Keystone logo
Saksa

Parhaat yliopistot MBA Ohjelmat sisään Saksa 2023

Laitosten lukumäärä: 243
  • Worms, Saksa

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Potsdam, Saksa

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Augsburg, Saksa

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Riedlingen, Saksa

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Potsdam, Saksa
  • Berlin, Saksa

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Kraków, Puola
  • Freiberg, Saksa
  • + 1 lisää

  EIT RawMaterials Academy - RaVeN tarjoaa opiskelijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden oppia dynaamisessa ympäristössä keskittyen tosielämän haasteisiin. Euroopan unionin elimen EIT:n (European Institute of Innovation and Technology) myöntämä EIT-laatumerkki on laatutodistus, joka myönnetään vain erinomaisille maisteri- ja tohtoritason koulutusohjelmille.

  • Berlin, Saksa

  BIMM-instituutti on yhteisö. Sinne luovat ihmiset kuuluvat. Meillä on 40 vuoden kokemus koulutuksen tarjoamisesta koko luovalla alalla, joten tiedämme, missä ja miten avata ovia tulevaisuuteesi. Tutkinto-ohjelmamme kattavat musiikin, elokuvan ja näyttelemisen maailmat ja valmistavat sinua menestyksekkääseen ja kestävään uraan luovilla aloilla. Englanninkielisillä kursseilla ja opiskelijoilla ympäri maailmaa saamme sinut valmistautumaan kansainväliseen teollisuuteen. Tunnetut luennoitsijamme ovat aktiivisia alan hahmoja, ja heillä on runsaasti kokemusta, joka ruokkii akateemisia opintojasi. Luentojesi ja opetusohjelmiesi lisäksi järjestämme erilaisia mestarikursseja alan jättiläisten kanssa - jotta saat kuulla suoraan ihmisiltä, joita ihailet eniten. Saat käyttöösi alan standardien mukaiset tilat, lukemattomat ammatilliset yhteydet ja vertaansa vailla olevat työkokemusmahdollisuudet Saksan jännittävimmissä luovissa organisaatioissa ja yrityksissä. Kun kotinamme on Berliini, opiskelet Saksan tärkeimmän luovan keskuksen sydämessä, jossa on mahdollisuuksia tehdä yhteistyötä elokuvan, musiikin ja teatterin eri maailmoissa.

  • Oldenburg, Saksa

  Oldenburgin yliopiston tietojenkäsittelytieteen laitos puolestaan muistelee yli 35 vuoden koulutusta kaikilla tietojenkäsittelytieteen aloilla. Oldenburgin kansainvälisesti tunnetulla energiatutkimuksella - ei vain energiainformatiikan alalla - on yli 30 vuoden historia, jolle on ominaista monitieteinen vaihto muiden yliopistopaikkojen kanssa Ala-Saksissa, Saksassa ja ulkomailla sekä erilaisissa tieteellisissä keskuksissa. Oldenburgin yliopiston "Älykkäiden energiajärjestelmien" aihealueen työ on huippuryhmän joukossa.

  • Oldenburg, Saksa
  • Stavanger, Norja

  European Master in Migration and Intercultural Relations (EMMIR) on ensimmäinen afrikkalais-eurooppalais-aasialainen Erasmus Mundus -maisterikurssi muuttoliiketutkimuksissa, ja sitä johtaa yhdessä kolme afrikkalaista, neljä eurooppalaista ja kaksi aasialaista kumppania, joita helpottaa laajempi kumppaniverkosto. EMMIR on ainutlaatuinen opinto-ohjelma, joka keskittyy muuttoliikkeeseen kulttuurienvälisen lähestymistavan avulla, antaa opiskelijoille syvällisiä teoreettisia ja metodologisia taitoja muuttoliiketutkimuksissa ja kannustaa heitä tekemään kenttätyötä pääasiassa afrikkalaisissa, aasialaisissa ja eurooppalaisissa yhteyksissä. Se on suunniteltu monitieteiseksi kaksivuotiseksi maisteriohjelmaksi (120 op), joka käsittelee tärkeitä ajankohtaisia kysymyksiä vielä kehittyvällä tutkimusalalla.

  • Reutlingen, Saksa

  Kansainvälisessä oppimisympäristössä koulutamme tulevaisuuden johtajia, jotka muokkaavat vastuullisesti globaalia talouttamme ja yhteiskuntaamme. ESB Business School on osa julkista, valtion rahoittamaa Reutlingenin yliopistoa, ja se on asettanut standardeja nuorten johtajien koulutukselle kansainvälisessä liiketaloudessa ja liiketaloudessa neljänkymmenen vuoden ajan. Lähellä Stuttgartia sijaitseva ESB Business School sijaitsee vauraalla alueella, jossa asuu monia globaaleja toimijoita esimerkiksi auto- tai konetekniikan alalla.

  • Rotterdam, Alankomaat
  • Bilbao, Espanja
  • + 5 lisää

  Euroopan jälkiteollisten kaupunkien yliopisto (UNIC) perustettiin vuonna 2020 tavoitteena tarjota osallistavaa koulutusta uudelle opiskelijasukupolvelle. Jälkiteollisissa kaupungeissa sijaitsevien 10 eurooppalaisen yliopiston yhteenliittymä, jota rahoittaa Euroopan komissio, tekee yhteistyötä kaupunkien oppilaitosten kanssa varmistaakseen, että kaupunkikysymykset otetaan huomioon opetuksessa ja tutkimuksessa tavalla, joka on kaikkien oppijoiden saavutettavissa ja osallistava. Allianssi käynnistää ensimmäisen yhteisen maisteritutkintonsa vuonna 2023 ja etsii opiskelijoita, jotka edistävät kaupunkiensa jälkiteollisia muutoksia ja tulevat korkeasti koulutetuiksi tutkinnon suorittaneiksi uusilla tieteenaloilla, jotka vastaavat muuttuvan talouden tarpeisiin Euroopassa ja ympäri maailmaa.

  • Fürth, Saksa

  Olemme osa SRH:ta, koulutus- ja terveysalan yritystä, joka on ohjannut ihmisiä heidän koulutuspolullaan yli 50 vuoden ajan. Jokainen oppii eri tavalla. Meidän tehtävämme on siis tarjota henkilökohtaista tukea jokaiselle yksilölle, jotta he voivat luoda edellytykset menestyksekkäälle elämälle.

  • Poitiers, Ranska
  • Iași, Romania
  • + 5 lisää

  European Campus of City-Universities (EC2U) on monikulttuurinen ja monikielinen allianssiliitto, joka koostuu seitsemästä pitkäaikaisesta, koulutus- ja tutkimusvetoisesta paikallisesti ja maailmanlaajuisesti mukana olleesta yliopistosta neljältä eri alueelta Euroopan unionista: Coimbran yliopistosta, Iașin yliopistosta, Jenan yliopistosta, Pavian yliopistosta, Poitiersin yliopistosta (koordinaattori), Salamancan yliopistosta ja Turun yliopistosta. Allianssin tavoitteena on kehittää innovatiivinen tila, joka mahdollistaa liikkuvuuden liikkumisen vapaasti seitsemän yliopiston ja niihin liittyvien kaupunkien välillä.

  • Barcelona, Espanja
  • Esch-sur-Alzette, Luxemburg
  • + 6 lisää

  Eurooppa-yliopistojen yhteenliittymä kehitti uuden ja innovatiivisen yleiseurooppalaisen EUMaster4HPC-ohjelman, joka keskittyy korkean suorituskyvyn ratkaisuihin. EUMaster4HPC kokoaa yhteen Euroopan suurteholaskentakoulutuksen tärkeimmät toimijat kouluttamaan seuraavan sukupolven korkeasti koulutettuja ja lahjakkaita suurteholaskennan asiantuntijoita edistämään Euroopan digitaalista muutosta. EUMaster4HPC perustuu innovatiivisiin opetussuunnitelmiin ja opetusparadigmoihin, akateemiseen huippuosaamiseen, maailmanluokan suurteholaskenta-asiantuntijoihin, pääsyyn suurteholaskentakeskuksiin ja vahvaan teollisuuden tukeen.

  • Ulm, Saksa

  Ulmin yliopisto on johtava oppimisen, opetuksen, tutkimuksen ja siirron keskus. Siitä lähtien, kun se perustettiin vuonna 1967 yliopistoksi "yhden katon alla", se on kehittynyt vaikuttavasti eloisaksi kansainväliseksi innovaatio- ja osaamiskeskukseksi.