Keystone logo
Puola

Parhaat yliopistot MBA Ohjelmat sisään Puola 2023

Laitosten lukumäärä: 139
  • Katowice, Puola

  Katowicen kauppakorkeakoulu perustettiin vuonna 1937, ja se on Sleesian alueen suurin ja vanhin kauppakorkeakoulu, yksi Puolan parhaista yliopistoista.

  • Łódź, Puola

  Elokuva-, taide- ja muotoiluakatemia on eliittiakatemia, joka kouluttaa opiskelijoita teorian ja luovan kokeilun perusteella Puolan parhaiden yliopistojen professoreista koostuvien opetusryhmien yksilöllisessä valvonnassa sekä alan tunnustetuista harjoittajista. Ajatus luoda akatemia, joka perustuu tosielämän kokemuksiin ja tietoisuuteen alan muutoksista, johti Puolan ainoan akatemian perustamiseen, jolla on tällainen ainutlaatuinen organisaatiorakenne ja tällainen nykyaikainen käsitys tulevaisuuden koulutuksesta. Kun koulu toivottaa opiskelijat tervetulleiksi päämajaansa historialliseen Scheiblerin palatsiin, se tarjoaa heille tiloja, joihin kuuluu työpajoja ja luentosaleja, joissa on uusimmat erikoislaitteet, elokuvateatteri, kirjasto ja näyttelygalleria.

  • Warsaw, Puola

  Varsovan University of Economics and Human Sciences – koulutuksen uusi ulottuvuus. Varsovan University of Economics and Human Sciences yliopisto on uusien mahdollisuuksien yliopisto. Varsovan sydämessä sijaitseva moderni kampuksemme tarjoaa opiskelijoille tilan, jossa he voivat kehittää luovuuttaan, rakentaa uraansa ja osallistua erilaisiin projekteihin.

  • Pomorska, Puola

  Gdansk Foundation for Management Development (GFKM) on koulutus- ja konsulttiyritys, joka on erikoistunut koulutus-, tuki- ja kehitysprojekteihin suurten ja keskisuurten kotimaisten ja ulkomaisten yritysten johtohenkilöstölle ja työntekijöille.

  • Dabrowa Gornicza, Puola

  WSB University ei ainoastaan aseta koulutusstandardeja Puolan markkinoille, vaan on myös vakiinnuttanut asemansa ulkomaisilla markkinoilla, ja siitä on tullut vahva institutionaalinen kumppani koulutuksen ja tutkimuksen alalla. Tämän vahvistaa korkean yliopiston 2. sija kansainvälistymislistalla Puolassa. WSB-yliopisto on ollut ja on edelleen Puolan yksityisten yliopistojen eturintamassa useiden vuosien ajan. Mahdollisuus suorittaa osa opinnoista ulkomailla, ulkomaiset harjoittelut, ohjelmat, jotka mahdollistavat kahden tutkintotodistuksen hankkimisen samanaikaisesti - puolalaisen ja ulkomaisen, osallistuminen moniin kansainvälisiin projekteihin, ovat vain muutamia opiskelijoillemme tarjoamistamme mahdollisuuksista.

  • Gdańsk, Puola

  Gdansk University of Physical Education and Sport urheiluyliopisto on Pommerin ainoa urheiluyliopisto, jossa teoreettisia ja käytännön kursseja pitävät sekä tunnustetut tutkijat että korkeasti pätevät asiantuntijat yksittäisten opintoalojen kannalta merkityksellisillä aloilla sekä olympia- ja maajoukkueiden valmentajat ja erinomaiset urheilijat. Gdansk University of Physical Education and Sport urheiluyliopiston didaktinen tarjonta on moderni, laaja ja monipuolinen. Osana opintoalaa opiskelija voi valita erikoisalan laajasta työmarkkinoiden tarpeita vastaavien erikoisalojen joukosta ja täydentää sitä muilla yliopiston tarjoamilla erikoisaloilla.

  • Bialystok, Puola

  Bialystokin lääketieteellinen yliopisto on moderni, nopeasti kasvava julkinen yliopisto, jonka tehtävänä on tarjota parasta mahdollista koulutusta ammattitaitoiselle, vastuulliselle ja huippuluokan lääketieteen henkilökunnalle. tehdä tieteellistä tutkimusta maailman edistyneimmällä tasolla; toteuttaa innovatiivisia ratkaisuja yhteistyössä lääkintäpalvelujen tarjoajien kanssa ja vastata yhteiskunnallisiin tarpeisiin.

  • Wrocław, Puola

  Wrocławin tiede- ja teknologiayliopisto perustettiin vuonna 1945 pääasiassa Lvivin teknisen yliopiston ja Lvivin Jan Kazimierzin yliopiston akateemisen henkilöstön osallistumisen seurauksena, jotka mukauttivat Saksan teknillisen korkeakoulun tuhoutuneita rakennuksia - Technische Hochschule.

  • Gdańsk, Puola

  Gdańskin teknillinen yliopisto (puolalainen nimi: Politechnika Gdańska) on yksi Puolan vanhimmista yliopistoista ja Pohjois-Puolan suurin teknillinen yliopisto. Se perustettiin vuonna 1904, ja siitä lähtien se on kouluttanut maailmanluokan insinöörejä tieteen ja tekniikan eri aloille. Gdańskissa - kaupungissa, jolla on tuhatvuotiset perinteet ja portti Puolan rannikkolinjalle - se on täydellinen paikka opiskella ja nauttia opiskelijaelämästä.

  • Stockholm, Ruotsi
  • Boden, Ruotsi
  • + 3 lisää

  Rookies Certified School ja Top Ranked School pelikehityksessä.

  • Gdańsk, Puola

  Gdańskin teknillinen yliopisto (puolalainen nimi: Politechnika Gdańska) on yksi Puolan vanhimmista yliopistoista ja Pohjois-Puolan suurin tekninen yliopisto. Se perustettiin vuonna 1904, ja siitä lähtien se on kouluttanut maailmanluokan insinöörejä eri tieteen ja teknologian aloilla. Gdańskissa – kaupungissa, jolla on tuhatvuotinen perinne ja portti Puolan rannikolle – se on täydellinen paikka opiskella ja nauttia opiskelijaelämästä.

  • Olsztyn, Puola

  University of Warmia and Mazury in Olsztyn (UWM) perustettiin 1. syyskuuta 1999. Perustaminen syntyi yhdistämällä kolme Olsztynin korkeakoulua, eli maatalouden ja tekniikan akatemia, pedagogisen korkeakoulun ja Warmianin teologisen instituutin. University of Warmia and Mazury in Olsztyn sijaitsevan University of Warmia and Mazury in Olsztyn tehtävänä on harjoittaa monipuolista toimintaa korkea-asteen tutkinnon suorittaneiden ja tieteellisen henkilöstön kouluttamiseksi, suorittaa alueen talouden tarpeisiin vastaavaa tieteellistä tutkimusta ja rikastaa kansallista kulttuuria.

  • Wrocław, Puola

  The Eugeniusz Geppert Academy of Art and Design in Wroclaw tarjoaa huippuluokan taide- ja muotoilukoulutusta kolmella tasolla – kandidaatin, maisterin ja tohtorin. Olemme valtionyliopisto ja koulutamme opiskelijoita pää- ja osa-aikaisesti neljässä tiedekunnassa: Maalaus- ja kuvanveistotieteellinen tiedekunta, sisustusarkkitehtuurin ja -suunnittelun tiedekunta, keramiikka- ja lasitieteellinen tiedekunta sekä grafiikan ja mediataiteen tiedekunta.

  • Warsaw, Puola

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Jelenia Góra, Puola
  • Świerzawa, Puola
  • + 1 lisää

  Ff