Keystone logo
Turkki

Opiskelu MBA sisään Turkki 2024

Opiskelu paikassa Turkki

Ansaita Business tutkinto Turkissa 's korkeakoulujärjestelmä tarjoaa kaksi vuodessa (Associate ' s), neljä vuosi (AMK 's) tai kuusi vuodessa (Master ' s) astetta mahdollisuus harjoittaa tutkimukseen perustuvaa tohtorintutkinto. Opiskelijat, joiden äidinkieli ei ole Englanti voi pyytää tiettyjen yliopistojen loppuun ylimääräinen vuosi Englanti Taustaselvitys ennen ilmoittautumalla koulutusohjelmassa tai siirtää "vapautus tutkimus " osoittaa pätevyytensä Englanti kielellä. Yli 800 korkeakoulujen ja yliopistojen toimivat Turkissa, jossa suurin osa niistä sijaitsee Istanbulissa, Ankarassa ja Izmirissä, Turkissa 's kolme suurinta kaupunkia. Korkeakoulujen neuvosto säätelee korkea-asteen koulutuksen Turkissa ja rahoittaa julkisia laitoksia. Koulutustaso vaihtelevat Turkin yliopistojen, joidenkin verrattavissa alkuun maailman yliopistoissa Yhdysvalloissa ja Euroopassa.Liiketalouden opiskelijat jatkaa mestari 's tutkinto Turkki kohtaavat ohjelmia katsotaan "ilman opinnäytetyön " tai "kanssa opinnäytetyön ". Tämä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että joko tutkielma tai aikavälin hanke tarvitaan ansaita tutkinto, sekä loppuun kaikki ohjelman kursseja. Lukukausimaksut Opetus on erittäin edullinen Turkissa, etenkin julkisissa yliopistoissa, jotka ovat valtion rahoittamia. Julkinen yliopisto lukukausimaksuista kustannukset vahvistetaan Turkin hallitusta ennen alkua lukuvuoden joten vuosittain voi esittää lukukausimaksuja eri muodossa edellisvuoden 's maksuja. Miksi ansaita Business tutkinto Turkissa? Koska pitkälle kehittynyt maa kehittyvillä markkinatalous, Turkki vaikuttaa merkittävästi maailman tuotannon standardeja viemällä suuria määriä maatalouskaupalla, ajoneuvot, tekstiilit ja laitteet.Lisäksi Turkki 's johdonmukainen nousemista merkittävä rooli johtavana globaali pankki-, teollisuus ja viestinnän markkinoilla tekee ansaita Turkin liiketoiminnan määrin edistä työllistymistä globaalissa liike-elämässä.

Vaihda valuutta

Perus kuukausittaiset elinkustannukset

 • Vuokrataan yhteisessä asunnossa

  264
 • Osuus apuohjelmista

  18
 • Internet-liittymä

  9
 • Paikallinen kuljetus

  25

Esimerkki elämäntapakustannuksista

 • Pikaruokayhdistelmä

  5
 • Elokuvalippu

  4
 • Tuoppi paikallista olutta

  2

Tietoja Turkki

Sen alueella jaetaan Länsi-Aasiassa ja Kaakkois-Euroopassa, Turkin tasavalta on kiehtova maa, jossa rikas ja kaoottinen ohi ja yhtä monimutkaista läsnä. Kahdeksan maata muodostavat sen rajan - Bulgaria, Iran, Kreikka, Armenia, Georgia, Syyria, Azerbaidžan ja Irak, Turkki säilyy tärkeää kansainväliselle yhteisölle, koska sen maantieteellinen sijainti, sekularismin ja vakaa demokraattinen hallitus alue tunnetaan kaaosta ja sotaa. Perustajajäsen Taloudellisen yhteistyön ja kehityksen järjestön (OECD), Yhdistyneiden Kansakuntien ja G-20, Turkki asuu enimmäkseen etnisiä turkkilaisia ​​ja noin 25 prosenttia kurdeja, jotka käytännössä islamin ja puhua Turkin, maa " virallinen kieli. Nopea kehitys Turkin 's diplomaattisia ja taloudellisia aloitteita ovat vaikuttaneet muut maailman johtajat Turkin tunnustamisesta kehittyville alueellisille valtaa.

Viisumivaatimukset

Millaisen Visan tarvitset?

Visan nimi

Opiskelijan viisumi

Hinta ja valuutta

Viisumin käsittelymaksu vaihtelee kansallisuutesi mukaan.

Kuka voi hakea viisumia?

Kaikkien kansainvälisten opiskelijoiden on hankittava opiskelijaviisumi voidakseen opiskella Turkissa. Poikkeuksia ovat henkilöt, jotka ovat laillisia huollettavia, jotka ovat yhteydessä Turkissa diplomaattiviisumilla olevaan henkilöön.

Missä voit tehdä hakemuksen?

Turkin suurlähetystö tai konsulaatti

Kaikkien kansainvälisten opiskelijoiden on haettava opiskelijaviisumia lähimmästä Turkin suurlähetystöstä tai konsulaatista.

Verkkosivusto:

Kuinka tehdä hakemus?

Saadaksesi opiskelijaviisumin Turkkiin, sinun on ensin ilmoittauduttava turkkilaiseen yliopistoon, kouluun tai opetusministeriön sertifioimaan kielikurssiin.

Sinun on täytettävä viisumihakemuslomake ja toimitettava se Turkin suurlähetystöön vaadituilla asiakirjoilla, jotka yleensä sisältävät seuraavat:

 • Passi: Voimassa yli 90 päivää
 • 2 passin kokoista valokuvaa
 • Turkin korkeakoulun hyväksymiskirje
 • Sairausvakuutustodistus
 • Todistus paluulipusta
 • Todisteet riittävistä taloudellisista resursseista opiskelun ja Turkissa asumisen tukemiseksi
 • Poliisin selvitystodistus
 • Lääkärintodistus

Opiskelijoiden on lisäksi haettava oleskelulupaa paikallisilta viranomaisilta (jos opiskelija on Turkissa) 1 kuukauden kuluessa saapumisestaan Turkkiin. Seuraavat asiakirjat on toimitettava paikallisen poliisin päämajan ulkosuhteiden osastolle:

 • Hakemuslomake ja maksut
 • Matkustusasiakirja: 2 kopiota yhdessä opiskelijaviisumin kanssa
 • 4 passikokoista valokuvaa
 • Laitoksen kirje tai asiakirja: Isäntäyliopiston on annettava se, jossa ilmoitetaan tutkimuksen alkamis- ja päättymispäivät Turkissa

Oleskeluluvan uusimista varten sinun on käytävä paikallisissa viranomaisissa 60 päivää ennen oleskelulupasi voimassaolon päättymistä.

Milloin kannattaa hakea?

Viisumin saamiseen kestää yleensä noin kahdeksan viikkoa hakemuksen jättämispäivästä.

Opiskelijaviisumi on yleensä voimassa yhden vuoden yhtä maahantuloa varten. Vaikka viisumissasi ilmoitetaan aikaraja, opiskelijaviisumisi on voimassa niin kauan kuin olet ilmoittautunut kouluun.

Käsittelyaika

8 Weeks

Työmahdollisuudet

Yleensä kansainvälisillä opiskelijoilla ei ole laillista oikeutta työskennellä opiskellessaan Turkissa. Opiskelijat voivat tehdä tutkimustyötä turkkilaisissa yliopistoissa kansainvälisinä tutkijoina.

Tuntia viikossa

0

Miksi tarvitset tämän tyyppisen viisumin?

Viisumihakemuksesi voidaan hylätä, jos et pysty osoittamaan todisteita vaadituista varoista tai jos toimitat virheellisiä tai puutteellisia asiakirjoja.