Keystone logo

Parhaat yliopistot MBA Ohjelmat sisään Unkari 2023

Laitosten lukumäärä: 48
  • Budapest

  Saavuta tavoitteesi, laajenna mieltäsi ja menesty! Opiskele liiketoimintaa, johtamista tai matkailua Unkarin ykköskoulussa! 78 % opiskelijoistamme saa työtarjouksen ennen valmistumista. Liity 18 000 opiskelijan joukkoon 83 maasta ja hanki elämäsi paras kokemus!

  • Budapest

  Hungarian University of Sports Science on yksi Keski-Euroopan vanhimmista, menestyneimmistä ja ammatillisesti arvostetuimmista koulutus- ja urheilutieteen yliopistoista. Kunnioitamme ja arvostamme suuresti perintöämme, säilytämme perinteitämme ja tutkimme jatkuvasti innovatiivisia menetelmiä koulutuksessa ja tutkimuksessa. Jälkimmäiset täyttävät 2000-luvun korkeakouluopintoja koskevat odotukset sekä opiskelijoiden odotukset lujasta tiedosta, laadukkaista kouluttajista ja palveluista sekä mahtavista koulun ulkopuolisista kokemuksista.

  • Nyíregyháza

  Nyíregyházan yliopisto on yksi maan merkittävimmistä ammattikorkeakouluista, jossa tutkimus, laadukas koulutus ja henkilökohtainen huomio yhdistyvät erinomaiseen infrastruktuuriin.

  • Miskolc

  Vuonna 1735 perustettu, kaivos- ja metallurgian asiantuntijoiden koulutusinstituutti, joka toimii mallina monille University of Miskolc maailmassa, on aina ollut merkittävässä asemassa tieteiden viljelyssä, ammatillisessa koulutuksessa. Laitos kehittyi 1900-luvun viimeisten vuosikymmenien aikana täysimittaiseksi värikkääksi yliopistoksi, jossa on perinteiset kolme teknistä tiedekuntaa (maantiede, materiaalitiede, konetekniikka ja informatiikka) sekä uudet talous-, oikeus-, taiteiden ja taiteiden tiedekunnat. Humanistiset tieteet, terveydenhuolto ja musiikki, myös jatko-opinnot tai ylempi ammatillinen koulutus. Yliopistossa on noin 10 000 opiskelijaa ja lähes 600 akateemista henkilöstöä, joita avustaa suunnilleen yhtä suuri määrä teknisiä ja hallinnollisia työntekijöitä.

  • London
  • Madrid
  • Tallinn
  • + 6 lisää

  Opi EU:n huipputekniikan kumppaniyliopistojemme tiedekunnalta ja henkilökunnalta. Hanki käytännön kokemusta yritystapauksista, projektityöstä ja yhteistyöstä. Kilpailukykyinen opetus. Hauskoja tapaamisia ja verkostoitumista samanhenkisten opiskelijoiden kanssa ympäri maailmaa!

  • Sopron

  University of Sopron päätavoitteina on edelleen lisätä tutkimuskapasiteettiaan ja edistää kansainvälistymistä. Yliopisto aikoo tarjota lisää opinto-ohjelmia englanninkielisen opetuksen kautta.

  • Budapest

  Óbuda University on 140 vuotta vanha oppilaitos myös lain edeltäjänsä huomioon ottaen. Nykyään se on avaintoimija Unkarin korkeakoulutuksessa ja johtava käytännönläheinen teknistä koulutusta tarjoava laitos Unkarissa, jossa yli 12 000 opiskelijaa jatkaa opintojaan. Óbuda University perustettiin 1. tammikuuta 2010 Budapest Techin lailliseksi seuraajaksi. Óbuda University on ominaista perinteiden vaaliminen sekä edistymisen ja kehityksen seuranta. Elokuusta 2021 lähtien Óbuda University toimii uusissa olosuhteissa, entistä joustavammissa puitteissa. Óbuda University Rudolf Kalmanin säätiö tekee parhaansa, jotta yliopisto voisi tarjota opiskelijoilleen laadukasta ja kilpailukykyistä osaamista ja opiskelumahdollisuuksia tekniikan, tietotekniikan, luonnon- ja taloustieteiden sekä opettajankoulutuksen aloilla. "Muutamme ideat suunnitteluksi." Käytännön yliopistona se tarjoaa täyden valikoiman akateemisia ohjelmia sekä unkariksi että englanniksi. Ohjelmaan kuuluu 4 korkea-asteen ammatillista koulutusta, 17 perustutkinto-ohjelmaa, 11 maisteriohjelmaa, 3 tohtoriohjelmaa sekä erikoistuminen kokopäivä-, ilta- ja etäopiskeluun. ÓU:n opiskelijoilla on mahdollisuus tehdä perus- ja soveltavaa tutkimusta useilla eri aloilla vastatakseen Teollisuus 4.0:n haasteisiin ja yliopiston strategian mukaisesti, joka perustuu ensisijaisesti neljään pilariin: robotiikkaan, terveysinformatiikkaan, tekoälyyn ja kyberturvallisuuteen, joka nivoutuu yhteen. koko suunnittelupaletin kautta klassisen sähkö-, konetekniikan, arkkitehtuurin ja luovan alan. Koulutuksen laadusta kertoo se, että korkeakoululla on ISO-standardin vaatimusten mukainen laatusertifikaatti ja korkein tunnustus, Higher Education Quality Award. Emerging Economies University -yliopistojen mukaan Rankings of the Times Higher Education Óbuda University on sijalla 351-400. vuonna 2022.

  • Budapest

  Koulusta, joka perustettiin vuonna 1991 Keski -Euroopan ensimmäiseksi yksityiseksi korkeakouluksi, International Business Schoolista on kasvanut todella moderni ja dynaaminen kauppakorkeakoulu. Olemme ylpeitä voidessamme työskennellä yhteistyössä arvostetun brittiläisen yliopiston, The University of Buckinghamin kanssa, joka on tutkinnon saaneiden työllistyvyyden kannalta paras ja joka on johtanut Britannian kansallista opiskelijakyselyä opiskelijoiden tyytyväisyydestä.

  • Budapest

  Wekerle Business School - arvostettuna oppilaitoksena - pitää tehtävänään tarjota erinomaista koulutusta Bolognan järjestelmässä. Sen tavoitteena on luoda olosuhteet koulutukselle, joka parantaa opiskelijoiden akateemista ja henkilökohtaista kehitystä yhdistämällä korkean tason akateeminen tieto käytännön koulutukseen, joka perustuu oppilaitoksen ulkopuolisiin yrityskumppanuuksiin.

  • Budapest
  • Székesfehérvár

  Kodolanyi Janos University (KJU) on valtion akkreditoima voittoa tavoittelematon yliopisto, joka tarjoaa akateemisia ohjelmia matkailun ja vieraanvaraisuuden, liikkeenjohdon, joukkotiedotusvälineiden ja viestinnän, yhteiskuntatieteiden, historian, kulttuurin ja kielten opintojen aloilla. Akateemisten ohjelmien lisäksi KJU tarjoaa myös laajan valikoiman keskiasteen jälkeisiä, LLP-kursseja kouluttajille ja harjoittelijoille sekä kansainvälisiä lukukausia, kesäkursseja, opintomatkoja ja harjoitteluohjelmia.

  • Paris
  • Angers
  • Lyon
  • + 5 lisää

  ESSCA on maailmanlaajuinen kolminkertaisen kruunun kauppakorkeakoulu. Olemme tulevaisuuden luojia, valtuuttamalla ja inspiroimalla eettisesti ajattelevia oppilaitamme ilmaisemaan lahjakkuuttaan. ESSCA on vastuullinen johtaja, joka kehittää kriittisen ja luovan ajattelun taitoja menestyäkseen joillakin nykypäivän liiketoiminnan dynaamisimmilla aloilla.

  • Budapest
  • Baja

  University of Public Service (Ludovika - UPS) on Unkarin ainoa laitos, joka tarjoaa julkishallinnon koulutusohjelmia kokonaisvaltaisella lähestymistavalla, joka keskittyy hallituksen tarpeisiin. Se kouluttaa seuraavan sukupolven sotilaita, lainvalvontaviranomaisia, julkishallinnon sekä kansainvälisten asioiden asiantuntijoita ja johtajia. Yliopiston erikoistunut tiedekunta kattaa vesitieteen alan, joka on ajankohtainen aihe koko kansainvälisen yhteisön tulevaisuudelle. Siksi yliopistomme toimii yhteistyössä kansallisten sidosryhmien ja kansainvälisten toimijoiden kanssa.

  • Budapest

  Semmelweis University on johtava korkeakoulu Unkarissa ja Keski-Euroopan alueella lääketieteen ja terveystieteiden alalla. Sen pääasiallinen sitoutuminen perustuu koulutuksen, tutkimuksen ja parantamisen eheyteen, mikä tekee Semmelweis University kansainvälisesti tunnetun osaamiskeskuksen.

  • Budapest

  McDaniel College Budapest Campus on rekisteröity Unkarissa ulkomaiseksi korkeakouluksi Unkarin opetusministerin luvalla. Vapaataiteisiin suuntautuneille opiskelijoille se tarjoaa tavanomaisen amerikkalaisen nelivuotisen perustutkinto-ohjelman Unkarissa, jolla on taiteen kandidaatin tutkinto, voimassa Yhdysvalloissa ja EU: ssa.

  • Dunaújváros

  Pääsit nuoren ja modernin unkarilaisen yliopiston sivulle, joka tarjoaa käytännönläheisiä kandidaatti- ja maisteriohjelmia englannin kielellä. Olemme ylpeitä ympäristö- ja opiskelijaystävällisestä kampuksestamme, huippuluokan laitteilla varustetuista laboratorioistamme ja korkeasti koulutetuista luennoijistamme. Monipuolisella yhteistyöllä yritysten, järjestöjen ja muiden oppilaitosten kanssa sekä kansallisella että kansainvälisellä tasolla pystymme tarjoamaan opiskelijoillemme stipendejä, erikoisohjelmia ja matkustusvaihtoehtoja opintojensa lisäksi.