tekniikan ja tekniikan aloilla yhteistyössä valtion, liike-elämän ja kansalaisten kanssa. Ainutlaatuisen maantieteellisen sijainnin ansiosta yliopisto voi toimia tieteellisenä ja kasvatuksellisena siltana, joka yhdistää Euroopan ja Aasian tieteen ja innovaatioiden saavutukset. Volgograd State University pyrkii parantamaan tiedekunnan valmiuksia sekä aineellista ja teknistä perustaa yhdistääkseen tutkimuksensa ja opetuksensa maailman korkeimmalla tasolla. Se edistää aktiivisesti kansainvälistä yhteistyötä ja strategista yhteistyötä naapurimaiden kanssa tieteen, koulutuksen ja kulttuurin alalla. Volgograd State University on lupa harjoittaa koulutustoimintaa ja todistus valtion akkreditoinnista.

  • Novosibirsk, Venäjä

  Novosibirskin valtionyliopisto sijaitsee maailmankuulussa tiedekeskuksessa - Akademgorodokissa. 80% NSU: n tiedekunnan jäsenistä on tutkijoita Venäjän tiedeakatemian Siperian osastosta. Joten koulutus tapahtuu läheisessä yhteydessä maailmanluokan tieteellisiin saavutuksiin. Kaikki on kävelyetäisyydellä pienikokoisesta kampuksestamme: yliopiston makuusalit, urheilukeskus, stadion, 35 tieteellistä laitosta ja innovatiivinen tekninen puisto (Academpark) ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä kampukselta. NSU on moderni yliopisto, joka osoittaa nopeaa ja dynaamista kasvua Vuonna 2007 NSU oli yksi 57 venäläisestä yliopistosta, joka voitti kansallisen koulutusprojektin innovatiivisten koulutusohjelmien kilpailun. on osallistunut 5-100-ohjelmaan, jonka tavoitteena on viedä venäläisiä yliopistoja maailman 100 parhaan yliopiston joukkoon

  • Russia Online, Venäjä
  • Kursk, Venäjä

  Kursk State Medical University ( KSMU ) on arvostettu taso yleisen lääketieteen, hammaslääketieteen ja farmasian opettamisessa englanninkielisellä KSMU ja kansainvälisten opiskelijoiden valmistelussa. Tämä käyttöaste osoittautui vanhimmaksi lääketieteelliseksi yliopistoksi, joka opettaa englanninkielistä keskustelua Venäjällä ja jolla on eniten kansainvälisiä opiskelijoita eri kansallisuuksista kuin tällä alalla.

  • Kirov, Venäjä

  Vyatka State University (VyatSU) on klassinen yliopisto, jolla on laaja valikoima ammatillisia koulutusohjelmia. Yliopisto on kulkenut loistavan muodostumisen ja kehityksen polun. Nykyään se on merkittävä koulutus-, tutkimus- ja tuotantokompleksi alueella, jolla on laaja valikoima ammatillisia koulutusohjelmia ja suuri tutkimuspotentiaali.

  • Novosibirsk, Venäjä

  Parantamisen opettaminen on paljon monimutkaisempaa kuin minkä tahansa muun ammatin opettaminen maailmassa. Monet loistavien lääkäreiden ja tutkijoiden sukupolvet ovat valmistuneet Novosibirsk State Medical University (NSMU) vuosien varrella. Akateemikot, professorit, lukuisien hoitolaitosten johtajat ovat valmistuneiden joukossa.

  • Irkutsk, Venäjä

  Baikal State University on loistava valinta motivoituneille nuorille, jotka ovat kiinnostuneita ammatillisesta kehityksestä monilla aloilla. BSU: n ydintehtävä on päästä globaaleille korkeakoulumarkkinoille erilaisilla nykyaikaisilla kandidaatin, maisterin ja tohtorin ohjelmilla sekä tarjota korkealaatuista opetusta ja henkilöstön kehittämistä.

  • Barnaul, Venäjä

  Lyhyt tieto koulutusorganisaatiosta: Pedagoginen yliopisto tarjoaa kaupungin ja alueen koulutusjärjestelmälle eri profiilien asiantuntijoita, opettajia, kouluttajia, psykologeja, logopeedeja, lisäopetuksen opettajia. Lisäksi AltSPU kerää alueen kehityspotentiaalia muodostamalla alueen koulujen opettajia, jotka on suunniteltu kehittämään yhteiskunnan kulttuuri- ja koulutuspohjaa, kouluttamaan ja kouluttamaan tulevia insinöörejä, lääkäreitä ja kulttuurihenkilöitä.

  • Sochi, Venäjä

  Autonominen voittoa tavoittelematon järjestö Russian International Olympic University (RIOU) perustettiin 21. lokakuuta 2009 Kansainvälisen olympiakomitean (KOK), Sotšin vuoden 2014 järjestelykomitean ja Venäjän olympiakomitean välisellä yhteisymmärryspöytäkirjalla sekä Venäjän federaation asetuksella nro 774.

  • Samara, Venäjä

  Nayanova University - "Lahjakkaiden lasten akatemia (Nayanova)" on epätyypillinen yleiskoulutusorganisaatio, jolla on oikeus toteuttaa perus- ja lisäopetusohjelmia, jotka eivät kuulu tällaisen koulutusorganisaation tyyppiin.

  • Moscow, Venäjä

  Venäjän kansojen ystävyysyliopisto ( RUDN yliopisto) on johtava Venäjän korkeakoulujen joukossa kansainvälisten opiskelijoiden osuus kansainvälisissä rankingissa.

  • Moscow, Venäjä

  Nykyään BMSTU, kansallinen tutkimuksen korkeakoulu, on yksi kolmesta Venäjän johtavasta yliopistosta ja on Venäjän teknisten yliopistojen ykkönen. Työnantajakyselyjen mukaan BMSTU on yksi kolmesta korkeakoulusta, jonka tutkinnon suorittaneilla on erityisen suuri kysyntä työmarkkinoilla. «Asiantuntija» -portaalin lukijoita, kun heitä pyydettiin nimeämään instituutio, jota he pitivät kansallisimpana ylpeytenä, valitsi Baumanin yliopisto.

  • Korolyov, Venäjä

  University of Technology on nuori, nousussa oleva yliopisto. Se sijaitsee Moskovan alueella, Korolevin kaupungissa - Venäjän astronautian kehto ja Venäjän suurin tiedekaupunki. Yliopisto on onnistuneesti suorittanut koulutus- ja tutkimustoimintaa vuodesta 1998, ja sitä ohjaavat tämän alan viimeisimmät saavutukset.