Keystone logo
Sveitsi

Opiskelu MBA sisään Sveitsi 2024

Opiskelu paikassa Sveitsi

Opiskelijat, jotka haluavat ilmoittautua liiketoiminnan opintoja Sveitsi voi tehdä niin kautta maan 's MBA-ohjelmia. Monenlaisia ​​vaihtoehtoja on olemassa, mukaan lukien ohjelmat, markkinoinnin, henkilöstöhallinnon, pankki-, ja paljon muuta. Useimmat opiskelijat opiskelevat Sveitsi aloittaa ilmoittautumalla kuin perustutkintoa. Useimmat saavat kandidaatin 's tason tutkinto on ensimmäinen askel prosessissa. Sieltä monet ihmiset tulevat työelämään, työskentelevät oppisopimusohjelmissa. On kuitenkin olemassa kasvava kysyntä ja kiinnostus jatkaa kehittyneen koulutuksen. Siellä MBA-ohjelmia tulla arvokkaita. Mitä voit odottaa Business Studies Sveitsissä International Student? Kansainväliset opiskelijat ovat usein tervetulleita yliopistoissa Sveitsissä. Muista, että useimmissa kouluissa täällä tarjoavat liiketalous, poikkeuksena ammattikoulut hyvin erityinen painopiste.Opiskelijat, jotka ilmoittautua MBA-ohjelma viettää välillä Kahden ja neljän vuoden saada koulutustaan, riippuen jos ne menevät kokonaan tai osa-aikaisesti. Kustannukset näistä ohjelmista on taipumus vaihdella, mutta se on myös kalliimpaa kuin useimmissa muissa yliopistoissa saman kaliiperin kaikkialla Euroopassa. Voit ilmoittautua näihin ohjelmiin, opiskelijoiden täytyy ensin soveltaa yksi monista ohjelmista ja yliopistojen saatavilla myös vaihtoehtoja kuten Bern ammattikorkeakoulun, Euroopan yliopisto ja University of Basel. Kun henkilö on antanut suostumuksensa osallistua kouluun, hän voi hakea viisumia. Mitä Voiko International Students odottaa Valmistuttuaan? Valmistuttuaan liiketalous ohjelmia Sveitsissä, top opiskelijat voivat luottaa löytää liiketoimintaan liittyvää työpaikkaa maassa . Siihen voi liittyä perinteisillä liiketoimintaympäristössä, sekä hallituksen tehtävissä finanssisektorin.Kilpailu nämä työpaikat voivat olla merkittäviä, vaikka tilanne on hieman vaikeampi opiskelijoille työllistyä alalla he haluavat.

Vaihda valuutta

Perus kuukausittaiset elinkustannukset

 • Vuokrataan yhteisessä asunnossa

  1030
 • Osuus apuohjelmista

  81
 • Internet-liittymä

  52
 • Paikallinen kuljetus

  84

Esimerkki elämäntapakustannuksista

 • Pikaruokayhdistelmä

  16
 • Elokuvalippu

  21
 • Tuoppi paikallista olutta

  7

Tietoja Sveitsi

Sveitsi on monipuolinen maa, jossa runsaasti mahdollisuuksia kansainvälisille opiskelijoille. Maa, joka sijaitsee Länsi-ja Keski-Euroopan alueita, on lähellä Italiassa, Ranskassa, Itävallassa ja Saksassa. Jonka väkiluku on yli 8 miljoonaa ihmistä, tämä maa on tärkeää monista syistä, mukaan lukien sen ainutlaatuinen kulttuuri ja vapaa-elämäntapa elävä. Se on myös korkein nimellinen rikkaus aikuista kohti maailmassa, joten se on yksi kalleimmista maista maailmassa elää, ja myös yksi varakas paikoissa. Niille opiskelijoille, jotka haluavat olla osa maan 's uskomaton liike ja talouskasvua, ilmoittautumalla MBA-ohjelma voi olla ihanteellinen ensimmäinen askel.

Viisumivaatimukset

 1. C-viisumi – lyhyille kursseille (kesäkoulut, kielikoulut), jotka kestävät enintään kolme kuukautta.
 2. D-viisumi – kursseille, jotka kestävät yli kolme kuukautta.

Millaisen Visan tarvitset?

Visan nimi

C-viisumi; D-viisumi

Hinta ja valuutta

EUR 0

Opiskelijaviisumia varten hakemus on ilmainen; Joitakin poikkeuksia saattaa kuitenkin olla.

Kuka voi hakea viisumia?

Vaikka Sveitsi ei ole EU: n jäsen, se antaa EU: n kansalaisille mahdollisuuden opiskella yliopistossa maassa. Opiskelijoiden, joilla ei ole EU/ ETA-kansalaisuutta, on otettava yhteyttä Sveitsin suurlähetystöön tai konsulaattiin kotimaassaan hakeakseen viisumia ennen maahan saapumista.

Enintään kolmen kuukauden kursseille - kesäkursseille, kielikouluille - saatat tarvita lyhytaikaisen Schengen C -viisumin; yli kolmen kuukauden kursseille saatat tarvita pitkäaikaisen kansallisen D-viisumin.

Et voi tulla Sveitsiin kolmen kuukauden turistiviisumilla ja muuttaa sitä opiskelijan oleskeluluvaksi saapuessasi Sveitsiin. Näin ollen, vaikka olisit vapautettu maahantuloviisumin tarpeesta, kuten Australian, Kanadan, Uuden-Seelannin, Japanin, Malesian tai Singaporen kansalaiset, sinun on silti haettava oleskelulupaa ennen saapumistasi, jos aiot oleskella yli 90 päivää.

Kaikkien kansainvälisten opiskelijoiden, mukaan lukien EU / EFTA-kansalaiset, on haettava oleskelulupaa asukkaiden rekisteröintivirastosta 14 päivän kuluessa saapumisestaan Sveitsiin.

Missä voit tehdä hakemuksen?

Sveitsin suurlähetystö tai konsulaatti

Sinun on haettava viisumia Sveitsin suurlähetystön tai konsulaatin kautta kotimaassasi.

Verkkosivusto:

Kuinka tehdä hakemus?

Kun olet saanut vahvistuksen hyväksymisestä sveitsiläiseltä yliopistolta tai yksityiseltä koululta, sinun on otettava yhteyttä maasi Sveitsin suurlähetystöön saadaksesi tietoa Sveitsin maahantulomuodollisuuksista. Sinun on osoitettava, että sinulla on riittävät taloudelliset varat elättääksesi itsesi opintojen aikana.

Sinun on täytettävä hakemuslomake ja toimitettava tukiasiakirjat ranskaksi, saksaksi tai englanniksi, joten sinun on ehkä käännettävä asiakirjasi.

Lyhytaikaisten Schengen C -viisumien osalta asiakirjat sisältävät:

 • voimassa oleva passi/matkustustunnus;
 • todiste riittävistä taloudellisista resursseista kattamaan kustannuksesi, kun olet Sveitsissä;
 • terveydenhuolto-/tapaturmavakuutus;
 • vahvistus varatuista kursseista, mukaan lukien maksetut maksut;

jos olet alle 18-vuotias, syntymätodistus ja matkustuslupa, jos tulet Sveitsiin yksin, tai kopiot vanhempien viisumeista, jos he ovat mukana.

Pitkäaikaisen D-viisumin asiakirjat sisältävät:

 • voimassa oleva passi/matkustustunnus;
 • todiste riittävistä taloudellisista resursseista kattamaan kustannuksesi, kun olet Sveitsissä, joko itse tai sponsori, kuten kopiot tiliotteista tai pankin kirje;
 • todistus sairausvakuutuksesta, joka sisältää tapaturmavakuutuksen;
 • motivaatiokirje, jossa kerrotaan, miksi haluat tulla Sveitsiin opiskelemaan ja miten tämä hyödyttää uraasi;
 • vahvistus ilmoittautumisesta tunnustettuun sveitsiläiseen oppilaitokseen;
 • vahvistus maksetuista kurssimaksuista;
 • ansioluettelosi;
 • jäljennökset aiemmista koulutustodistuksista ja tutkintotodistuksista;
 • allekirjoitettu kirje, joka vahvistaa, että lähdet Sveitsistä kurssin lopussa.

Sinua voidaan myös pyytää osallistumaan kielikokeeseen varmistaaksesi, että pystyt seuraamaan oppitunteja.

Jos haluat suorittaa jatko-opintoja, sinun on toimitettava todisteet siitä, että sinut on hyväksytty jatkokurssille ja että sinulla on asianmukainen pätevyys, riittävät taloudelliset varat ja asuinpaikka.

Milloin kannattaa hakea?

Sinun tulee varata tapaaminen Sveitsin suurlähetystöön tai konsulaattiin alueellasi heti, kun saat hyväksymiskirjeen Sveitsin oppilaitokselta. Viisumihaastatteluun kannattaa varata aika jo 6 kuukautta ennen opintojen alkua, mutta viimeistään kymmenen viikkoa ennen lähtöä.

Lyhytaikaista viisumia koskevien hakemusten käsittelyajat ovat 10-15 päivää; ja kahdeksasta kymmeneen viikkoa pitkäaikaiseen oleskeluun tarkoitetuille viisumeille.

Opiskelijaviisumin pituus riippuu kurssin pituudesta. Oleskelulupa myönnetään vuodeksi ja se voidaan uusia.

Käsittelyaika

10 Weeks

Työmahdollisuudet

Voit tehdä osa-aikatyötä enintään 15 tuntia viikossa lukukausityönä ja kokopäiväisesti lomien aikana, mutta vasta sen jälkeen, kun olet asunut Sveitsissä kuusi kuukautta.

Jos sinulla on jo maisterin tutkinto ulkomaisesta yliopistosta ja olet Sveitsissä työskentelemässä sveitsiläisessä yliopistossasi tai instituutissasi, sinun ei tarvitse odottaa kuutta kuukautta, mutta voit aloittaa työn heti. Työnantajasi on hankittava sinulle työlupa. Sinun on säilytettävä kokopäiväinen opiskelijastatuksesi ja osoitettava, että edistyt edelleen opinnoissasi.

Valmistumisen jälkeen ulkomaiset opiskelijat voivat jäädä Sveitsiin kuudeksi kuukaudeksi etsimään työtä.

Tuntia viikossa

15

Miksi tarvitset tämän tyyppisen viisumin?

Viisumihakemuksesi voidaan hylätä, jos et pysty osoittamaan todisteita vaadituista varoista tai jos toimitat virheellisiä tai puutteellisia asiakirjoja.