Keystone logo
Yhdysvallat

Parhaat yliopistot MBA Ohjelmat sisään Yhdysvallat 2023

Laitosten lukumäärä: 4028
  • Arlington County, Yhdysvallat

  Marymount on kattava katolinen yliopisto, jota ohjaavat Marian pyhän sydämen uskonnollisen perinteet ja joka korostaa älyllistä uteliaisuutta, muiden palvelemista ja maailmanlaajuista näkökulmaa. Marymount-koulutus perustuu vapaisiin taiteisiin, edistää uravalmennusta ja tarjoaa mahdollisuuksia henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kasvuun. Opiskelijakeskeinen oppimisyhteisö, joka arvostaa monimuotoisuutta ja keskittyy koko ihmisen koulutukseen, Marymount ohjaa jokaisen yksilön älyllistä, eettistä ja hengellistä kehitystä.

  • Mequon, Yhdysvallat
  • Ann Arbor, Yhdysvallat

  Vuonna 1881 perustetun Concordia University Wisconsinin pääkampus sijaitsee 200 hehtaarin alueella kauniilla Michigan -järven rannalla Mequonissa, Wisconsinissa. Yliopistossa asuu yli 7,000 perustutkinto- ja jatko-opiskelijaa ympäri maailmaa. Yliopisto tarjoaa yli 90 perustutkintoa, 50+ jatko-/maisteriohjelmaa ja kuusi tohtorintutkintoa fysioterapiassa, toimintaterapiassa, farmasiassa, hoitotyössä, koulutuksessa ja äskettäin käynnistetyn liiketalouden tohtorin tutkinnon.

  • Boston, Yhdysvallat

  Yli 100 vuoden ajan Simmons on asettanut opiskelijoidemme tarpeet etusijalle. Koulutuksen avulla, joka yhdistää henkisen johtajuuden ammatilliseen valmistautumiseen, autamme opiskelijoita elämään mielekästä elämää ja rakentamaan menestyvää uraa 21-luvulle.

  • Washington, Yhdysvallat

  Marylandin yliopiston A. James Clark School of Engineering toimii katalysaattorina korkealaatuiselle tutkimukselle, innovaatioille ja oppimiselle ja täyttää lupauksen, että kaikki valmistuneet lähtevät valmiina vaikuttamaan 21. vuosisadan suuriin haasteisiin. Vain muutaman kilometrin päässä Washingtonista sijaitseva Clark School on korkean teknologian yritysten ja liittovaltion laboratorioiden yhdistelmän keskellä, ja se tarjoaa opiskelijoille ja tiedekunnalle pääsyn ainutlaatuisiin ammatillisiin etenemismahdollisuuksiin teollisuuden ja hallituksen kumppaneiden kanssa.

  • Richmond, Yhdysvallat

  Olipa uratavoitteisiisi osallistuminen voittoa tavoittelemattomaan, korkea-asteen koulutukseen, K-12: een tai valtion yksiköihin, VCU School of Educationin akateemiset ohjelmat vievät oppimisen uudelle tasolle. U.S. News and World Reportin (2023) perusteella 16. parhaana julkisena tutkijakouluna ja 10. parhaana koulutuksen online-mestarina teemme asiat eri tavalla.

  • New York, Yhdysvallat

  Pace University on yksityinen laitos, jonka kampukset sijaitsevat New Yorkissa ja Westchesterin piirikunnassa. Pace Universityllä on monipuolinen opiskelijakunta ja se on sitoutunut tarjoamaan opiskelijoille kattavan koulutuksen, ja se tarjoaa yli 100 ohjelmaa useilla eri aloilla, mukaan lukien liike-elämä, laki, koulutus, terveystieteet ja taiteet. Akateemisen tarjonnan lisäksi Pace University ylpeilee myös kukoistavalla kampuselämällä, jossa on lukuisia seuroja, organisaatioita ja yleisurheilujoukkueita. Keskittyen kokemukselliseen oppimiseen ja opiskelijoiden valmistamiseen menestyksekkääseen uraan, Pace on omistautunut tarjoamaan opiskelijoilleen tarvittavat työkalut ja resurssit tavoitteidensa saavuttamiseksi.

  • Port Angeles, Yhdysvallat

  Peninsula Collegessa ainutlaatuinen ympäristömme kannustaa sinua tutkimaan uusia mahdollisuuksia. Korkeakoulu on innovatiivinen ja opiskelijakeskeinen, ja siinä on erinomainen tiedekunta ja pienet luokat. Oppimistiloissamme on silmiinpistävä arkkitehtuuri ja luokkahuoneet, joissa on edistynyttä opetustekniikkaa ja -laitteita. Tarjoamme kansainvälisiä oppimiskokemuksia ja olemme aktiivisesti mukana paikallisessa yhteisössämme. Lisäksi tarjoamme monia opetussuunnitelman ulkopuolisia mahdollisuuksia: mestaruusurheilujoukkueita, opiskelijakerhoja ja -aktiviteetteja sekä erilaisia kulttuuri- ja kuvataidetapahtumia ympäri vuoden.

  • Cambridge, Yhdysvallat

  Yli 3000+ kurssia

  • Daytona Beach, Yhdysvallat

  Kysy keneltä tahansa opiskelijaltamme, miksi he valitsivat Daytona State Collegen, ja he kertovat sinulle huippuluokan ohjelmistamme ja tutkinnoistamme, laadukkaista tiedekunnistamme ja henkilökunnastamme, jotka välittävät, runsaasta akateemisesta tuesta, sujuvasta siirtymisestä yliopistoihin, 12 erinomaisesta kandidaatin tutkinto-ohjelmastamme sekä hauskoista aktiviteeteista kampuksella.

  • Chicago, Yhdysvallat

  Chicagon yliopiston Booth School of Business on Yhdysvaltojen toiseksi vanhin kauppakorkeakoulu ja ensimmäinen, joka opettaa johtajia. Henkisenä kohteena Chicago Booth houkuttelee tutkijoita ja opiskelijoita ympäri maailmaa kampuksilleen Chicagoon, Lontooseen ja Hongkongiin. Chicago Boothin Executive Education -ohjelmat tarjoavat maailmanluokan henkilökohtaista, live-online- ja verkkokoulutusta globaaleille johtajille muun muassa rahoituksen, johtajuuden, strategian, innovaation ja johtamisen aloilla. Ohjelmia opettavat Boothin tunnetut MBA-tiedekunnat ja alan asiantuntijat, ja ne sisältävät koulun Nobel-palkitun tutkimuksen. Boothin ohjelmat tuottavat muutoskokemuksia johtajille ja heidän organisaatioilleen. Boothissa et opi, mitä ajatella, vaan miten ajatella – tulet esiin kestävillä kehyksillä ja ajattelutavoilla, jotka auttavat sinua menestymään koko urasi ajan. Suorittamalla Executive Education -ohjelman liityt Booth Executive Education -verkostoon, joka edustaa yli 27 000 johtajaa 130 maassa.

  • Columbus, Yhdysvallat

  Ohion osavaltion Moritz College of Law 'n LLM-ohjelma on tarkoitettu ulkomaisille oikeustieteen tutkinnon suorittaneille ja lakimiehille edistämään oikeudellista koulutusta ja uranäkymiä yhdessä Yhdysvaltojen parhaista julkisoikeudellisista kouluista. Moritz College of Law on #1 Ohiossa ja paras 30. lakikoulu Yhdysvalloissa. Lakikoulu on myös sijoittunut korkealle U.S. News & World Report: Alternative Dispute Resolution- #1: n "erikoisohjelmissa"; Rikoslaki- #12; Sopimukset/kauppaoikeus- #27; Perustuslaki - # 21.

  • Washington, Yhdysvallat

  American University hyödyntää stipendin, oppimisen ja yhteisön voimaa ja tarkoitusta vaikuttaakseen muuttuvaan maailmaamme. Kestävyydestä sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen tieteisiin AU: n tiedekunta, opiskelijat, henkilökunta ja alumnit ovat muutoksentekijöitä. Vuonna 1893 perustettu American University on arvostettu, yksityinen laitos, joka sijaitsee maan pääkaupungissa Washington DC: ssä. Kilpailukykyisesti vahvalla monitieteisellä painopisteellä, politiikkalähtöisillä akateemisilla ohjelmilla ja vaikuttavilla opiskelija-aktivisteilla ja alumneilla AU tarjoaa yli 135 maisteriohjelmaa seitsemästä koulusta. Yliopisto, joka on tarpeeksi pieni, jotta voit tuntea itsesi nähdyksi, ja tarpeeksi suuri houkutellakseen historiallisia henkilöitä kampukselle sitouttamaan yhteisömme tärkeisiin asioihin. American University tunnetaan siitä, että se valmistaa sukupolvia tutkijoita, joista tulee kansallisia ja kansainvälisiä julkisia johtajia ja muutosagentteja koko globaalissa yhteisössämme.

  • Mesa, Yhdysvallat

  Mitkä ovat tulevaisuuden unelmasi ja tavoitteesi? Olitpa kiinnostunut englannin oppimisesta, liitännäistutkinnon ansaitsemisesta tai siirtymisestä nelivuotiseen yliopistoon, prioriteettimme #1 on auttaa sinua menestymään! Mesa Community College on tunnustettu yhdeksi Yhdysvaltojen 150 parhaasta yhteisöopistosta, ja se on vieraanvarainen, maailmanlaajuinen yhteisö, joka houkuttelee opiskelijoita lähes 60 maasta ympäri maailmaa!

  • Orlando, Yhdysvallat

  University of Central Florida (UCF) College of Business johtaa vastuuta seuraavan sukupolven liike-elämään ja koulutukseen. Vuonna 1968 perustettu UCF College of Business tarjoaa tutkintoja kandidaatin, maisterin, tohtorin ja johdon tasoilla, jotka kaikki ovat Association to Advance Collegiate Schools of Business Internationalin (AACSB) ja Southern Association of Colleges and Schoolsin (SACS) akkreditoimia.

  • Utica, Yhdysvallat
  • Albany, Yhdysvallat

  State University of New York Polytechnic Institute (SUNY Poly) tarjoaa huippuluokan, edullisia akateemisia ohjelmia, jotka ovat täysin verkossa. SUNY Polyn laajeneva verkkotutkinto-ohjelmien luettelo on suunniteltu joustavuutta ajatellen, jotta opiskelijat voivat osallistua kursseille missä ja milloin tahansa, mikä heidän aikataulunsa mukaista on. Tarjoamme monia korkean kysynnän verkko-ohjelmia, mukaan lukien MBA, kirjanpito, kyberturvallisuus, data-analyysi, terveysinformatiikka, tietosuunnitteluteknologia ja paljon muuta. Innovatiivisesta uravalmennuksestaan tunnettu SUNY Poly sijoittuu jatkuvasti korkealle sijoittumaan US News & World Reportin vuosittaisen rankingin Regional Universities North -kategorioissa. SUNY Polyn opiskelijoilla ei ole vain pääsyä maailmanluokan koulutukseen, vaan heille on tarjolla myös kursseja edulliseen hintaan, mukaan lukien alennettu osavaltion ulkopuolinen hinta monille verkko-ohjelmiimme ilmoittautuneille opiskelijoille.