Keystone logo

Parhaat yliopistot MBA Ohjelmat sisään Romania 2023

Laitosten lukumäärä: 53
  • Pitești

  Ensimmäinen korkeakoulu Piteştissä perustettiin vuonna 1962, ja sitä kutsuttiin "3-vuotiseksi pedagogiseksi instituutiksi", jonka pedagogiset erikoistumisalat olivat matematiikka, fysiikka, biologia, kemia, filologia ja liikuntakasvatus sekä urheilu. Seuraavaksi avattiin tekniset erikoisalat, mikä johti alainsinöörien instituutin (1969) perustamiseen, joka yhdistettiin vuonna 1974 korkeakouluinstituutin nimellä.

  • Târgoviște

  Târgovişten korkea-asteen koulutus alkoi Romanian keskiajalta, jolloin kaupunki isännöi vuosina 1672–1678 ensimmäistä Wallachian lakia. Korkeakoulu jatkoi tehtäväänsä virallisessa laitoksessa vuoden 1989 vallankumouksen jälkeen, kun vuonna 1991 teknisen ja taloudellisen yliopiston korkeakoulu avasi porttinsa. Târgovișten Valahian yliopistoon kuuluu tieteellisen koulutuksen ja tutkimuksen lisäksi täydennyskoulutuskeskuksia nykyisen sosioekonomisen ympäristön vaatimusten mukaisesti.

  • Oradea

  Oradean yliopiston tehtävänä on tarjota korkealaatuista koulutusta ja tutkimusta kansallisessa ja kansainvälisessä tilanteessa, joka sisältää yksilön sosiaalista, ammatillista ja viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, älyllistä kehitystä, ja samalla edistää Oradean sosiaalinen ja kulttuurinen kehitys. Näitä tehtäviä muokkaavat tavoitteet, kuten houkutella opiskelijoita kaikkialta maailmasta, sijoittaa yliopisto maan ja Euroopan parhaiden oppilaitosten joukkoon ja välittää laajemmalle yhteisölle akateemisen koulutuksen ja yleisesti tieteellisen tutkimuksen merkitys ja merkitys. Yksi suoritetaan erityisesti tässä yliopistossa. Oradean yliopisto on toteuttanut kansainväliset suhteet 352 instituutin kanssa 39 maasta.

  • Cluj-Napoca

  Babeş-Bolyai University (UBB) on tällä hetkellä Romanian suurin yliopisto, joka vastaanottaa noin 47 000 kandidaattia, maisteriksi tai tohtoriksi ilmoittautunutta opiskelijaa. ohjelmat lukuvuonna 2019-2020. UBB: n taloustieteiden tiedekunta (FSEGA) on Romanian paras taloustieteen korkeakoulu.

  • Alba Iulia

  Julkisena korkeakouluna “1 Decembrie 1918” University of Alba Iulia , “1 Decembrie 1918” University of Alba Iulia on läpi uuden olemassaolon vaiheen, vaihe, jota leimaa kolme yliopiston johdon nykyisen toimeksiannon perustana olevaa periaatetta: suoritus, laatu ja johdonmukaisuus. Suhteellisen nuorena yliopistona - juhlimme 28 vuoden olemassaoloa vuonna 2019 - yliopistomme on täysin tietoinen tarkoituksensa ja roolinsa Romanian korkeakoulujärjestelmässä ja liittyy jatkuvasti Transilvanian koulutusjärjestelmän perinteisiin.

  • Iași

  Yksi Romanian vanhimmista ja perinteisistä koulutuspaikoista, se perustettiin vuonna 1879 lääketieteelliseksi tiedekunniksi. Myöhemmin se liitettiin kolmeen muuhun lääketieteellistä opetusta täydentävään instituutioon - farmaseuttiseen, hammaslääketieteelliseen ja lääketieteelliseen tiedekuntaan. biotekniikka.

  • Bucharest

  In general, both within the country and abroad, the University of Bucharest is considered to be the most important educational, research and cultural institution in Romania. During its 150 years of existence, it has achieved a steadfast national and international prestige. The numerous generations of students and professors have succeeded in asserting our University as one of the benchmark institutions for the whole Romanian society, as it is the first existing Romanian institution to ever reach the top 600 universities of the world.

  • New York
  • Athens
  • Bucharest
  • + 10 lisää

  Unicaf on Euroopassa toimiva maailmanlaajuinen koulutusorganisaatio, joka tarjoaa stipendejä kelpoisille ehdokkaille jatkaa akateemista opiskelua kumppanuusyliopistoissaan, tällä hetkellä Suffolkin yliopistossa (Iso-Britannia), Liverpool John Moores -yliopistossa (Iso-Britannia), Etelä-Walesin yliopistossa (Iso-Britannia). , Kalifornian yliopisto, Riverside Extension (USA) ja multi-kampus Unicaf University (Afrikka).

  • Bună Ziua

  Protestant Theological Institute of Cluj-Napoca (PTI) on itsenäinen yliopisto, jonka Romanian opetusministeriö on akkreditoinut. Sen päätavoite on kouluttaa reformoituja, luterilaisia ja unitäärisiä ministereitä. Instituutti haluaa asettaa teologian palvelemaan kirkkoyhteisöjä, jotka elävät monikulttuurisessa ja monikongressiivisessa yhteiskunnassa.

  • Petroșani

  University of Petrosani on pitkät ja kauniit perinteet, sillä se on Bukarestissa yli 80 vuotta toimineen kaivosinstituutin seuraaja. Lukuvuonna 1957-1958 alkoi Petrosanissa. Vain harvat yliopistot voivat olla ylpeitä tällaisesta laskeutumisesta, jonka AI Cuzan vuonna 1864 antamalla asetuksella todistettiin "Siltojen, moottoriteiden, kaivosten ja arkkitehtuurin koulu".

  • Sfântu Gheorghe

  Sapientia Hungarian University of Transylvania on Romanian unkarilaisen yhteisön itsenäinen yliopisto, jonka tavoitteena on tarjota koulutusta yhteisön jäsenille ja tehdä tieteellistä tutkimusta korkealla ammattitasolla. Pidämme itseämme vastuussa opiskelijoiden tietämyksestä, opettajien ja kollegoiden tulevaisuudesta, tutkimustoimintamme laadusta ja toiminnan läpinäkyvyydestä.

  • Brașov

  Transilvania University of Brașov (UNITBV) on Romanian yliopiston suurin yliopisto. se on kattava yliopisto, joka tarjoaa opinto-ohjelmia 43 eri alalla.

  • Bucharest

  Dimitrie Cantemir "Christian University on ilmainen ja avoin yksityinen korkeakoulu ja tieteellinen tutkimuslaitos, joka on perustettu perustuslain takaaman yksityisomaisuuden periaatteen mukaisesti." Dimitrie Cantemir "-yliopisto.

  • Sector 2

  Bukarestin "Athenaeum" -yliopisto perustettiin vuonna 1990 yksityisenä korkeakouluna, voittoa tavoittelemattomana laitoksena, ja siitä tuli yksityisoikeuden ja yleishyödyllisten oikeushenkilöiden osa kansallista koulutusjärjestelmää lailla 135/24 toukokuuta 2005, ja se akkreditoitu vuonna 2009 ARACISin tekemän institutionaalisen arvioinnin jälkeen, jolla on pätevyys TRUST.

  • Bucharest

  Bukarestin ″ Nicolae Titulescu ″ -yliopisto on vakiinnuttanut asemansa todistusvoimaisena, vakavana oppilaitoksena erillisenä ja laajalti arvostettuna läsnäolona maamme korkeakouluissa. Yliopistomme toiminta on perustamisestaan lähtien hyötynyt eliittitieteellisestä tiedekunnasta, ja sitä on harjoitettu laadun ja huolellisuuden alla.