Keystone logo

Parhaat yliopistot MBA Ohjelmat sisään Ukraina 2023

Laitosten lukumäärä: 17
  • L'Aquila
  • Hamburg
  • Barcelona
  • + 8 lisää

  Vuonna 1952 perustettu ja ihanteellisella paikalla Keski-Italiassa (L'Aquila on vain 110 km:n päässä Roomasta) yliopistomme on julkinen opetus- ja tutkimuslaitos, joka tarjoaa täyden valikoiman akateemisia ohjelmia, mukaan lukien bioteknologia, tieteet, taloustiede, tekniikka, koulutus ja humanistiset tieteet. , lääketiede, psykologia ja urheilutieteet. University Of L'Aquila on 7 osastoa, ja se tarjoaa yli 19 000 ilmoittautuneelle opiskelijalleen 69 tutkintokurssia eri tieteenaloilla (sekä perustutkinto- että jatko-opintojen tasolla, mukaan lukien kansainväliset MSc-kurssit, jotka opetetaan kokonaan englanniksi), 9 tutkimustohtoriohjelmaa, erikoistumiskouluja, mestarikurssit ja ammatilliset kurssit. Monet sen arvostetun noin 600 professorin ja tutkijan tiedekunnan jäsenet ovat saaneet kansainvälistä tunnustusta ja heitä pidetään tutkimusalojensa johtajina.

  • Moscow
  • Nizhny Novgorod
  • Russia Online
  • + 3 lisää

  Euraasian hallinto- ja hallintokoulu (EMAS Business School) on yksi johtavista kauppakorkeakouluista, strategisen johtamisen asiantuntijoista ja MBA-ohjelmista Euroopassa, Venäjällä ja IVY-maissa.

  • Kharkiv

  Ukraina on yksi harvoista maista maailmassa, jossa ilmailua ja avaruuslaitteita kehitetään ja valmistetaan, sekä koulutettuja alan asiantuntijoita. National Aerospace University "Kharkiv Aviation Institute" on Ukrainan julkisen koulutusjärjestelmän johtava oppilaitos, joka valmistuu tämän alan asiantuntijoista. Kharkiv Aviation Institute perustettiin vuonna 1930 ja sillä oli aluksi kaksi tiedekuntaa - lentokone ja moottori. Perustamishetkellä KHAI: lla oli vain 12 opettajaa ja 69 opiskelijaa. Instituutin kehitys oli erittäin nopeaa. Jo vuonna 1932 Euroopan ensimmäinen matkustajakone nousi HAI-1: n rungosta, jonka ovat kehittäneet HAI: n opettajat ja jatko-opiskelijat. Instituutin seinille rakennetut lentokoneet ja purjelentokoneet asettivat maailmanennätyksiä.

  • Kyiv

  Tervetuloa Ukrainan suurimpaan liikunnan ja urheilun korkeakouluun. Odotamme sinua!

  • Lviv

  Lviv Polytechnic National University on Ukrainan ja Itä-Euroopan vanhin korkeakoulu, joka perustettiin vuonna 1816 Imperial-Royal Real Schooliksi. Yliopisto koostuu 16 instituutista, 114 laitoksesta, erillisistä oppilaitoksista, julkisista organisaatioista ja yleisosastoista.

  • Dnipro

  Yliopisto on perustellusti ylpeä koko galaksista erinomaisia tiedemiehiä - akateemikkoja ja vastaavia jäseniä Ukrainan ja muiden maiden tiedeakatemioista, professoreista, jotka alkuperäisillä ideoillaan ja tutkimuksillaan rikastivat kotimaisen tieteen mahdollisuuksia ja saivat kansallista ja kansainvälistä tunnustusta. Heistä - GV Kurdyumov, VI Danilov, IE Ogievetsky, SM Nikolsky, DO Svirenko, OM Dinnik, LV Pisarzhevsky, DI Yavornytsky, VS Budnyk, TF Gerasyuta, VI Mossakovsky, OL Belgard, AP Travleev, IF Kovaleva, VP Motorny ja monet muut . Johtavien tiedemiesten ja yliopiston koko opetushenkilöstön ponnistelujen ansiosta tunnetut tieteelliset koulut matematiikan, mekaniikan, radiofysiikan ja radioelektroniikan, raketti- ja avaruusteknologian, neurosybernetiikan, biotekniikan, epäorgaanisen kemian, historiografian, historiankirjoitusten alalla ovat saaneet on luotu ja onnistuneesti kehitetty. , Saksanopinnot, kirjallisuus ja kielitiede jne. Klassisen DNU: n perustutkimus on monitieteinen, mikä tekee yliopistosta erilaisen kuin muut alueen ilmaiset oppilaitokset. Yliopiston tutkijoiden saavutuksia leimaa lukuisat valtion ja sivuliikkeen palkinnot, palkinnot, ulkomaisten tiede- ja oppilaitosten apurahat.

  • Kyiv

  Yksi Kyiv International University ( KyIU ) toiminnan KyIU on kaikenlaisen kansainvälisen yhteistyön kehittäminen, sen integroituminen yliopistojen kansainväliseen yhteisöön Bolognan prosessissa ja Euroopan yhdentyminen.

  • Kyiv

  Kansainvälinen kauppainstituutti (Kansainvälinen yksityistämis-, sijoitus- ja hallintakeskus, ICPIM) on perustettu Ukrainan ministerikabinetin päätöksen mukaisesti voittoa tavoittelemattomaksi, itsenäiseksi koulutus- ja oppilaitokseksi. Euroopan yliopistosäätiö.

  • Kamianske

  Dnieprodzerzhinsk State Technical University tänään 6 tiedekuntaa, 33 osastoa, 2 korkeakoulua, 1 teknillinen koulu, alueellinen koulutus- ja tieteellinen valmistuskompleksi "Prometheus", 7 opetus- ja laboratoriorakennusta, kolme asuntolaa, kirjasto, jossa on jopa miljoona kappaletta, ja salit sähköisiä tiedot, edistyksellinen tietoverkko, jolla on pääsy Internetiin, opetustelevisiokeskus, toimitus- ja julkaisuosasto, terveyskeskus, terveyskeskus Oril-joen rannalla, urheilu- ja ruokailutilat, vahva huoltoyksikkö.

  • Sumy

  Sumy State University sijaitsee Sumyn kaupungissa Koillis-Ukrainassa. SumDU on johtava klassisen tyyppinen yliopisto. Yliopisto palvelee tällä hetkellä noin 13 500 opiskelijaa, jotka suorittavat kandidaatin ja maisterin tutkintoja 55 päätoimialalla ja 23 osaamisalueella. Noin 1650 kansainvälistä opiskelijaa edustaa noin 50 maata ympäri maailmaa.

  • Uzhhorod

  Uzhhorod National University ( UzhNU ) on yksi Ukrainan suurimmista julkisista yliopistoista. Yliopisto koostuu nykyään Ukrainan ja Unkarin koulutus- ja tiedeinstituutista, luonnontieteiden ja humanististen korkeakouluista ja 20 tiedekunnasta.

  • Kyiv

  International Institute of Business (International Centre for Privatization, Investment and Management, ICPIM) is founded in accordance with the Decree of Ukrainian Cabinet of Ministers as a non-profit, independent training and educational institution by Ukrainian Academy of Public Administration office the President and Central European University Foundation.

  • Kyiv

  Igor Sikorsky Kyiv Polytechnic Institute on yksi Euroopan suurimmista oppilaitoksista. Se kouluttaa 25 tuhatta opiskelijaa, jatko-opiskelijaa; tohtorintutkinnot sekä ulkomainen opiskelija naapuri- ja kaukaa ulkomailta.

  • Ivano-Frankivsk

  The Ivano-Frankivsk National Technical University of Oil and Gas (IFNTUOG), established in 1967, is the market leader in providing high-level technical and non-technical training services to Ukraine’s energy sector – a major driver of Ukrainian economy. Recognizing its special obligations of training specialists for the oil and gas industry, our University offers a unique blend of teaching, training and industrially focused skills. All the available indicators of research standards and academic standing place IFNTUOG in the highest echelon of Ukrainian technical universities.

  • Lviv

  The faculty of applied sciences of ucu forms the leaders in the field, who will use their knowledge to influence the present and future of Ukraine and the world.