Keystone logo
Ranska

Parhaat yliopistot MBA Ohjelmat sisään Ranska 2023

Laitosten lukumäärä: 246
  • Bordeaux, Ranska
  • Lyon, Ranska
  • + 5 lisää

  Perustamisestaan lähtien vuonna 1993 ESMA tarjoaa koulutusta CG Animation & FX -syklistä, joka on jatkuvasti kehittynyt yhteydessä animaation ammattilaisiin, jotka seuraavat meitä joka vuosi. Tämä koulutus, joka vastaa ranskalaista Bac + 5 -tasoa (RNCP-taso 7), nauttii nyt kansainvälistä tunnustusta ammattimaailmasta ja animaation suurimpien nimien tukea. Tutustu tähän Bordeaux'n, Lyonin, Montpellierin, Nantesin, Rennesin ja Toulousen kampuksillamme ehdotettuun kurssiin; Montreal Kanadassa. Koulutuksen englanninkielinen versio toimitetaan Lyonin ja Montpellierin kampuksilla.

  • Barcelona, Espanja
  • Esch-sur-Alzette, Luxemburg
  • + 6 lisää

  Eurooppa-yliopistojen yhteenliittymä kehitti uuden ja innovatiivisen yleiseurooppalaisen EUMaster4HPC-ohjelman, joka keskittyy korkean suorituskyvyn ratkaisuihin. EUMaster4HPC kokoaa yhteen Euroopan suurteholaskentakoulutuksen tärkeimmät toimijat kouluttamaan seuraavan sukupolven korkeasti koulutettuja ja lahjakkaita suurteholaskennan asiantuntijoita edistämään Euroopan digitaalista muutosta. EUMaster4HPC perustuu innovatiivisiin opetussuunnitelmiin ja opetusparadigmoihin, akateemiseen huippuosaamiseen, maailmanluokan suurteholaskenta-asiantuntijoihin, pääsyyn suurteholaskentakeskuksiin ja vahvaan teollisuuden tukeen.

  • Nancy, Ranska

  Mines Nancy on yksi parhaista Graduate Engineering Schoolista (Ranskan 9. paras insinöörikoulu) ja laajalti tunnettu kansainvälisesti (ARWU:n sijoituksella sijalla 17, 51 ja 76). Koulu on sitoutunut tarjoamaan korkealaatuista koulutusta, jossa painotetaan voimakkaasti tutkimusta ja innovaatioita. Opiskelijamme on koulutettu innovatiivisiksi insinööreiksi ja johtajiksi, joilla on vahva luonnontieteiden ja humanististen tieteiden tausta, laaja asiantuntijatieto ja kyky työskennellä monikulttuurisissa ympäristöissä ja vastata nykypäivän yhteiskunnan monimutkaisiin haasteisiin.

  • Strasbourg, Ranska

  Monimutkaisuus on tehty yksinkertaiseksi! Complex Systems Chemistry -tutkijakoulu tarjoaa integroidun maisteri- ja tohtoriohjelman stimuloivassa ympäristössä. CSC Master -ohjelma tarjoaa 8 kuukauden kursseja - jotka kattavat modernin kemian raja-alueet - ja 14 kuukauden tutkimuspohjaisen harjoittelun kolmessa laboratoriossa. Strasbourgin tutkimuslaboratorioiden lisäksi voit suorittaa harjoittelupaikkoja yrityksissä tai ulkomailla. Tämän rakenteen avulla voit vahvistaa kemian ydintaustaasi, laajentaa sitä ja räätälöidä ohjelmaa kiinnostuksesi mukaan. Muodostumistasi täydentävät siirrettävät taitokurssit, jotka kattavat aiheita urakehityksestä yrittäjyyteen. Tämän 2-vuotisen maisteriohjelman aikana sinua tuetaan stipendillä; Masterin suorittamisen jälkeen menestyneillä opiskelijoilla on suora pääsy tohtoriohjelmiin Strasbourgissa, kemian kuumapisteessä.

  • La Rochelle, Ranska
  • Athens, Kreikka
  • + 4 lisää

  EU-CONEXUS - European University for Smart Urban Coastal Sustainability on vahva kumppanuus yhdeksän yliopiston välillä, jotka kehittävät tiedettä ja innovaatioita Smart Urban Coastal Sustainability (SmUCS) huippuosaamisen keskukseksi. EU-CONEXUS - European University for Smart Urban Coastal Sustainability edistää yhteisiä eurooppalaisia arvoja ja vahvistunutta eurooppalaista identiteettiä tuomalla yhteen uuden sukupolven eurooppalaisia, jotka voivat tehdä yhteistyötä ja työskennellä eri eurooppalaisissa kulttuureissa, eri kielillä ja yli rajojen.

  • La Rochelle, Ranska

  EIGSI La Rochelle on ylioppilastutkinnon jälkeinen yleisinsinöörikoulu. Koulu tarjoaa tieteellistä, humanistista koulutusta, joka kantaa teknistä osaamista ja ohjaa päättäväisesti yritysten yhteiskuntavastuuta sen yhteiskunnallisissa, ympäristöllisissä ja taloudellisissa ulottuvuuksissa. EIGSI:llä on 1 500 oppijaa kahdelle kampukselle La Rochellessa Ranskassa ja Casablancassa Marokossa. Vuonna 1901 Pariisissa perustettu EIGSI on yksi Ranskan vanhimmista insinöörikouluista.

  • Paris, Ranska

  American Graduate School in Paris (AGS) tarjoaa amerikkalaisia korkeakoulutusohjelmia opiskelijoille ympäri maailmaa. AGS on pieni, eliitin tutkijakoulu, jossa yhdistyvät kaikki huippuyliopiston ominaisuudet ja intiimi ja monikulttuurinen oppimisympäristö. AGS on erikoistunut kansainvälisiin suhteisiin ja diplomatiaan, ja se kattaa laajan valikoiman aiheita, kuten kansalaisjärjestöjen hallintaa, konfliktien ratkaisua, ympäristöpolitiikkaa ja alueellisia erikoisaloja (Afrikka, Lähi-itä, Aasia ja Eurooppa). Koulu hyödyntää strategista sijaintiaan suuressa kansainvälisessä kaupungissa, kuten Pariisissa, isännöimällä vieraita, vierailuja ja verkostoitumistapahtumia. AGS:n erinomainen tiedekunta koostuu tutkijoista, entisistä suurlähettiläistä ja muista harjoittajista, jotka ovat peräisin Pariisin monimuotoisesta yhteisöstä. Yli 60 kansallisuutta on ollut edustettuna AGS:n tiedekunnassa ja opiskelijakunnassa viimeisen 25 vuoden aikana, tuoden luokkahuoneeseen monia näkökulmia ja edistäen vuoropuhelua ja ymmärrystä, jotka ovat koulun tehtävän ytimessä: rauha koulutuksen kautta.

  • Saint-Martin-d'Hères, Ranska

  Grenoble INP – Pagora, UGA, on valtion rahoittama insinöörikoulu, joka on erikoistunut kuitujen, biopohjaisten materiaalien, paperin ja painotuotteiden aloille. Se tarjoaa maisteritason ja oppisopimuskoulutukseen perustuvaa insinöörikoulutusta suurten teollisuus- ja tutkimustoimijoiden tuella Ranskassa ja ulkomailla.

  • Gif-sur-Yvette, Ranska

  CentraleSupélec on ministeriön peruskirjan alainen julkinen laitos, joka on omistettu tieteille ja tekniikalle. Tämä peruskirja on jaettu korkeakoulutus-, tutkimus- ja innovaatioministeriön sekä talous-, teollisuus- ja digitaaliteknologiaministeriön kesken.

  • Angers, Ranska

  1.1.2020 perustettu IAE Angers on Angersin yliopiston yliopistojohtamiskoulu. Se on myös osa IAE Francen kansallista verkostoa.

  • Paris, Ranska
  • Dubai, Arabiemiirikunnat
  • + 1 lisää

  Vuonna 1970 perustettu Université Paris Pantheon-Assas on La Sorbonnen, entisen Faculté de Droit et de Sciences Economiques de Parisin, perillinen 13-luvulta lähtien. Yliopisto on kansallisesti ja kansainvälisesti tunnustettu Ranskan johtavaksi oikeustieteelliseksi yliopistoksi, joka on sitoutunut varmistamaan korkeimman huippuosaamisen kaikilla oikeudenaloilla.

  • Paris, Ranska
  • Montreal, Kanada

  Suurten kiinteistöalan toimijoiden vuonna 1972 perustama ESPI Group – joka perustettiin assosiatiivisena (laki 1901) – on yksityinen korkeakoulu, jonka pätevyydet tunnustavat valtion tasot 6 (Bac + 3) ja tasot 7 (Bac+5). ) tai koulun tutkintotodistukset ja rekisteröity National Directory of Professional Certifications -hakemistoon (RNCP), jossa on kandidaatin tutkinto ja ammatillinen maisterijakso (6 erikoisalaa). 50 vuoden olemassaolo on mahdollistanut konsernin juurtumisen kaikkeen kiinteistöliiketoimintaan. Nykyään opiskelijamme ovat hajallaan Pariisin, Nantesin, Marseillen, Bordeaux'n, Lyonin ja Montpellierin kampuksilla.

  • Canterbury, Yhdistynyt kuningaskunta
  • Etterbeek, Belgia
  • + 2 lisää

  Kentin yliopisto on maailmanlaajuisesti tunnustettu yliopisto. Inspiroimme valmistuneitamme tekemään erinomaisia asioita maailmassa.

  • Paris, Ranska

  Wienissä vuonna 2003 perustettu Dr. Alfred Pritz, prof. Jutta Fiegl, Heinz Laubreuter ja Elisabeth Vykoukal, Sigmund Freud University (SFU) on yksityinen yliopisto, joka on Itävallan valtion virallisesti akkreditoima vuodesta 2005.

  • Montpellier, Ranska

  Vuonna 1897 perustettu MBS tarjoaa monipuolisesti ja taustaltaan ainutlaatuisia ranskalaisia ja kansainvälisiä lahjakkuuksia kansainvälisesti tunnustetun ranskalaisen johtamiskoulun erinomaisen koulutuksen. Sitoutunut ja osallistava johtamiskoulu MBS kouluttaa vastuullisen taloudellisen siirtymän edelläkävijöitä.