Keystone logo
Oman

Parhaat yliopistot MBA Ohjelmat sisään Oman 2023

Laitosten lukumäärä: 25
  • Muscat, Oman

  Muscatin sydämessä sijaitseva Muscat University perustettiin vuonna 2016, ja sen tehtävänä on muuttaa yksilöitä ja yhteisöjä alan sitoutuneen, tutkimukseen perustuvan opetuksen ja oppimisen avulla, joka on sekä tiukkaa että relevanttia. Saavutamme menestystä tarjoamalla suotuisan oppimisympäristön osallistavassa globaalin kansalaisuuden kulttuurissa.

  • Seeb, Oman

  Sultan Qaboos University on lupaus, jonka Hänen Majesteettinsa Sultan Qaboos Bin Said ilmoitti Omanin kansallispäivän 10-vuotispäivänä vuonna 1980. Rakentaminen aloitettiin vuonna 1982, ja ensimmäiset Sultan Qaboosin yliopiston opiskelijat otettiin mukaan vuonna 1986. Hänen Majesteettinsa kuninkaallisten ohjeiden mukaisesti yliopisto aloitti viiden korkeakoulun kanssa; nimittäin lääketiede, tekniikka, maatalous, koulutus ja tiede. Lisäksi College of Arts perustettiin vuonna 1987 vuonna 1993 kehitetyn kauppa- ja kauppakorkeakoulun jälkeen. Oikeustieteen korkeakoulu liittyi yliopistoon vuonna 2006 ja lopulta sairaanhoitajakorkeakoulu perustettiin vuonna 2008.

  • Muscat, Oman

  Saksan teknillisen yliopiston (GUtech) historiaa voidaan jäljittää vuoteen 2003, jolloin visionäärinen Omanis suunnitteli korkealaatuisen teknillisen yliopiston perustamista Omaniin. Tätä näkemystä innoittivat Hänen Majesteettinsa Sultan Qaboosin ohjeet yksityisten sijoittajien tarjoamasta laadukasta korkeakoulutusta Omanissa.

  • Muscat, Oman

  Saksan teknillisen yliopiston (GUtech) historiaa voidaan jäljittää vuoteen 2003, jolloin visionäärinen Omanis suunnitteli korkealaatuisen teknillisen yliopiston perustamista Omaniin. Tätä näkemystä innoittivat Hänen Majesteettinsa Sultan Qaboosin ohjeet yksityisten sijoittajien tarjoamasta laadukasta korkeakoulutusta Omanissa.

  • Sharjah, Arabiemiirikunnat
  • Oman Online, Oman
  • + 7 lisää

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Al Jazirah Al Hamra, Arabiemiirikunnat
  • Dubai, Arabiemiirikunnat
  • + 8 lisää

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Muscat, Oman

  - National Hospitality Institute - on johtava korkealaatuisen ammatillisen koulutuksen tarjoaja Hospitality-, catering- ja matkailuteollisuudelle Persianlahden alueella. Omanissa Muscatissa sijaitseva yritys pyrkii tarjoamaan mahdollisimman kattavaa ja ammattimaista koulutusta.

  • Seeb, Oman

  Insinööritieteiden korkeakoulu, joka tunnettiin aiemmin nimellä Caledonian College Of Engineering , perustettiin vuonna 1996. Ensimmäinen yksityinen insinööritieteiden korkeakoulu Omanin sulttaanikunnassa. Se tarjoaa kansainvälisten standardien mukaisia insinöörin perustutkinto- ja maisteriohjelmia, ja IET (Iso-Britannia) ja CIOB (Iso-Britannia) ovat hyväksyneet UG-ohjelmat; laitos on akkreditoitu OAAA (Oman)

  • Muscat, Oman

  MGi - Modern Gulf Institute - tarjoaa liike-elämän, ammatillisen kehityksen, johtamisen ja pehmeiden taitojen koulutusohjelmia ja työpajoja sekä kursseja, joiden tarkoituksena on auttaa opiskelijoita parantamaan englannin kieltään, IELTS: ää ja atk-taitoja henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kehitykseen. Tarjoamme konsultointi- ja johtamiskoulutusratkaisuja.

  • Sohar, Oman

  Ammattikorkeakoulu - Sohar on yksi kuudesta korkeakouluministeriön alaisuudessa toimivasta korkeakoulusta, joka perustettiin vuonna 1990 ja joka sijaitsee Soharin kaupungissa Pohjois-Albatinahin kuvernoraatissa. Korkeakoulujen visio on tärkeässä roolissa Omanin esittelemisessä maailmalle kehitysmaana, mikä heijastuu osallistumiseksi soveltavien tieteiden kenttään ja osaamisyhteisön kehittämiseen siihen, mikä vahvistaa Omanin kulttuurinormit.

  • Muscat, Oman

  Scientific College of Design on yksityinen korkeakoulun taide- ja muotoilulaitos, joka sijaitsee Muscatissa, Omanin sulttaanikunnassa. Ministeriön asetuksella perustettu ja korkeakouluministeriön säätämä korkeakoulu aloitti virallisesti akateemiset ohjelmansa ja palvelunsa lokakuussa 2004. Kollegiota johtaa hallintoneuvosto, jota johtaa yksityisten yliopistojen ja korkeakoulujen pääosasto.

  • Al Azaiba South, Oman

  Pioneer Institute of Management and Technology on GCC: n johtava koulutus Muscatissa, Omanissa. Tarjoamme erilaisia koulutusohjelmia tietotekniikan, tietokantatekniikan, projektinhallinnan, pehmeiden taitojen ja paljon muuta. Sitä johtaa tiimi uskomattoman lahjakkaita ammattilaisia, joilla on yli 30 vuoden yhdistetty kokemus IT- ja yrityskoulutuksesta.

  • Birkat Al Mouz, Oman

  University Of Nizwa (UoN) perustettiin Omanin sulttaanikuntaan vuonna 2004 tiedekuntana, jota hallinnoitiin voittoa tavoittelemattomana yksityisenä yliopistona. Se sijaitsee 140 km päässä Muscatin kansallisesta pääkaupungista Al-Dakhiliyan sisätiloissa lähellä historiallista entistä pääkaupunkia Nizwaa. Yliopisto pyrkii tarjoamaan progressiivisen ja turvallisen oppimisympäristön, jossa kunnioitetaan sulttaanikunnan perinteitä ja arvoja.

  • Sohar Port, Oman

  International Maritime College (IMCO) on ainutlaatuinen korkeakoulu Omanissa, Persianlahden yhteistyöneuvoston maissa ja muualla. IMCO perustettiin 24. huhtikuuta 2005, ja sen omistaa Omanin hallitus (ASYAD).

  • Salalah, Oman

  Salalahin teknillinen korkeakoulu on yksi johtavista teknisen koulutuksen tarjoajista Omanin sulttaanikunnassa. Se sijaitsee Salalahissa, Omanin puutarhakaupungissa. Salalah tunnetaan myös nimellä "Arabian hajuvesipääkaupunki". Kaupunki sijaitsee Omanin eteläosassa noin 1000 kilometrin päässä Muscatista, pääkaupungista. Asukkaat ovat erittäin ystävällisiä, anteliaita ja vieraanvaraisia. Jopa modernisoidessaan yhteisö on säilyttänyt vaalitun kulttuurin ja arvot.