We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Saksa

Opiskelu MBA sisään Saksa 2024

Vaihda valuutta

Perus kuukausittaiset elinkustannukset

 • Vuokrataan yhteisessä asunnossa

  507
 • Osuus apuohjelmista

  91
 • Internet-liittymä

  43
 • Paikallinen kuljetus

  60

Esimerkki elämäntapakustannuksista

 • Pikaruokayhdistelmä

  9
 • Elokuvalippu

  12
 • Tuoppi paikallista olutta

  4

Tietoja Saksa

Saksa asuu yli 80 miljoonaa ihmistä, joten se on yksi väkirikkain maissa Euroopan unionissa. Se on historiallinen johtaja, kulttuurisesti tärkeä kaupunki, ja yksi vahva taloudellinen vaikutus alueella. Niille, jotka haluavat opiskella Saksassa, liiketoiminnan opinnot ovat yksi yleisimmin valittu vaihtoehtoa. Kansainväliset opiskelijat ovat usein tervetulleita täälläkin. Missä voi opiskella Business Saksassa? Niille opiskelijoille, jotka haluavat harjoittaa liiketoimintaa tutkinnon Saksassa, erilaisia ​​koulut ovat saatavilla. Business koulut tarjoavat ohjelmia, jotka ovat paljon kaltaisia ​​löytyy muissa Euroopan maissa. Minkälaista liiketoimintaa tutkinto ole saatavilla? Opiskelijat tulevat liiketoiminnan tutkimuksessa Saksassa perustutkintoa ja työtä saavuttaa kandidaatin 's tutkinto. Monet opiskelijat mennä ammatilliseen ohjelmista eikä edistää niiden astetta. Kuitenkin, MBA on saatavilla. Prosessi yleensä kestää kahdesta neljään vuotta.Hakijoiden tutkimus yleensä aloitetaan heinäkuussa edeltävänä vuonna. Kustannukset ilmoittautuminen kauppakorkeakoulu Saksa vaihtelee koulu seuraavaan. Kustannukset ovat yleensä kilpailukykyisiä muihin kouluihin Euroopassa. Useimmat opiskelijat kirjoilla koulussa 9-10 kuukautta vuodessa. Mikä Business tutkinto vaihtoehdot International Students? Kansainväliset opiskelijat voivat ilmoittautua tahansa kauppakorkeakoulujen, odottaa hyväksyntää niiden soveltaminen yliopisto. Painopistealueita liiketoiminnan ovat johtaminen, kansainväliset tutkimukset, taloustiede, ja liikejuridiikan, vaikka monet muut vaihtoehdot ovat käytettävissä samoin. Kansainväliset opiskelijat tulee soveltaa kouluun ensimmäisenä askeleena. Sitten koulu auttaa kansainvälisten opiskelijoiden saamiseksi vaadittavat asiakirjat on laillisesti sallittua maassa. Tämä prosessi voi kestää useita kuukausia, minkä vuoksi varhainen soveltaminen on suositeltavaa.Mitä tapahtuu Valmistuttuaan International Students? Saksa on suuri ja kasvava maa. Koska maailmanvalta ja tärkeä taloudellinen ja rahoitusalan Euroopan unionissa, on hyvin mahdollista opiskelijoille Valmistuttuaan MBA koulut Saksa löytää työpaikkoja siellä. Kilpailu hyvin koulutettujen, onnistunut valmistuvat opiskelijat Saksan 's kouluissa on yleensä korkea. Niille, jotka haluavat ilmoittautua kansainvälinen opiskelija, mahdollisuudet tässä on paljon ja usein hyvin arvoinen investointi niille, jotka ovat innostuneita Saksa.

Viisumivaatimukset

 1. Kielikurssiviisumi (Visa for Language Learning) – täydellinen vaihtoehto niille, jotka haluavat oppia saksan kieltä Saksassa.
 2. Opiskelijahakijaviisumi (Visum Zur Studienbewerbung) – jos haluat opiskella Saksassa, mutta yrität silti löytää oikean ohjelman tai et ole vieläkään saanut vahvistuskirjettä yliopistoltasi.
 3. Opiskelijaviisumi (Visum Zu Studienzwecken) – jos sinut on jo hyväksytty saksalaiseen yliopistoon.

Millaisen Visan tarvitset?

Visan nimi

Kielikurssin viisumi; Opiskelijahakijan viisumi; Opiskelijan viisumi

Hinta ja valuutta

EUR 60

Sinun pitäisi odottaa maksavan 60 € (~ 74 dollaria) opiskelijaviisumistasi Saksaan.

Kuka voi hakea viisumia?

EU:n tai Islannin, Norjan, Sveitsin tai Liechtensteinin kansalaisilla on oltava vain henkilökortti Saksaan pääsemiseksi. Viisumia ei tarvita.

Australian, Israelin, Japanin, Kanadan, Uuden-Seelannin, Etelä-Korean ja Yhdysvaltojen kansalaiset voivat hakea viisumia myös Saksaan saapumisensa jälkeen.

Muiden maiden kansalaisille on tarpeen hakea viisumia ennen Saksaan tuloa.

Jos oleskelet Saksassa alle 90 päivää, on vielä enemmän määräyksiä. Tiettyjen maiden kansalaiset voivat tulla Saksaan tällä kertaa ilman viisumia. Nämä ovat Venezuela, Vatikaanivaltio, Uruguay, Singapore, Seychellit, Paraguay, Panama, Nicaragua, Meksiko, Mauritius, Malesia, Macao, Kroatia, Guatemala, El Salvador, Costa Rica, Chile, Brunei, Brasilia, Bolivia, Bermuda, Barbados, Bahama ja Argentiina.

Käy Saksan ulkoministeriön verkkosivustolla saadaksesi uusimmat viisumivaatimukset kaikille maille: https://www.auswaertiges-amt.de/en/einreiseundaufenthalt/visabestimmungen-node

Missä voit tehdä hakemuksen?

Saksan suurlähetystö tai konsulaatti

Sinun on haettava viisumia kotimaasi Saksan suurlähetystöstä tai konsulaatista.

Verkkosivusto:

Kuinka tehdä hakemus?

Ensin sinun on varattava aika viisumihaastatteluun. Haastattelupäivänä sinun tulee tarjota viisumihakemusasiakirjat.

Yleensä tarvitsemasi asiakirjat ovat:

 • Täytetty hakulomake
 • Voimassa oleva passi
 • Kaksi valokuvaa
 • Kirje, joka osoittaa, että saksalainen yliopisto on hyväksynyt sinut
 • Opintosuoritusote
 • Todistus saksan kielen taidosta tai todiste siitä, että aiot osallistua kielikurssille Saksassa (jos opiskelet saksaksi)
 • Todiste siitä, että sinulla on riittävästi varoja elättääksesi itsesi asuessasi Saksassa (8,700 9,390 euroa vuodessa, mikä on noin ~ XNUMX XNUMX dollaria)
 • Todistus siitä, että olet ostanut sairausvakuutuksen
 • Toimitettujen asiakirjojen aitouden toteaminen

Suurlähetystöstä riippuen sinun on ehkä myös esitettävä todisteet siitä, että sinulla ei ole rikosrekisteriä.

Kaikkien on rekisteröidyttävä paikallisille rekisteröintiviranomaisille (Einwohnermeldeamt) ensimmäisellä viikolla saapuessaan Saksaan. Sinun on otettava passi / kansallinen henkilötodistus (ja tarvittaessa viisumi), todiste osoitteestasi Saksassa (esim. vuokrasopimus vuokranantajaltasi) ja mahdollisesti rekisteröintitodistus kurssiltasi. Saat vahvistuksen rekisteröinnistä.

Milloin kannattaa hakea?

Viisumihakemuksen käsittely kestää yleensä noin 6-8 viikkoa kielikurssilla. Jos kielikurssi on kuitenkin pidempi kuin kolme kuukautta, hakemuksen käsittelyaika voi olla jopa 8-10 viikkoa. Ja ruuhka-aikana hakemukset voidaan lähettää odotusaikana. Näin ollen opiskelijoiden, jotka tarvitsevat opiskelijaviisumin Saksaan, tulee jättää hakemuksensa hyvissä ajoin ennen kurssin alkua. Hakemus tulee tehdä mahdollisimman pian ja vähintään kolme kuukautta ennen muuttoa maahan.

Opintoviisumit ovat voimassa vain kurssin tai ohjelman ajan. Oleskeluluvat myönnetään yleensä vuodeksi, mutta niitä voidaan jatkaa.

Käsittelyaika

8 Weeks

Työmahdollisuudet

EU/ETA-maiden ja Sveitsin kansalaiset voivat työskennellä vapaasti Saksassa, mutta enintään 20 tuntia viikossa lukukauden aikana.

EU:n/ETA:n/Sveitsin kansalaiset (nyt myös kroaatit heinäkuusta 2015 alkaen) saavat työskennellä enintään 120 täyttä tai 240 puolta päivää vuodessa (mukaan lukien vapaaehtoistyö) ilman lupia. Voit työskennellä enemmän tunteja, jos työskentelet yliopistossa opiskelijana tai jatko-avustajana; Muun tyyppisiin työsuhteisiin tarvitset Agentur für Arbeitin (liittovaltion työvoimavirasto) ja ulkomaalaisviranomaisen luvan ylittää 120/240-raja. Studienkolleg ja kielten opiskelijat tarvitsevat näiden viranomaisten luvan voidakseen ottaa vastaan minkä tahansa työn. Opiskelijat eivät voi olla freelancereita tai itsenäisiä ammatinharjoittajia.

Tuntia viikossa

20

Miksi tarvitset tämän tyyppisen viisumin?

Nämä ovat tärkeimmät syyt, miksi saksalaisen opiskelijaviisumin viisumihakemuksesi voidaan hylätä:

 • Huono taloudellinen asema
 • Huono akateeminen profiili
 • Haastatteluun valmistautumisen puute
 • Riittämätön kielitaito (saksa tai englanti)
 • Epäjohdonmukaisuus valitsemasi opinto-ohjelman kanssa