Keystone logo
Puola

Opiskelu MBA sisään Puola 2024

Opiskelu paikassa Puola

Minkälaista liiketoimintaa tutkimukset ovat saatavilla Puola? Puola tarjoaa erilaisia ​​liiketoiminnan opintojen, mukaan lukien alemman tutkinnon tai opintojen tasolla ja master-tutkinto-ohjelmia. Yleisin Master koulutusohjelmat ovat MBA ja Executive MBA opintojaksoja. Koulutusjärjestelmä täällä pidetään korkea laatu ja usein tunnustetaan kaikkialla Euroopassa ja Länsi-kulttuureista. Jotkin näistä ohjelmista opetetaan täysin Englanti, ei vain Puolan. Tämä antaa kansainvälisten opiskelijoiden kykyä ilmoittaudu johonkin yliopistojen ilman tietää kielen. Mitä vaihtoehtoja MBA tutkinnot Puola International Students? On monia syitä ilmoittautua Puolan kauppakorkeakouluissa. Ensinnäkin, on olemassa monia laadukkaita kouluja valita. Useimmat ohjelmat tässä on kaksi vuotta maisteriksi tasolla. Jotkut ohjelmat ovat pidempiä, ja nopeatempoinen, vuosi ohjelmat ovat myös saatavilla.Kansainväliset opiskelijat voivat valita monenlaisia ​​liiketoiminnan tutkimuksen erikoisaloja. Tämä sisältää, kuten niihin, jotka keskittyvät liiketoiminnan teknologian, mainonta ja markkinointi, kansainvälinen / globaali liike, ja henkilöresursseja. Kuinka paljon se maksaa ilmoittautua Business Studies Puolaan? Kansainvälisenä opiskelija, sinun tulee maksaa enemmän saada oman koulutus Puolassa kuin jos olisit kansalainen, myös julkiset ja yksityiset koulut siellä. Kuitenkin koulutus Puolassa yleensä edullisempia kuin muissa Euroopan maissa, Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Koulu ja opintojen pituuden vaikutus näiden kustannusten yleisimmin. Mitä vaihtoehtoja valmistumisen jälkeen? Valmistuttuaan maisteriksi ohjelma, yksilöt voivat sitten ottaa tehtävissä tahansa yritysten maan sisällä. Tämä voi auttaa yksilöitä saamaan johtotason tehtävissä.On mahdollisuuksia koko maassa sen talous paranee jatkuvasti. Hyvin tutkittu opiskelijat ovat aina tarvitaan strategisesti neuvotteluja ja maailmantaloudestakin.

Vaihda valuutta

Perus kuukausittaiset elinkustannukset

 • Vuokrataan yhteisessä asunnossa

  363
 • Osuus apuohjelmista

  79
 • Internet-liittymä

  13
 • Paikallinen kuljetus

  27

Esimerkki elämäntapakustannuksista

 • Pikaruokayhdistelmä

  7
 • Elokuvalippu

  6
 • Tuoppi paikallista olutta

  3

Tietoja Puola

Puolan tasavalta on maa, joka sijaitsee Keski-Euroopassa lähellä Tšekissä ja Saksassa. Maa asuu 38.500.000 ihmistä ja se on jäsenenä Euroopan unionin. Kun kommunistinen maa, alue on pitkä historia ja ainutlaatuista kulttuuria. Mistä sen perintö perustuu kristinuskoon sen parantamiseen talouden ja modernin elämäntavan, Puola on paljon tarjottavaa tahansa opiskelija, myös kansainväliset tutkimukset. Niille, jotka haluavat harjoittaa liiketoimintaa tutkimuksia tutkinto täällä, se on usein mahdollista tehdä niin muutamia vinkkejä.

Viisumivaatimukset

 • C-tyypin viisumi – lyhytaikainen Schengen-viisumi.
 • D-tyypin viisumi – pitkäaikainen kansallinen viisumi, joka myönnetään enintään vuodeksi.

Millaisen Visan tarvitset?

Visan nimi

C-tyypin viisumi; D-tyypin viisumi

Hinta ja valuutta

USD 160

Opiskelijaviisumin hakemusmaksu Puolaan on noin 160 dollaria. Maksut voivat muuttua.

Kuka voi hakea viisumia?

Euroopan unionin maiden opiskelijat eivät tarvitse viisumia opiskellakseen Puolassa. Kun olet saapunut Puolaan, sinun on kuitenkin haettava väliaikaista opiskeluviisumia paikallisesta Voivodin toimistosta.

Euroopan unionin ulkopuolelta tulevien opiskelijoiden on yleensä haettava opiskelijaviisumia ennen Puolaan saapumista. On kuitenkin useita maita, jotka ovat vapaita tästä vaatimuksesta. Voit tarkistaa, onko maasi luettelossa täällä: http://www.msz.gov.pl

Missä voit tehdä hakemuksen?

Puolan suurlähetystö tai konsulaatti

Sinun tulee hakea opiskelijaviisumia Puolan suurlähetystöstä tai konsulaatista nykyisessä asuinmaassasi.

Verkkosivusto:

Kuinka tehdä hakemus?

Kun olet päässyt valitsemaasi yliopistoon, he lähettävät sinulle asianmukaiset asiakirjat, joita käytät opiskelijaviisumin saamiseen. Sinun tulee hakea opiskelijaviisumia lähimmästä Puolan suurlähetystöstä tai konsulaatista. Nämä ovat asiakirjoja, joita sinua yleensä pyydetään toimittamaan:

 • Allekirjoitettu ja täytetty Puolan viisumihakemus opiskelijoille.
 • Passi, jonka on oltava voimassa vähintään kolme kuukautta sen jälkeen, kun aiot lähteä Puolasta.
 • Valokopio kansallisesta henkilökortista.
 • Virallinen kirje Puolan yliopistosta tai korkeakoulusta, jossa aiot opiskella.
 • Lyhyt ansioluettelo tai ansioluettelo.
 • Kaikki aiemmat todistuksesi ja tutkintotodistuksesi.
 • Todiste siitä, että osaat kieltä, jolla haluat opiskella.
 • Todiste siitä, että olet taloudellisesti riittävän vahva vastaamaan koulutus- ja elinkustannuksistasi Puolassa.
 • Sairausvakuutustodistus, joka hyväksytään Euroopassa.
 • Kaksi passin kokoista valokuvaa.
 • Maksa viisumianomismaksu
 • Todiste majoituksesta Puolassa.

Kaikkien opiskelijoiden on laillistettava oleskelunsa Puolassa hakemalla väliaikaista oleskelulupaa. Tämä on tehtävä pian Puolaan saapumisen jälkeen. Yliopistot auttavat sinua hakumenettelyissä. Tilapäinen oleskelulupa oikeuttaa sinut oleskelemaan ja työskentelemään Puolassa.

Milloin kannattaa hakea?

Opiskelijaviisumihakemuksesi käsittely voi yleensä kestää noin 15 päivää. Käsittelyajat vaihtelevat kuitenkin maan ja hakemasi viisumityypin mukaan. Muista hakea mahdollisimman pian.

Opiskelijaviisumin pituus riippuu kurssin pituudesta.

Käsittelyaika

15 Days

Työmahdollisuudet

Kansainvälisillä opiskelijoilla on oikeus työskennellä opiskellessaan Puolassa, kunhan he ovat ilmoittautuneet oppilaitokseen. 20 tuntia työtä on sallittu opintojen aikana sekä 3 kuukautta kokopäivätyötä lomien aikana. Kokopäivätyö on sallittua oleskelukortin haltijoille.

Tuntia viikossa

20

Miksi tarvitset tämän tyyppisen viisumin?

Viisumihakemuksesi voidaan hylätä, jos et pysty osoittamaan todisteita vaadituista varoista tai jos toimitat virheellisiä tai puutteellisia asiakirjoja.