Keystone logo
Yhdysvallat

Opiskelu MBA sisään Yhdysvallat 2024

Opiskelu paikassa Yhdysvallat

Business opinnot Yhdysvalloissa tapahtuu korkeakouluissa ja yliopistoissa eri puolilla maata. Vaikka useimmat suuret kaupungit ovat college jonkinlaisia, tärkeimmät yliopistot ja korkeakoulut sijaitsevat yleensä lähellä suurten kaupunkien. Ihmiset tulevat ympäri maan opiskella liiketoimintaa Yhdysvalloissa, koska sen vahva talous ja erittäin onnistuneen liiketoiminnan ammattilaisia, jotka ovat tunnettuja ympäri maailmaa niiden kannattavinta. Masters in Business Administration USA: n yliopistojen tunnustetaan kaikkialla maailmassa. Lukuvuoden Amerikassa koostuu kaksi lukukautta. Opiskelijat opiskelevat syyslukukauden, joka kulkee syyskuusta joulukuuhun, ja sitten kevätlukukauden joka kulkee tammikuusta toukokuuhun. Monet oppilaitokset myös kesällä aikavälillä, mikä on lyhyellä aikavälillä enemmän keskittynyt opintojen osalle kesäkuukausina. Lukukausimaksut vaihtelevat villisti yhdestä koulusta seuraavaan. Monet opiskelijat käyttävät apurahoja ja avustuksia alentaa näitä kustannuksia.Ansaita MBA yliopistossa Yhdysvalloissa avaa oven uran liike Yhdysvalloissa ja monissa maissa ympäri maailmaa. Useimmat yliopistot mielellämme vastaan ​​kansainvälisiä opiskelijoita, jotka ovat perustutkintoa liiketoiminnan tutkinto, joka vastaa kandidaatin 's tutkinto. Useimmat ohjelmat ovat tiukat hyväksyntää vaatimuksia, mutta ne, jotka voidaan hyväksyä saavat laadukasta koulutusta päässä yliopistosta, joka on tunnustettu sen huippuluokan koulutuksen.

Vaihda valuutta

Perus kuukausittaiset elinkustannukset

 • Vuokrataan yhteisessä asunnossa

  944
 • Osuus apuohjelmista

  65
 • Internet-liittymä

  65
 • Paikallinen kuljetus

  64

Esimerkki elämäntapakustannuksista

 • Pikaruokayhdistelmä

  9
 • Elokuvalippu

  12
 • Tuoppi paikallista olutta

  5

Tietoja Yhdysvallat

Välissä Meksikon ja Kanadan, Yhdysvallat on tunnettu ympäri maailmaa sen poliittinen ja sotilaallinen voima. Maa on "Land of the Free " ja on tunnettu sen demokraattista hallitusta ja vahva talous. Tänään Yhdysvalloissa on yksi etnisesti monipuolinen maissa maailmaa, johtuu suurelta osin vaikuttaa maahanmuuton koko historiansa. Se on myös monipuolinen maantieteessä, joka kattaa kaiken jäädytetty mailla Pohjois Alaskasta trooppisia saaria Havaijin. Tämä monimuotoisuus on antanut maan runsaat luonnonvarat, jotka ovat ruokkineet vahvan talouden.

Viisumivaatimukset

1) F-viisumi - Tämän tyyppinen viisumi on tarkoitettu kansainvälisille opiskelijoille, jotka aikovat suorittaa akateemisen tutkinnon akkreditoidussa Yhdysvaltain korkeakoulussa tai yliopistossa tai opiskella englantia yliopistossa tai intensiivisessä englanninkielisessä instituutissa. F-viisumeja on kolmea tyyppiä:

 • F-1-viisumit kokopäiväisille opiskelijoille;
 • F-2-viisumit F-1-viisumin haltijoiden huollettaville (puoliso ja alle 21-vuotiaat naimattomat lapset, mukaan lukien samaa sukupuolta olevat avioparit);
 • F-3-viisumit "rajatyöntekijöille" - meksikolaisille ja kanadalaisille opiskelijoille, jotka asuvat alkuperämaassaan käydessään osa- tai kokopäiväistä koulua Yhdysvalloissa.

2) M-viisumi - Tämän tyyppinen viisumi on tarkoitettu kansainvälisille opiskelijoille, jotka haluavat harjoittaa ei-akateemisia tai ammatillisia opintoja tai koulutusta yhdysvaltalaisessa laitoksessa. M-viisumeja on kolme:

 • M-1-viisumit opiskelijoille, jotka suorittavat ammatillisia tai muita kuin akateemisia opintoja;
 • M-2-viisumit M-1-viisumin haltijoiden huollettaville;
 • M-3-viisumit "rajatyöntekijöille", kuten F-3-viisumeissa, mutta ammatillisiin tai muihin kuin akateemisiin opintoihin.

3) J-viisumi - Tämäntyyppinen viisumi on tarkoitettu kansainvälisille vaihtovieraille, jotka osallistuvat kulttuurivaihtoa edistäviin ohjelmiin Yhdysvalloissa. Kaikkien hakijoiden on täytettävä kyseisen ohjelman kelpoisuuskriteerit ja oltava yksityisen sektorin tai hallituksen ohjelman sponsoroimia. J-viisumin haltijat oleskelevat yleensä Yhdysvalloissa lyhyen aikaa, ehkä yhden tai kaksi lukukautta. J-1-viisumin haltijoiden on palattava kotimaahansa vähintään kahdeksi vuodeksi vaihtovierailuohjelmansa päätteeksi. J-viisumeja on kahta tyyppiä:

 • J-1-viisumit vaihto-opiskelijoille asianomaisessa vaihto-ohjelmassa;
 • J-2-viisumit J-1-viisumin haltijoiden huollettaville.

Millaisen Visan tarvitset?

Visan nimi

F-viisumi; M-viisumi; J-viisumi

Hinta ja valuutta

USD 200

Sinun on maksettava SEVIS-maksu (200 USD), joka tukee Yhdysvalloissa oleskelusi kirjaamiseen käytetyn tietokonejärjestelmän kustannuksia. Mene https://fmjfee.com/index.html maksamaan maksu ja varmista, että tulostat kopion kuitistasi ja tuot sen viisumihaastatteluun. Sinun on maksettava SEVIS-maksu vähintään kolme päivää ennen viisumihaastattelupäivää.

Sinun on myös maksettava ylimääräinen 160 dollaria viisumihakemusmaksusta maassasi Yhdysvaltain suurlähetystössä tai konsulaatissa tai suurlähetystön nimeämässä pankissa.

Kuka voi hakea viisumia?

Kaikkien Yhdysvaltoihin opiskelemaan tulevien kansainvälisten opiskelijoiden on haettava F-viisumia, J-viisumia tai M-viisumia.

Missä voit tehdä hakemuksen?

Online

Jokaisella Yhdysvaltain suurlähetystöllä on verkkosivusto, jossa on ohjeet viisumihaastatteluun varaamiseen ja muita tietoja viisumihakemusprosessista.

Verkkosivusto:http://www.usembassy.gov/

Kuinka tehdä hakemus?

 1. Ensinnäkin koulusi tai yliopistosi lähettää sinulle lomakkeen, joka vahvistaa, että sinut on hyväksytty laitokseen, jonka Yhdysvaltain kansalaisuus- ja kansalaisuuspalvelu (USCIS) on valtuuttanut rekisteröimään muita kuin maahanmuuttajaopiskelijoita
 2. Toiseksi sinun on varattava aika viisumihaastatteluun ja maksettava joitain vaadittuja maksuja.
 3. Kolmanneksi Yhdysvallat käyttää uutta ei-maahanmuuttajaviisumihakemuslomaketta, DS-160, joka olisi täytettävä verkossa. Tämä lomake korvaa kaikki muut lomakkeet.
 4. Neljänneksi, valmistaudu viisumihaastatteluun. On erittäin tärkeää, että haet viisumia hyvissä ajoin etukäteen, koska se antaa sinulle lisäaikaa, jos suurlähetystössä on viivästyksiä tai jos haluat valittaa päätöksestä epäämisen yhteydessä. Se, mitä käytät, on tärkeää, ja liikeasu on sopiva.

Viisumihaastatteluun tarvittavat asiakirjat voivat sisältää:

 • Passi on voimassa vähintään kuusi kuukautta Yhdysvalloissa oleskelusi jälkeen. Saatat myös joutua tuomaan kaikki nykyiset ja vanhat passisi.
 • Allekirjoitettu SEVIS-lomake I-20 tai DS-2019 (mukaan lukien yksittäiset lomakkeet puolisolle/lapsille)
 • Lomake DS-7002 (vain J-1-harjoittelija- ja harjoittelijaviisumin hakijoille)
 • SEVIS-maksun kuitti
 • DS-160-sovelluksen vahvistussivu, jossa on viivakoodi ja sovellustunnusnumero
 • MRV-maksun vahvistusvahvistus
 • Painettu kopio viisumihaastattelun ajanvarauskirjeestä
 • 1-2 valokuvaa valokuvavaatimuksissa selitetyssä muodossa.

Sinun tulee myös olla valmis toimittamaan seuraavat asiakirjat:

 • Aiempien oppilaitosten opintosuoritusotteet ja tutkintotodistukset
 • Oppilaitoksen vaatimien standardoitujen testien, kuten TOEFL, LSAT, GRE, GMAT jne., Pisteet.
 • Taloudelliset todisteet, jotka osoittavat, että sinulla tai sponsorillasi (eli vanhemmillasi tai valtion sponsorilla) on riittävästi varoja kattamaan lukukausi-, matka- ja elinkustannuksesi Yhdysvalloissa oleskelusi aikana.

Voit myös ottaa mukaan erillisen kirjallisen luettelon kaikista aiemmista työnantajistasi ja kouluistasi, joihin olet osallistunut.

Milloin kannattaa hakea?

Yhdysvaltain opiskelijaviisumin hakeminen voi olla pitkä prosessi, joten varmista, että aloitat valmistautumisen hyvissä ajoin - vähintään kolme tai viisi kuukautta ennen kurssin alkua. Opiskelijaviisumit voidaan myöntää enintään 120 päivää ennen I-20-lomakkeessa olevaa päivämäärää. Vaihtovierailijaviisumit voidaan myöntää milloin tahansa ennen DS-2019-päivämäärää.

Käsittelyaika

3 Months

Työmahdollisuudet

F1- ja J1-viisumit antavat mahdollisuuden työskennellä Yhdysvalloissa oleskelusi aikana, kun taas M1-viisumi ei. Opiskelijat, joilla on F-1-viisumi, voivat työskennellä kampuksella enintään 20 tuntia viikossa. Opiskelijoiden, jotka haluavat työskennellä pidempään ja kampuksen ulkopuolella, on saatava ennakkolupa Yhdysvaltain kansalaisuus- ja maahanmuuttovirastolta (USCIS). J-2-viisumin haltijat voivat pyytää työlupaa USCIS: ltä. F-2- ja M-viisumin haltijat eivät saa työskennellä, ja heidän on hankittava asianmukainen työviisumi, jos he etsivät työtä.

Tuntia viikossa

0

Miksi tarvitset tämän tyyppisen viisumin?

Yleisin syy opiskelija- tai vaihtovierailuhakemuksen hylkäämiseen on se, että viisumia hakeva henkilö ei ole osoittanut viisumivirkailijalle, että hän palaa maahansa, kun hän suorittaa opintonsa Yhdysvalloissa. Jos sinulta evätään viisumi, voit tehdä jotain epäämisen kumoamiseksi, ja voit valittaa päätöksestä. Useimmissa tapauksissa sinun on toimitettava lisäasiakirjoja, joita ei esitetty alkuperäisen hakemuksen yhteydessä.