Keystone logo
Saudi-Arabia

Parhaat yliopistot MBA Ohjelmat sisään Saudi-Arabia 2023

Laitosten lukumäärä: 35
  • Al Jazirah Al Hamra, Arabiemiirikunnat
  • Dubai, Arabiemiirikunnat
  • + 8 lisää

  Ascencia Business School tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden opiskella kansainvälisiä yliopisto -ohjelmia asuessaan Arabiemiirikunnissa. Päätavoitteemme on tarjota kaikille opiskelijoillemme laadukas ja kustannustehokas koulutus, ja olemme ylpeitä korkeimpien akateemisten standardien ylläpitämisestä. Ascencia Business School on hyvä käsitys paikallisista markkinoista ja valtava kokemus koulutuksen johtamisesta vuodesta 2006. Olemme tutkineet Lähi -idän markkinoita ja löytäneet tapoja markkinoida menestyksekkäästi täysin akkreditoituja, hyväksyttyjä ja tunnustettuja opetussuunnitelmia. Kurssimme järjestävät länsimaiset pätevät luennoitsijat, joilla on tohtorin tutkinto ja jotka on saatu tutkijoilta ja joilla on asiaankuuluva teollinen kokemus.

  • Riyadh, Saudi-Arabia

  Tutkimus- ja jatko-opiskelutoimisto helpottaa tutkimusta ja jatko-opintoja Alfaisal University mahdollistamalla sen olevan johtava alueellinen laitos, joka hyödyttää yhteiskuntaa ja auttaa ylläpitämään tietoon perustuvaa taloutta. Tavoitteenamme on tukea tiedekuntien ja opiskelijoiden monitieteisiä tutkimus- ja jatko-opinto-ohjelmia parantamalla luovan tutkimustyön ympäristöä korkeimmalla laadulla ja eheydellä sekä stimuloimalla osaamisyhteiskunnan kehitystä.

  • Hamad Town, Bahrain
  • Riyadh, Saudi-Arabia

  Bahrainin kuningaskunta on saari Persianlahden alueella, joka sijaitsee itään Saudi-Arabiasta, ja Bahrain on yksi nopeimmin kasvavista talouksista Persianlahden yhteistyöneuvostossa. Vatel on maailmanlaajuisesti suurin kansainvälisten Hospitality Business School -ryhmien ryhmä, joka aloitti toimintansa Bahrainissa lokakuussa 2018.

  • Sharjah, Arabiemiirikunnat
  • Oman Online, Oman
  • + 7 lisää

  Exeed College, joka visioitiin vuonna 2016, on Westford Education Groupin arvostettu yritys, joka tarjoaa huippuluokan online-/osa-aikaisia akateemisia ohjelmia. Arabiemiirikunnissa sijaitseva maailmanluokan koulutuksen hallinnan tarjoaja Exeed College helpottaa liiketalouden ja koulutuksen tohtoriohjelmia, erikoistuneita MBA-ohjelmia, koulutuksen maisteriohjelmia ja erilaisia opettajien pätevyysohjelmia laajan läsnäolonsa kautta GCC: ssä, Afrikassa, Aasiassa, Kaakkois- ja Euroopan maissa.

  • Ayn Ibn Fuhayd, Saudi-Arabia

  Tehokkaan tutkintotodistusten ja teoriaa ja käytäntöä yhdistävien räätälöityjen kurssien avulla Josoor on perustamisestaan lähtien tarjonnut koulutus- ja koulutusratkaisuja yli 4000 osallistujalle, antamalla heille taitoja ja asiantuntemusta hallita urheilualan projekteja ja organisaatioita sekä tarjota maailmanluokan , korkean profiilin urheilu- ja vapaa-ajan tapahtumat.

  • Al Hofuf, Saudi-Arabia

  Kuinka tyytyväisiä olemme King Faisal University , tiedon kaupunkiin Al-Ahsa-keidassa; toivottaa sinut tervetulleeksi sähköisen portaalinsa kautta ja ikkunoihin, joista on näkymät tämän muinaisen yliopiston saavutuksiin, ja sen saavutuksiin, jotka ulottuvat yli neljän ja puolen vuosikymmenen ajan vuodesta 1395 AH 1975, joka vastaa vuotta 1975 CE, ja kiittää edelleen Kaikkivaltiasta Jumalaa ja sitten viisas johtajuutemme antama antelias huolenpito ja rajoittamaton tuki, siunatkoon Jumala sitä, uskoen maan koulutus- ja tutkimuslaitoksille uskottuihin edelläkävijöihin ja johtajiin, jotta voidaan myötävaikuttaa kattavan kansallisen kehityksen saavuttamiseen.

  • Riyadh, Saudi-Arabia

  Riyadh Elm University , entinen Riyadhin hammaslääketieteen ja farmasian korkeakoulu (RCsDP) on yksityisesti tuettu keskiasteen jälkeinen oppilaitos, joka sijaitsee Riadissa Saudi-Arabian kuningaskunnassa. Saudi-Arabian kuningaskunnan korkeakouluministeriö myönsi helmikuussa 2004 virallisesti hyväksynnän korkeakoulututkinnon suorittaneille hammaslääketieteen, hammashygienian, hammashoitoalan, farmasian ja lääketieteellisen laboratoriotekniikan ammattitutkinto-ohjelmille.

  • Riyadh, Saudi-Arabia

  Tiistaina 9.1.1919 AH (06.05.1998 AD) HRH: n kruununprinssi - suojelkaa Jumala häntä - määräsi sulautumaan Imam Mohammad Ibn Saudin islamilaisen yliopiston ja eteläisen alueen kuningas Saudin yliopiston uuteen identiteettiin. King Khalid University Myöhemmin 11/3/1419 AH (6/7/1998 AD) annettiin kuninkaan asetus, asetus 7/78 / M kaikkien sulautumisen toteuttamiseksi tarvittavien säännöllisten menettelyjen loppuun saattamiseksi. Yliopiston ensimmäinen budjetti annettiin 14.9.2014 AH (01.01.1999 AD) valtion yleisen talousarvion puitteissa.

  • Dammam, Saudi-Arabia

  Ennen kuin ”Al Asala -oppilaitosten” nimi erottuu, tehtiin yksityiskohtainen tutkimus tieteenaloista, opiskelijoiden lukumääristä kullakin tieteenalalla Valtakunnan tasolla ja kunkin kaupungin tasolla saavuttaen parhaat tieteenalat opiskelijoiden osallistumisasteen perusteella tieteenaloille , Saudi-Arabian työmarkkinoiden vaatimukset yleensä ja etenkin itäisessä maakunnassa.

  • Mecca, Saudi-Arabia

  Saudi-Arabian kuningaskunta on islamilaisen maailman eturintamassa uskonnollisen asemansa sekä historiallisen ja sivistyksellisen merkityksensä vuoksi. Se sisältää Qiblahin (Ka`bah), jota muslimit kohtaavat päivittäisten rukoustensa aikana. Lisäksi miljoonien ihmisten sydän kääntyy Mekkaan, joka haluaa esiintyä Hajj ja Umrah.

  • Industrial Area, Saudi-Arabia

  Majmaah University on yksi rakkaan kotimaan viimeisimmistä yliopistoista, joka on liittynyt monien ja suurten tieteellisten rakennusten järjestelmään yliopistokoulutuksen sivujokeksi ja luvan Al Majmaahin kuvernoraatin ja yliopiston piirissä oleville kuvernöörille. paljon tarjottavaa heille.

  • Tabuk, Saudi-Arabia

  KSA: n yksityisen ja julkisen sektorin välisen integraation periaatteen mukaan korkea-asteen koulutuksen tarjoamisessa korkea-asteen opetusministeriö rohkaisee yksityistä korkeakoulutusta kaikissa akateemisissa erikoisaloissa. Hänen kuninkaallisen korkeutensa prinssi Fahad Bin Sultan, Tabukin prinssi, kannusti sijoittajia aloittamaan yksityisen yliopiston levittävän kulttuurin ja koulutuksen Tabukin kaupungissa, jolla on erinomainen maantieteellinen sijainti, joka palvelee aluetta ja sen ympäristöä.

  • Riyadh, Saudi-Arabia

  Valtakunnan yksityiskoulutus on todistamassa kahden pyhän moskeijan säilyttäjän kuningas Salman bin Abdulazizin hallituksen herätystä ja suurta huomiota, säilykö Jumala hänet. Dar Al Uloom on yksi valtakunnan tunnetuimmista yksityisistä yliopistoista, joka on suunnattu korkeakoulutuksen ja kestävän inhimillisen pääoman investointien edistämiseen.

  • Buraydah, Saudi-Arabia

  Se on yksi Saudi-Arabian hallinnollisista alueista, ja sen pääkonttori on Buraidahin kaupunki. Qassim tunnetaan pohjaveden runsaudesta, ja se tarjoaa Saudi-Arabian kuningaskunnalle parhaat päivämäärät ja vihannekset. Alueen tärkeimmät kaupungit ovat: Buraidah, suurin kaupunki, Onaizah, Maznib, Bukeiriyah, Badayea, Almaznib, Alkhabra, Riad Alhabra, Alasyah, Oklat Alsukoor, Dhariah, Oyoon Aljawa ja muut.

  • Riyadh, Saudi-Arabia

  PSU-yhteisöä ohjaa yhteinen tarkoitus: luoda parempi maailma koulutuksen, tutkimuksen ja innovaatioiden avulla. Olemme hauskoja ja omituisia, kekseliäitä ja taiteellisia, pakkomielle lukuja ja kutsuvia lahjakkaille ihmisille.