Keystone logo

Parhaat yliopistot MBA Ohjelmat sisään Turkki 2023

Laitosten lukumäärä: 80
  • Istanbul

  BMI harmonisoi koulutusohjelmissaan akateemisen/teoreettisen tiedon käytännön kokemuksen kanssa yritysmaailmasta ja visionäärisen näkökulman menestyneiltä johtajilta ja johtajilta. Tällä tavalla osallistujat voivat laajentaa näkökulmaansa, tarkastella liiketoimintatapojaan ja parantaa johtamisnäkemyksiään.

  • Istanbul

  Altinbas University tarjoamme opiskelijoille ympäri maailmaa tietoa, taitoja ja pätevyyttä, jotta he voivat menestyä globaalissa yhteiskunnassa edistämällä huippuosaamisen kulttuuria. Olitpa mistä tahansa, mitä aiot opiskella, maailmanlaajuinen kattavuutemme, akateeminen huippuosaamisemme ja omistautunut tuki voivat auttaa sinua ammatillisen ja henkilökohtaisen menestyksen tiellä. Altinbas University näytämme esimerkkiä huippuosaamisen keskuksena vaikuttamalla koulutukseen huippuluokan akateemisen henkilökunnan ja huippuluokan laitteistojen avulla. Lue lisää siitä, miksi Altinbas on paras valinta sinulle.

  • Istanbul

  Vatelilla on 50 vieraanvaraisuuden johtamisen koulua, jotka sijaitsevat Euroopassa, Amerikassa, Aasiassa ja Afrikassa. Heillä on sama tehtävä: valmistellaan nuorempia sukupolvia rakentamaan ammatillista tulevaisuuttaan kansainvälisellä ravintola- ja matkailualalla.

  • Istanbul

  Istanbul Medipol University hyväksyy antamansa koulutuksen ja sen luoman eron perusteella periaatteen, jolla luodaan henkilöitä, jotka ovat hankkineet pysyviä korkeita tutkintoja, jotka keskittyvät tieteen ja tekniikan tuotantoon ja jotka voivat vastata jatkuvasti muuttuviin yhteiskunnan vaatimuksiin ja sen vastuulla on edistää tieteellistä tietämystä ja yhteiskunnan hyvinvointia.

  • Istanbul

  "Kohti kirkasta tulevaisuutta" on Istanbul Aydin University iskulause. Ei ole yllättävää, että kohtaamme tutkinnon suorittaneita heidän uransa huipulla. Istanbul Aydin University on sekä kaupunki että kampusyliopisto, jonka kampus sijaitsee Istanbulin keskustassa ja sen kokenut akateeminen henkilökunta on tunnettu tieteellisestä työstään maassamme ja maailmassa. "Perustamisensa jälkeen suosituin Istanbul Aydin University , jonka kampuksilla on Bahcelievler ja Florya, täyttää opiskelijoiden ja huipputason teknokeskusten, maailmankuulujen tutkimuskeskusten ja akateemisten yksiköiden odotukset. ja sen ihanteellisuus tulla "globaaliksi yliopistoksi", tarjoaa uusia mahdollisuuksia joka päivä ja kasvaa edelleen matkalla "kohti kirkasta tulevaisuutta".

  • Ankara

  Tekniikan ja luonnontieteiden tutkijakoulu hallinnoi Bilkentin yliopiston tekniikan ja luonnontieteiden tiedekuntien jatko-ohjelmia. Tutkijakoulumme, johtava koulutus- ja tutkimuslaitos, on kehittänyt ja kasvattanut johtajia vuodesta 1986 lähtien. Tutkijakoulu koostuu motivoituneista ja dynaamisista akateemikoista. Koulu tarjoaa ajan tasalla olevia koulutusohjelmia, jotka tarjoavat opiskelijoille arvokkaita kykyjä ja edistävät jatko-opiskelua poikkitieteellisillä aloilla. Opiskelijat altistuvat tosielämän hankkeille ja käsitteellisille ongelmanratkaisumenetelmille sekä saavat perinteisen koulutuksen luokkahuoneissa. Ohjelmien tarkoituksena on auttaa opiskelijoita ymmärtämään reaalimaailman olosuhteet, kasvattaa kulttuurista kertymistään ja myötävaikuttamaan tekniikan, tieteen ja yhteiskunnan vuorovaikutukseen.

  • Ankara

  TED University ( TEDU ) on nuori, dynaaminen yliopisto, joka sijaitsee Ankaran sydämessä. Sen perusti vuonna 2012 Turkin koulutusjärjestö (TED), joka on ollut edelläkävijä koulutuksen kehittämisessä Turkissa vuodesta 1928.

  • Manchester
  • Accra
  • Budapest
  • + 62 lisää

  World-class university preparation qualifications designed by universities for international students to succeed at university.

  • Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kampüsü

  Yüzüncü Yıl -yliopisto perustettiin 20. heinäkuuta 1982 annetulla lailla nro 41, mutta yritys perustaa yliopisto Turkin itäosille alkoi jo kauan sitten. Ajatus yliopiston perustamisesta Vaniin on hyvin vanha ja juontaa juurensa tasavaltaan. Se ymmärretään ottomaanisulttaani Il.

  • Adnan Menderes Bulvarı

  Visiomme on tulla johtavaksi terveysyliopistoksi, jota pidetään esimerkkikouluna koulutus- ja terveydenhuoltopalveluissa, johtaa ja ohjaa tieteitä ja pitää peruskulttuurin elossa.

  • 22 C

  Missiomme on harjoittaa tutkimusta ja akateemista toimintaa periaatteen pohjalta luoda tulevaisuus arvioimalla tieteellistä, kulttuuriperintöä ja ennakoimalla nykyiset tosiasiat. Sen tarkoituksena on myös kasvattaa yksilöitä, jotka ovat tietoisia käyttämään tietämystään ja kykyjään Edirin, Balkanin, maan ja ihmiskunnan hyväksi ja joilla on korkea itseluottamuksen ja vastuun tunne.

  • İbrahim Çeçen Üniversitesi

  Missiomme on olla yliopisto, joka erottuu tieteellisestä identiteetistään kansallisella ja kansainvälisellä areenalla; integroituu kaupunkiin; tuottaa alueellisia ratkaisuja; edistää sosioekonomista elämää laadukkailla koulutuspalveluilla ja pätevillä ja kestävillä hankkeilla; omaksuu kansallisia ja yleismaailmallisia arvoja; ja kouluttaa hyveellisiä ihmisiä.

  • Bartın

  Vaikka Bartin sai oman yliopistonsa 12 vuotta sitten, kaupungin yliopistohistoria juontaa juurensa 1990 -luvulle. Bartınin metsätieteellisestä tiedekunnasta, joka perustettiin Zonguldak Karaelmas -yliopiston alaisuuteen lainumerolla 3837, päivätty 11.7.1992, tuli ensimmäinen Bartıniin perustettu tiedekunta. Bartınin metsätieteellinen tiedekunta, joka on perustettu Ağdacın kampukselle, aloitti opintonsa ottamalla ensimmäiset opiskelijansa lukuvuonna 93-94. Bartınin metsätieteellisen tiedekunnan koulutuksen alkaessa Bartınin korkeakoulutukseen liittyi vielä 3 akateemista yksikköä. Nämä ovat Bartınin ammattikoulu, terveyspalvelujen ammattikoulu ja liikunta- ja urheilukoulu. Vuonna 2008, kun kaupunkiyliopistoja alkoi perustaa koko maahan, Bartınin kaupunki sai oman yliopiston. Bartınin yliopisto, joka perustettiin 22. toukokuuta 2008 lainumerolla 5765, sai ensimmäiset opiskelijat, joilla oli 4 akateemista yksikköä erillään Zonguldak Karaelmas -yliopistosta, sekä äskettäin perustettu taloustieteellinen tiedekunta, tekniikan tiedekunta, yhteiskuntatieteet Instituutti ja tiedeinstituutti. Bartınin yliopisto, joka alkoi kouluttaa opiskelijoita, joilla on sananvaltaa tulevaisuudessa ja jossa on kolme tiedekuntaa, 2 instituuttia, 2 ammattikoulua ja korkeakoulu, jatkaa kehitystään maamme tarpeiden tyydyttämiseksi.

  • Istanbul

  Istanbul Medeniyet University ensisijainen tavoite on kouluttaa Turkin tarvitsemia ammattilaisia ja asiantuntijoita, joita pidetään tiedemaailman asiantuntijoina. Tämä voi olla mahdollista vain tunnistamalla ja toteuttamalla selkeästi lyhyen ja pitkän aikavälin tavoitteet organisoidusti.

  • Istanbul

  İstanbul Ayvansaray Üniversitesi ; Laki nro 6761, julkaistu virallisessa lehdessä 24.11.2016 ja numero 29898, on Platon -säätiön hyväksymä hyväksymispäivä 16.11.2016. Platonin ammattikoulu, jonka ministerineuvosto perusti 21.4.2009 säätiön ammattikouluksi ja aloitti koulutuselämänsä 4 osastolla, on nyt liitetty İstanbul Ayvansaray Üniversitesi