Keystone logo

Parhaat yliopistot MBA Ohjelmat sisään Taiwan 2023

Laitosten lukumäärä: 87
  • 135號

  Vuonna 1989 perustettu Yuan Ze University voi olla nuori perinteisten standardien mukaan, mutta se on tunnustettu malliksi uusille yliopistoille lyhyimmän ajan kuluessa. Yuan Ze sai ensimmäisenä ja ainoana yliopistona, joka voitti kansallisen laatupalkinnon vuonna 2003, ja sai opetusministeriön palkinnon opetuksen huippuosaamishankkeesta vuonna 2005. Sen jälkeen MOE on nimittänyt sen yhdeksi 12 parhaasta yliopistosta Taiwanissa, joka on saanut palkinnon "Tavoitteena huippuyliopiston ja huippututkimuskeskuksen kehittämishankkeesta" vuodesta 2005. Yuan Ze on saanut korkeimman opetuksen, tutkimuksen ja hallinnon suurimman kunnian Taiwanissa.

  • Causeway Bay
  • Seoul
  • Taipei
  • + 1 lisää

  Keskittyen erityisesti Aasiaan, Manchesterin yliopisto avasi ensimmäisen kansainvälisen keskuksensa Hongkongissa vuonna 1992 ja on tarjonnut huippuluokan johtamiskoulutusta globaaleille johtajille Itä -Aasiassa, mukaan lukien Hongkong, Japani, Etelä -Korea, Taiwan, Etelä -Kiina ja Macao lähes 30 vuoden ajan.

  • Los Angeles
  • Barcelona
  • New Taipei

  Loyola Marymount -yliopiston (LMU) kauppakorkeakoulu (CBA) on yksi maan parhaista kauppakorkeakouluista. Vuonna 1926 perustettu strategisen ajattelun ja innovaatioiden keskus Etelä-Kaliforniassa pyrimme akateemiseen huippuosaamiseen ja valmistelemme opiskelijoita käyttämään valtavia kykyjään ja ainutlaatuisia taitojaan edistämään sekä teollisuuden että yhteiskunnan etuja.

  • Taipei

  NTU: n institutionaalinen edeltäjä oli japanilaisen siirtomaahallinnon vuonna 1928 perustama Taihokun keisarillinen yliopisto. Ensimmäinen presidentti oli Shidehara Tan Tairaka Hiroshi. Vuonna 1945 Kiinan tasavalta voitti vastarintasodan Japania vastaan, ja Taiwan luovutettiin Kiinan nationalistiselle hallitukselle. Saman vuoden 15. marraskuuta Taihokun keisarillinen yliopisto siirrettiin virallisesti Kiinan hallintoon ja nimettiin uudelleen Taiwanin kansalliseksi yliopistoksi, ja tohtori Tsung-lo Lo nimitettiin ensimmäiseksi presidentiksi. Nyt yliopistossa on 11 korkeakoulua, joissa on 54 osastoa ja 108 jatko-oppilaitosta sekä yli 50 kansallista ja yliopistotason tutkimuskeskusta. Opiskelijoiden kokonaismäärä, mukaan lukien ammatti- ja jatko -oppilaitokseen ilmoittautuneet, on kasvanut yli 32 000: een, mukaan lukien yli 17 000 yliopisto -opiskelijaa ja 15 000 jatko -opiskelijaa.

  • Manchester
  • Accra
  • Budapest
  • + 62 lisää

  World-class university preparation qualifications designed by universities for international students to succeed at university.

  • Taipei

  Shih Hsin University tarjoaa laajan valikoiman perustutkintoa ja tutkinnon suorittavia koulutusohjelmia päivä- ja yökoulussaan. Yliopisto tarjoaa useita täydennyskoulutusohjelmia, jotka johtavat kandidaatin, maisterin ja tohtorin tutkintoihin vastatakseen aikuisten kysyntään, jotka haluavat rikastuttaa tietämystään tai jatkaa koulutustaan. Lisäksi yliopisto tarjoaa myös erityisen perustutkinto-ohjelman kolmivuotisten ammattikorkeakoulujen valmistuneille.

  • Taipei

  Kaohsiung Medical University (alun perin tunnettu nimellä Kaohsiung Medical College) perustettiin virallisesti vuonna 1954. Sen lisäksi, että se oli ensimmäinen yksityinen lääketieteellinen yliopisto yliopistossa, siitä on tullut myös tärkeä kehto korkeasti koulutetuille lääkäreille ja lääketieteen alan asiantuntijoille. Kaohsiung Medical University oli alkuaikoina sekä lääketieteellisen hoidon että paikallisen trooppisen lääketieteen tutkimuksen keskus. Korkeakoulut jättävät trooppisten sairauksien tutkimusoperaationsa sivuun sen jälkeen, kun Maailman terveysjärjestö ilmoitti, että se ei ole enää trooppisten tautien endeeminen alue, ja kääntyi täyden huomionsa lääketieteen perustutkimuksen ja kliinisen lääketieteellisen tutkimuksen jatkuvasti kehittyviin alueisiin. Yliopisto on myös jatkanut lääketieteellisten palvelujensa vahvistamista. Kaohsiung Medical University siis luonut vankan perustan eteläisen johtavaksi lääketieteelliseksi laitokseksi. Kun Kaohsiungin lääketieteellisestä korkeakoulusta tuli yliopisto kesällä 1999, se tarttui tilaisuuteen siirtyä nopeammin ja pidemmälle ja saavuttaa korkeimmat standardit opetuksessa, tutkimuksessa ja palvelussa. Kaohsiung Medical University kaikkien yhteinen visio on tehdä yliopistosta nykyaikainen, tulevaisuuteen suuntautuva laitos, joka pyrkii huippuosaamiseen sekä tutkijoilla että sairaanhoidolla. Kaohsiung Medical University on kaikki vakiintuneen yliopiston vahvuudet. On olemassa laaja valikoima lääketieteellisiä kursseja, ja perus- ja kliinisen tutkimuksen tilat ovat riittävät ja laadukkaat. Yliopisto sijaitsee Kaohsiungin keskustassa, toiseksi suurin kaupunki, jossa on kaikki kaupungin elämän nähtävyydet ja jännitys.

  • Taipei

  Kesäkuun 1. päivänä 1960 sen perusti kaksi lääkäriä, Hu Shuiwang ja Xu Qiantian sekä innostuneet lääketieteelliset opettajat. Alkaen kolmesta tina -mökistä, kirjoista ja lasiputkista suuriin maihin ja taloihin, kaikki lahjoittivat yksityishenkilöt. Puolen vuosisadan tauon jälkeen Pekingin lääketieteellinen yliopisto on käynyt läpi 17. hallituksen, 8 puheenjohtajaa ja 10 rehtoria. He ovat edelläkävijöitä Pekingin lääketieteellisen yliopiston poikkeuksellisille saavutuksille. Uskon nykyisen puheenjohtajan Zhang Wenchangin ja rehtori Lin Jianhuangin perintöön. Seuraavaksi johtaa koulumme kansainväliseen maailmaan!

  • Taipei

  Qinyi perustettiin 1960 -luvulla kansalliseksi tiede- ja teknologiayliopistoksi, joka eroaa muista kouluista. Se oli alun perin yksityinen koulu, ja sitten se lahjoitettiin maalle vuonna 1981 ja järjestettiin uudelleen kansalliseksi yliopistoksi. Perustajat kenraali Zhang Ming ja rouva Wang Guoxiu harjoittivat käsitettä "koulutus on vain esimerkki" epäitsekkäällä hengellä ottaa se yhteiskunnalta ja palauttaa se yhteiskunnalle. Vuonna 1981 presidentti Lee Teng-hui vahvisti heidän panoksensa yhteiskuntaan ylistämällä "Gong Hong Hua Yu". Molemmat perustajat saivat presidentin kunniamerkin 1994 ja 1999. Koulun kehityshistoria on jaettu neljään päävaiheeseen: yksityiset korkeakoulut (60,08 ~ 81,06), kansalliset korkeakoulut (81,07 ~ 88,07), National Institute of Technology (88,08 ~ 96,01) ja National Chin-Yi University of Technology (96,02 tähän mennessä) .

  • Taipei

  Koulumme omistautuu kouluttamaan valmistuneita saavuttamaan rikas viljely: toteutus, innovointi, kattavuus ja harmonisointi, jotka tunnetaan myös vertailukohtina. Siksi neljän viljelyn avulla opiskelijoiden on hankittava IEEE, todistukset tiedoista, englannista, asiantuntemuksesta ja etiikasta valmistuakseen. • Toteutus: Tämä vertailuarvo kuvastaa teknikoiden työskentelyasennetta. On odotettavissa, että opiskelijamme pystyvät hallitsemaan käytännön toimintoja ja samalla parantamaan kykyjään. • Innovaatiot: Tämä vertailuarvo määrittää valmistuneemme kyvyn jatkaa ja päivittää tietoja ammatillisilla aloillaan. • Kattavuus: Tämä vertailuarvo ennakoi opiskelijoidemme kykyä kommunikoida globaalissa kylässä kansainvälisellä kielellä. • Harmonisointi: Tämä vertailuarvo inspiroi kaikkia oppilaita kiinnittämään huomiota perinteiseen moraaliseen ja eettiseen opetukseen. Toivotaan myös, että teknologian soveltaminen ja moraali voidaan yhdistää harmonisesti.

  • Taipei

  Ei tiiliseinää horisontin rajoittamiseksi! Ei aitoja mahdollisuuksien rajoittamiseksi! Kaikkia kampuksen rakennuksia ympäröivät erilaiset puut ja kasvit, kuten poppelit, kuninkaalliset poincianat, orkideapuut, ceibat, kultaiset suihkupuut, gardeniat, dayliljat, lehtipuumännät ja itkevät pajut.

  • Taipei

  Kehittää lahjoja NUTNin ainutlaatuisella hengellä, elämäntaidolla ja ammatillisella työllistettävyydellä. Ominaisuudet ja tuleva kehitys Kehittää NUTN lahjakkuudentuotemerkkiksi ja toimia yliopiston roolina modernisoidussa yhteiskunnassa. Vahvistaa yhteistyötä paikallishallinnon ja teollisuuden kanssa esittämällä yliopisto, joka ilmentää rikkaita paikkojaan ja kansainvälistä sitoutumistaan. Virkistää oppimisympäristöä kampuksen piilotettujen opetussuunnitelmien, kuten Big Master Forumin, ja innovatiivisten ja harkittujen käytäntöjen avulla. Edistää henkilöstön innovaatioita ja hallinnollista tehokkuutta opetuksen ja palvelun laadun parantamiseksi, säilyttäen akateemisen vapauden, oikeudenmukaisuuden ja opiskelijoiden oikeudet. Vahvistaa yhteyttä alumneihin ja yhteiskunnan resursseihin yliopiston koulutustavoitteen saavuttamiseksi. Tulla hienostuneeksi esimerkilliseksi yliopistoksi, jolla on paikallisia ja alueellisia syvällisiä piirteitä ja hyvät yhteydet kansainväliseen yhteisöön.

  • Taipei

  Chung Hwa -yliopisto on perustettu vuonna 1990. Hallituksen ja koulun valvojan huolellisen suunnittelun ansiosta koulussa on seuraavat saavutukset ja ominaisuudet: Työllisyyskeskeiset kolme lukiota Opetusministeriön viimeisimpien tutkimusten mukaan 104 Manpower Bank , ja 1111 Manpower Bank, Chung Hwa -yliopiston tutkinnon suorittaneilla on kolme korkeinta suoritusta: "korkea työllisyysaste, korkea palkka ja korkea tyytyväisyys yritykseen". Niistä koulumme oppilaiden työllisyysaste on ensimmäinen yliopistossa, jossa on erinomaiset opetusministeriön tuet. 104 Human Bank -tilaston mukaan yli puolet valmistuneiden keskipalkasta on korkeampi kuin kansallisten yksityisten yliopistosta valmistuneiden keskipalkka, ja se on sijoitettu viiteen peräkkäiseen vuoteen 1111 Human Banking Corporation on tyytyväisin kymmenen parhaan joukkoon yksityiset yliopistot. Ainoa yksityinen yliopisto Zhumiaon alueella, joka on saanut kansainvälisen AACSB- ja IEET -kaksoissertifikaatin Chung Hwa -yliopisto on Zhuzhumiaon alueen ainoa yksityinen yliopisto, jonka on hyväksynyt American Association for the Promotion of International Business Schools (AACSB) ja Chinese Society tekniikan koulutuksesta (IEET). Opiskelijoiden saamia tutkintoja ja opintopisteitä voidaan käyttää maailmanlaajuisesti. School of Management ei ole vain maailman viiden parhaan liikkeenjohdon koulun joukossa, vaan se on myös Aasian 450 parhaan yliopiston joukossa brittiläisen korkeakoulututkimusyrityksen vuoden 2020 QS -arvioinnissa ja 11. sija kattavien yksityisten Taiwanin yliopistoissa.

  • Taipei

  National Chiayi University perustettiin helmikuussa 2000 yhdistämällä kaksi Chiayissa sijaitsevaa korkeakoulua eli National Chiayi Institute of Technology (NCIT) ja National Chiayi Teachers College (NCTC). Yliopistolla on nyt seitsemän korkeakoulua (opettajien korkeakoulu, humanististen tieteiden ja taiteiden korkeakoulu, johtamiskoulu, maatalouden korkeakoulu, tieteen ja tekniikan korkeakoulu, biotieteiden korkeakoulu ja eläinlääketieteen korkeakoulu), joihin kuuluu 39 perustutkintoa (40 osastoa) ), 12 jatko-opinto-ohjelmaa (1 ohjelma, 39 maisteriohjelmaa (42 luokkaa), 14 täydentävää maisteriohjelmaa ja 7 tohtoriohjelmaa (1 ohjelma) 107 lukukauden aikana. NCYU on yksi vanhimmista ja suurimmista yliopistoista Taiwanin eteläosassa.

  • Taipei

  National Taiwan Ocean University (NTOU) perustettiin vuonna 1953 Taiwanin maakuntatekniikan korkeakouluksi. Yksitoista vuotta myöhemmin, vuonna 1964, meistä tuli merenkulkuopisto, joka tarjosi kandidaatin ja maisterin tutkintoja eri merenkulun aloilla. Tänä aikana korkeakoulua tuki Kiinan tasavallan Taiwanin maakunnan hallitus. Vuonna 1979 meistä tuli kansallinen instituutio ja meidät nimettiin uudelleen Taiwanin kansalliseksi meritieteiden ja teknologian korkeakouluksi. Kymmenen vuotta myöhemmin, vuonna 1989, yliopistosta tuli täysimittainen yliopisto. Tällä hetkellä NTOU: lla on seitsemän korkeakoulua - meritiede ja johtaminen, biotieteet, valtameretiede ja -resurssit, tekniikka, sähkötekniikka ja tietojenkäsittelytiede, valtamerilaki ja -politiikka sekä humanistiset ja yhteiskuntatieteet. Näissä korkeakouluissa on yhteensä 22 perustutkinto -osastoa, 12 jatko -instituuttia, 28 maisteriohjelmaa ja 20 tohtoriohjelmaa. Yliopisto on kokenut suuren kasvun ja muutoksen, ja se on nyt tunnustettu yhdeksi maan tärkeimmistä korkean oppimisen ja apurahojen keskuksista, erityisesti meritieteissä, merenkulun opinnoissa ja kalastuksessa. Vastaamalla yhteiskunnan muuttuviin tarpeisiin ja opiskelijoidemme laajeneviin etuihin kehittymme kattavaksi yliopistoksi, jolla on ainutlaatuinen merenkulku. Tavoitteenamme on olla kansainvälisesti tunnettu korkeakoulu. Tätä varten yhteiskuntatieteen ja vapaiden taiteiden ohjelmamme kehittyvät keskeiseksi osaksi koulutusta NTOU: ssa. Yliopisto siirtyy nopeasti kohti positiivisen oppimisympäristön ja kulttuurin tarjoamista henkiselle ja henkilökohtaiselle kasvulle, ja meren intressit ovat ainutlaatuinen ominaisuus.