Keystone logo

Parhaat yliopistot MBA Ohjelmat sisään Puola 2023

Laitosten lukumäärä: 146
  • Warsaw

  Varsovan University of Economics and Human Sciences – koulutuksen uusi ulottuvuus. Varsovan University of Economics and Human Sciences yliopisto on uusien mahdollisuuksien yliopisto. Varsovan sydämessä sijaitseva moderni kampuksemme tarjoaa opiskelijoille tilan, jossa he voivat kehittää luovuuttaan, rakentaa uraansa ja osallistua erilaisiin projekteihin.

  • Pomorska

  Gdansk Foundation for Management Development (GFKM) on koulutus- ja konsulttiyritys, joka on erikoistunut koulutus-, tuki- ja kehitysprojekteihin suurten ja keskisuurten kotimaisten ja ulkomaisten yritysten johtohenkilöstölle ja työntekijöille.

  • Sopot

  Sopot University of Applied Sciences sijaitsee Sopotissa, joka on yksi Puolan arvostetuimmista kaupungeista. Se on ihanteellinen paikka työskennellä, opiskella ja levätä.

  • Dabrowa Gornicza

  WSB University ei ainoastaan aseta koulutusstandardeja Puolan markkinoille, vaan on myös vakiinnuttanut asemansa ulkomaisilla markkinoilla, ja siitä on tullut vahva institutionaalinen kumppani koulutuksen ja tutkimuksen alalla. Tämän vahvistaa korkean yliopiston 2. sija kansainvälistymislistalla Puolassa. WSB-yliopisto on ollut ja on edelleen Puolan yksityisten yliopistojen eturintamassa useiden vuosien ajan. Mahdollisuus suorittaa osa opinnoista ulkomailla, ulkomaiset harjoittelut, ohjelmat, jotka mahdollistavat kahden tutkintotodistuksen hankkimisen samanaikaisesti - puolalaisen ja ulkomaisen, osallistuminen moniin kansainvälisiin projekteihin, ovat vain muutamia opiskelijoillemme tarjoamistamme mahdollisuuksista.

  • Gdańsk

  Gdansk University of Physical Education and Sport urheiluyliopisto on Pommerin ainoa urheiluyliopisto, jossa teoreettisia ja käytännön kursseja pitävät sekä tunnustetut tutkijat että korkeasti pätevät asiantuntijat yksittäisten opintoalojen kannalta merkityksellisillä aloilla sekä olympia- ja maajoukkueiden valmentajat ja erinomaiset urheilijat. Gdansk University of Physical Education and Sport urheiluyliopiston didaktinen tarjonta on moderni, laaja ja monipuolinen. Osana opintoalaa opiskelija voi valita erikoisalan laajasta työmarkkinoiden tarpeita vastaavien erikoisalojen joukosta ja täydentää sitä muilla yliopiston tarjoamilla erikoisaloilla.

  • Bialystok

  Medical University of Bialystok on moderni, nopeasti kasvava julkinen yliopisto, jonka tehtävänä on tarjota paras mahdollinen koulutus ammattitaitoiselle, vastuulliselle ja huippuluokan lääketieteelliselle henkilökunnalle. suorittaa tieteellistä tutkimusta maailman edistyneimmällä tasolla; toteuttaa innovatiivisia ratkaisuja yhteistyössä lääketieteellisten palveluntarjoajien kanssa ja vastata sosiaalisiin tarpeisiin.

  • L'Aquila
  • Hamburg
  • Barcelona
  • + 8 lisää

  Vuonna 1952 perustettu ja ihanteellisella paikalla Keski-Italiassa (L'Aquila on vain 110 km:n päässä Roomasta) yliopistomme on julkinen opetus- ja tutkimuslaitos, joka tarjoaa täyden valikoiman akateemisia ohjelmia, mukaan lukien bioteknologia, tieteet, taloustiede, tekniikka, koulutus ja humanistiset tieteet. , lääketiede, psykologia ja urheilutieteet. University Of L'Aquila on 7 osastoa, ja se tarjoaa yli 19 000 ilmoittautuneelle opiskelijalleen 69 tutkintokurssia eri tieteenaloilla (sekä perustutkinto- että jatko-opintojen tasolla, mukaan lukien kansainväliset MSc-kurssit, jotka opetetaan kokonaan englanniksi), 9 tutkimustohtoriohjelmaa, erikoistumiskouluja, mestarikurssit ja ammatilliset kurssit. Monet sen arvostetun noin 600 professorin ja tutkijan tiedekunnan jäsenet ovat saaneet kansainvälistä tunnustusta ja heitä pidetään tutkimusalojensa johtajina.

  • Wrocław

  Wrocławin tiede- ja teknologiayliopisto perustettiin vuonna 1945 pääasiassa Lvivin teknisen yliopiston ja Lvivin Jan Kazimierzin yliopiston akateemisen henkilöstön osallistumisen seurauksena, jotka mukauttivat Saksan teknillisen korkeakoulun tuhoutuneita rakennuksia - Technische Hochschule.

  • Gdańsk

  Gdańskin teknillinen yliopisto (puolalainen nimi: Politechnika Gdańska) on yksi Puolan vanhimmista yliopistoista ja Pohjois-Puolan suurin teknillinen yliopisto. Se perustettiin vuonna 1904, ja siitä lähtien se on kouluttanut maailmanluokan insinöörejä tieteen ja tekniikan eri aloille. Gdańskissa - kaupungissa, jolla on tuhatvuotiset perinteet ja portti Puolan rannikkolinjalle - se on täydellinen paikka opiskella ja nauttia opiskelijaelämästä.

  • Siedlęcin

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

  • Stockholm
  • Boden
  • Skellefteå
  • + 2 lisää

  Rookies Certified School & Top Ranked School pelien kehityksessä.

  • Gdańsk

  Gdańsk University of Technology (puolalainen nimi: Politechnika Gdańska) on yksi Puolan vanhimmista yliopistoista ja Pohjois-Puolan suurin teknillinen yliopisto. Se perustettiin vuonna 1904, ja siitä lähtien se on kouluttanut maailmanluokan insinöörejä tieteen ja tekniikan eri aloille. Gdańskissa - kaupungissa, jolla on tuhatvuotiset perinteet ja portti Puolan rannikkolinjalle - se on täydellinen paikka opiskella ja nauttia opiskelijaelämästä.

  • Olsztyn
  • Offenburg

  University of Warmia and Mazury in Olsztyn (UWM) perustettiin 1. syyskuuta 1999. Perustaminen syntyi yhdistämällä kolme Olsztynin korkeakoulua, eli maatalouden ja tekniikan akatemia, pedagogisen korkeakoulun ja Warmianin teologisen instituutin. University of Warmia and Mazury in Olsztyn sijaitsevan University of Warmia and Mazury in Olsztyn tehtävänä on harjoittaa monipuolista toimintaa korkea-asteen tutkinnon suorittaneiden ja tieteellisen henkilöstön kouluttamiseksi, suorittaa alueen talouden tarpeisiin vastaavaa tieteellistä tutkimusta ja rikastaa kansallista kulttuuria.

  • Saint-Martin-d'Hères
  • Valence
  • Katowice
  • + 2 lisää

  Grenoble IAE : n tehtävänä on kouluttaa ja kehittää sekä erikoistuneita johtajia että kaksoisosaamisen johtajia Grenoble Alpesin yliopiston (UGA) tutkijakouluna. Tehtävänsä täyttämiseksi Grenoble IAE hyödyntää käytännön kokemusta ja maailmanluokan johtotutkijoita.

  • Wrocław

  The Eugeniusz Geppert Academy of Art and Design in Wroclaw tarjoaa huippuluokan taide- ja muotoilukoulutusta kolmella tasolla – kandidaatin, maisterin ja tohtorin. Olemme valtionyliopisto ja koulutamme opiskelijoita pää- ja osa-aikaisesti neljässä tiedekunnassa: Maalaus- ja kuvanveistotieteellinen tiedekunta, sisustusarkkitehtuurin ja -suunnittelun tiedekunta, keramiikka- ja lasitieteellinen tiedekunta sekä grafiikan ja mediataiteen tiedekunta.