Keystone logo
Ranska

Opiskelu MBA sisään Ranska 2024

Opiskelu paikassa Ranska

Ranskassa ammattilaisille opiskella joitakin maailman 's huippuyliopistojen. Nämä koulut ovat pitkiä historia akateemisessa maailmassa ja työllistävät joitakin alkuun yritysmaailman huiput Euroopassa. Opiskelijat löytävät kauppakorkeakouluissa monissa Ranskan 's suurimmissa kaupungeissa. Masters in Business, tai MBA, tutkinto on erinomainen koulutusohjelma niille, jotka haluavat edistää omaa liiketoimintaa uran tai laittaa itsensä asemaan ylimmän johdon roolit suuryritysten. MBA pidetään lähtötason asteen monta ylimmän johdon tehtävissä, ja opiskelusta Ranskassa antaa opiskelijalle kansainvälisen lähestymistavan yrittäjäkoulutuksen. Valmistuneet joilla on ranskalainen MBA tunnetaan ympäri maailmaa niiden selkeä käsitys liiketoiminnan. Nämä ammattilaiset ovat usein rekrytoidaan joitakin alkuun yritykset Ranskassa ja muualla Euroopassa, ja myös pidetään suuressa arvossa muualla maailmassa samoin.MBA avaa oven enemmän tuloja mahdollisuuksia globaaleilla markkinoilla. Opiskelu Ranskassa tuo opiskelija keskellä joitakin näistä suuri mielissä, jonka avulla opiskelija perehtyä ja viisautta johtava kasvattajat liikemaailmassa. MBA-ohjelma Ranskassa yleensä yksikin kaksi vuotta, ja koko ajan lukukautta. Koulut toimivat keväällä ja syksyllä lukukauden ottaen aikaa pois joulukuussa ja läpi kesän aikana. Yksi tärkeimmistä eduista opiskelu Ranskassa on edullinen koulutuksen. Tietenkin se voi vaihdella koulusta toiseen, etenkin yksityisissä kouluissa.

Vaihda valuutta

Perus kuukausittaiset elinkustannukset

 • Vuokrataan yhteisessä asunnossa

  459
 • Osuus apuohjelmista

  57
 • Internet-liittymä

  30
 • Paikallinen kuljetus

  61

Esimerkki elämäntapakustannuksista

 • Pikaruokayhdistelmä

  10
 • Elokuvalippu

  12
 • Tuoppi paikallista olutta

  6

Tietoja Ranska

Lepää välillä Iberian niemimaan ja Euroopan 's Manner, Ranska on rikas historia ja on toiminut merkittävä toimija historian ja Euroopan talouden. Se on Ranskassa paljon modernin muodin ja kulttuuri syntyy, ja monet maailman 's top muoti vaikutteita tulevat Pariisista. Ranska on myös tunnettu tuottaa suuret kirjailijat ja poliitikot, sekä hienoimpia herkkuja Euroopassa. Opiskelijat matkustavat Ranskaan voidaan tehdä niin eri syistä, mutta ne iloisesti yllättynyt koulutuksen laatua. Yliopistojen ja korkeakoulujen Ranskassa sijoittua hyvin kaikkialla maailmassa, joten se on erinomainen valinta kansainvälisen opiskelija etsii ansaita maisterin 's tutkinto liiketoimintaa.

Viisumivaatimukset

Opiskelijaviisumeja on erityyppisiä riippuen siitä, kuinka kauan aiot opiskella Ranskassa:

 1. Visa de court séjour pour etudes (lyhytaikaista oleskelua varten myönnettävä Schengen-opiskelijaviisumi) - Jos opintosi kestävät alle kolme kuukautta, sinun tulee hakea niin sanottua Schengen-opiskelijaviisumia. Se myönnetään maksutta, eikä sitä voi uusia. 41 maata ei välttämättä tarvitse viisumia alle kolmen kuukauden oleskeluun.
 2. Etudient concours (viisumi istumakokeisiin) - Tällä viisumilla voit tulla Ranskaan suorittamaan pääsykokeen korkeakoulussa. Jos läpäiset, voit hakea suoraan paikalliselta prefektuuriltasi (Ranskan paikallisviranomainen/hallintovirasto) Ranskassa yhden vuoden oleskelulupaa, joka voidaan uusia.
 3. Visa de long séjour temporaire pour etudes (väliaikainen pitkäaikaisen oleskelun viisumi) - Tämän viisumin avulla voit opiskella Ranskassa kolmesta kuuteen kuukauteen ilman oleskelulupaa. Se ei ole uusiutumaton.
 4. Visa de long séjour etudes (pitkäaikaisen oleskelun viisumi) - Jos haluat opiskella yli kuusi kuukautta, sinun on haettava pitkäaikaista opiskelijaviisumia Ranskassa. Vuodesta 2013 lähtien tämäntyyppinen opiskeluviisumi kestää nyt kurssin ajan Ranskassa. Pitkäaikaiset viisumit toimivat oleskelulupina ja niitä kutsutaan VLT-TS: ksi.
 5. Pidennetyn oleskelun tutkijaviisumi - Jos sinulla on maisterin tutkinto tai korkeampi ja haluat tulla Ranskaan osallistumaan tutkimukseen tai opettamaan yliopistotasolla, laitos voi tuoda sinut pitkäaikaiseen oleskeluun tutkijaviisumilla VLS-TS.

Millaisen Visan tarvitset?

Visan nimi

Opiskelijan viisumi

Hinta ja valuutta

EUR 50

Opiskelijaviisumimaksut vaihtelevat suuresti viisumityypistä ja maasta, josta tulet. Schengen-alueen opiskelijoille kustannukset vaihtelevat 50-99 EUR. Lyhytaikainen Shengen-opiskelijaviisumi on ilmainen.

Kuka voi hakea viisumia?

Jos olet EU:n kansalainen tai ETA:n, Sveitsin, Norjan, Islannin tai Liechtensteinin kansalainen, et tarvitse ranskalaista opiskelijaviisumia.

Jos olet kansalainen mistä päin maailmaa tahansa, sinun on hankittava opiskelijaviisumi Ranskaan. Sinun on oltava varmistanut paikka kurssilla ranskalaisessa oppilaitoksessa ennen viisumin hakemista.

Missä voit tehdä hakemuksen?

Ranskan suurlähetystö / konsulaatti

Jotkut maat edellyttävät, että rekisteröidyt ensin CampusFranceen, Ranskan kansalliseen korkeakouluvirastoon ja kansainvälisiin opiskelijoihin, jotta voit hakea pääsyä ja saada opiskelijaviisumin CEF-menettelyn kautta. Muussa tapauksessa sinun tulee hankkia viisumi Ranskan suurlähetystöstä/konsulaatista kotimaassasi.

Verkkosivusto:https://france-visas.gouv.fr/

Kuinka tehdä hakemus?

Jotta voit hakea viisumia, tarvitset seuraavat:

 1. Virallinen hyväksymiskirje akkreditoituun ohjelmaan ranskalaisessa laitoksessa. Tämän pitäisi olla virallisesti nimetyllä paperilla, jossa ilmoitetaan täydelliset tiedot, tiedot ranskalaisesta laitoksesta ja määritetään akateemisen ohjelman alkamis- ja päättymispäivät.
 2. Todiste siitä, että sinulla on riittävästi varoja (tällä hetkellä 615 euroa kuukaudessa), esimerkiksi tiliote, takaajan kirje tai ilmoitus avustuksesta tai rahoituksesta virallisesta lähteestä.
 3. Todistus paluulipusta kotiin. Usein tämä on todellisen lipun tai varauksen muodossa, jossa näkyy lähtöpäivä, mutta se voi olla käsinkirjoitettu aiejulistus, mukaan lukien suunnitellut lähtöpäivät.
 4. Todistus sairausvakuutuksesta (vähimmäisturva 30 000 euroa).
 5. Todiste majoituksesta. Voidaan näyttää opiskelija-asuntovahvistuksen tai hallituksen ja majoituksen todistuksen tai "attestation d'accueil" muodossa (jos asut ystävien tai sukulaisten kanssa).
 6. Todistus ranskan kielen taidosta, jos opiskelet ranskankielistä kurssia.

Viisumihakemuksesta peritään maksu, ja sinulla on myös oltava passi, joka on voimassa kolme kuukautta pyynnön vastaanottaneen osapuolen viimeisen voimassaolopäivän jälkeen. Sinun on täytettävä allekirjoittamasi hakemus ja toimitettava hakemukseen kolme valokuvaa.

Milloin kannattaa hakea?

Viisumihakemuksen hyväksyminen voi kestää jopa kaksi kuukautta, joten sinun tulee toimittaa kaikki tarvittavat tiedot mahdollisimman nopeasti ennen kuin aiot lähteä. Lyhytaikaista oleskelua varten myönnettävä Schengen-opiskelijaviisumi kestää 90 päivää, väliaikainen pitkäaikaiseen oleskeluun tarkoitettu viisumi kolmesta kuuteen kuukauteen ja pitkäaikaiseen oleskeluun tarkoitettu viisumi kurssin keston ajan: kolme vuotta kandidaateille, kaksi vuotta maisterille ja neljä vuotta tohtorille.

Käsittelyaika

2 Months

Työmahdollisuudet

Kansainvälisenä opiskelijana, jolla on opiskeluviisumi Ranskassa, voit työskennellä jopa 964 tuntia yhden vuoden aikana (noin 60 prosenttia kokopäivätyöstä vuoden ajan) - kurssilla ollessasi ja niin kauan kuin sinulla on voimassa oleva oleskelulupa.

Tuntia viikossa

0

Miksi tarvitset tämän tyyppisen viisumin?

Kun täytät Ranskan viisumihakemustasi, on tärkeää, että täytät hakemuksen kokonaisuudessaan. Sinun ei pitäisi jättää mitään tyhjäksi, koska tämä voi viivästyttää hakuprosessia huomattavasti. Sinun on myös varmistettava, että sinulla on kaikki tarvittavat asiakirjat, ja toimitettava ne hakemuksen mukana.