Keystone logo

Parhaat yliopistot MBA Ohjelmat sisään Meksiko 2023

Laitosten lukumäärä: 259
  • Monterrey
  • Aguascalientes
  • Chihuahua
  • + 22 lisää

  Tecnológico de Monterrey perustettiin vuonna 1943 Don Eugenio Garza Sadan ja yrittäjäryhmän näkemyksen ansiosta, joka perusti voittoa tavoittelemattoman yhdistyksen nimeltä Enseñanza e Investigación Superior, AC Tecnológico de Monterrey on yksityinen, voittoa tavoittelematon, itsenäinen instituutio, jolla ei ole poliittiset ja uskonnolliset yhteydet.

  • Campeche

  Universidad Internacional Iberoamericana ( UNINI México ) on suunniteltu perustutkinto- ja jatko-oppilaitokseksi, jonka tavoitteet ja periaatteet takaavat yhtäläiset opiskelumahdollisuudet kaikille.

  • Jumeirah
  • Guadalajara
  • London

  Ammattimainen, akkreditoitu elokuvakoulu, jossa on itsenäinen henki, Raindance on opettanut sekä aloittelevia että kokeneita elokuvantekijöitä vuodesta 1992 lähtien. Eetosemme on keskittynyt itsenäisyyteen, ja kurssimme on suunniteltu sinua kehittämään taitojasi omalla tavallasi, tyylilläsi.

  • Mexico City

  Universidad Ítaca olemme edelläkävijöitä etäopetuksen tarjoamisessa kaikkialla Meksikossa. Yliopistomme tarjoaa sinulle mahdollisuuden suorittaa kandidaatin tutkinto verkossa tai henkilökohtaisesti sekä maisterin tutkinto, jotta voit hyödyntää ammattitaitoasi ja kasvaa nopeasti työpaikalla.

  • Tlaquepaque

  ITESO on Guadalajaran jesuiitta-yliopisto. Vuonna 1957 perustettu se kuuluu yli 228 jesuiitta-yliopiston verkkoon ympäri maailmaa. Heillä kaikilla on 450 vuotta vanha jesuiittakoulutuksen perinne. Perinne on historiallisesti ollut maailman ajattelun keskipisteessä ja tunnetaan johtajien kouluttamisesta kaikilla tieteen ja taiteen aloilla.

  • Mexico City

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Mexico City
  • Monterrey
  • Guadalajara
  • + 2 lisää

  EGADE Business School Tecnológico de Monterreyssa on rakentanut maailmanlaajuisesti tunnetun maineen johtavana Latinalaisen Amerikan liiketalouden koulutuslaitoksena, joka on sitoutunut valtuuttamaan kaikkia edustajia, jotka luovat yhteistä arvoa ja muuttavat yhteiskuntaa.

  • Mexico City

  Vatel International School of Hotel Management ja Tourism on tunnustettu laitos ympäri maailmaa, joka valmistaa opiskelijoita hankkimaan tarvittavat tiedot ja taidot, jotta he voivat suorittaa johtotehtäviä vastuullisesti vieraanvaraisuuslaitoksissa, kuten hotelleissa, ravintoloissa ja virastoissa. Matkailu, palvelutoimistot, sairaalat, virkistyskeskukset jne. Vatelin akateeminen suunnitelma tarjoaa virallisen kaksoistutkinnon (Meksiko-Ranska), joka avaa mahdollisuuden liittyä suoraan ammattimaailmaan.

  • Naucalpan de Juárez

  Tietoinen tarpeesta valmistautua paremmin ihmisiä ja ammattilaisia menestyksellisemmin haasteisiin 'uusi normaali', kello UVM olemme päättäneet käynnistää uuden certeza koulutusmallin.

  • México

  Olemme yliopisto, joka on sitoutunut välittämään liiketoiminnan ja inhimillisen kehityksen aloille suunnattuja lähestymistapoja, jotka tarjoavat erittäin onnistuneita strategioita. Olemme vakaasti vakuuttuneita siitä, että valmistelun tehtävänä on tehdä ihmisestä tieto ja arvot, jotka tekevät yhteistyötä yhteiskuntamme kanssa positiivisella kokemustasolla. Ehdotamme oppimista välineenä, joka vaatii sitoutumista, joka johtaa suuriin saavutuksiin ja tyydytyksiin, korostamme ammattilaistemme valintaa, joilla on jo tullessaan alueella rikastava profiili, jonka avulla he voivat antaa kokemusta luokkatovereilleen ja luokkahuoneprofessoreilleen. , koska tietoa käytetään innokkaasti, totuudenmukaisesti, rehellisesti ja päivitettäessä. Yliopistomme mahdollistaa valmistuneiden ja opetushenkilöstömme kehittymisen ja kasvun sekä mukavat tilat, joissa käyttö on etusijalla.

  • Puebla City

  Pueblan ammattikorkeakoulu on sitoutunut täyttämään ja jatkuvasti parantamaan laatujärjestelmäänsä asettamalla, tarkistamalla ja arvioimalla säännöllisesti laatutavoitteita, joiden tarkoituksena on vahvistaa yliopiston tarjoamaa koulutuspalvelua, kouluttaakseen täysin päteviä ammattilaisia, jotka täyttävät tuotanto- ja sosiaalialan tarpeisiin.

  • Mexico City

  Meksikon teknillisessä yliopistossa olemme vakuuttuneita siitä, että jokaisella on oikeus saada laadukasta koulutusta. Siksi voit opiskella lukiota, perustutkintoa tai jatko -opiskelijaa tarjoamalla sinulle kohtuuhintaista opetusta, akateemisia apurahoja ja työpankin. Tavoitteenamme on, että sinusta tulee ammattilainen, joka on valmis parantamaan elämänlaatua.

  • Cortazar

  Olemme maailmanluokan yliopisto, joka toimii kattavan laadunhallintajärjestelmän kautta, joka: Kouluttaa ihmisiä integroidusti erilaisten koulutusohjelmien kautta, jotka on tunnustettu laadustaan ja merkityksestään ammattikorkeakoulujen mallin perusteella. Sillä on erittäin pätevä henkilöstö. Se edistää tutkimuskulttuuria, teknologista kehittämistä ja innovaatioita kestävällä tavalla ja kansainvälisesti.

  • México

  Universidad Michoacana de San Nicolás de Hidalgo on julkinen ja maallinen korkeakoulu, Vasco de Quirogan humanismin perijä, Miguel Hidalgon, José María Morelosin, Melchor Ocampon ihanteet; Pascual Ortiz Rubion, Amerikan ensimmäisen autonomisen yliopiston, aloitteesta, jonka tehtävänä on: Osallistua Michoacánin, Meksikon ja maailman yhteiskunnalliseen, taloudelliseen, poliittiseen, tieteelliseen, teknologiseen, taiteelliseen ja kulttuuriseen kehitykseen muodostaen oikeudenmukaisen, pätevän, ja johtavia ihmisiä, jotka luovat muutoksia ympäristöönsä yliopistomme eettisten arvojen ohjaamana asiaankuuluvien ja laadukkaiden koulutusohjelmien avulla; sosiaalisiin tarpeisiin liittyvän tutkimuksen toteuttaminen, joka edistää tieteellistä ja teknologista kehitystä ja taiteellista luomista; sellaisten toimien perustaminen, jotka pelastavat, säilyttävät, lisäävät ja levittävät yleismaailmallisia arvoja, demokraattisia käytäntöjä ja kestävää kehitystä levittämällä ja laajentamalla yliopistoja.

  • Acapulco

  Loyola del Pacíficon yliopisto on korkeamman tason oppilaitos, joka syntyi Acapulcossa vuonna 1992. Vuonna 2008 lukion alku alkoi Loyola del Pacíficon yliopiston tutkintotodistuksen: Prepa Loyola avaamisesta. Kymmenen vuotta myöhemmin, vuonna 2018, hän aloitti perustason Loyolan lukiossa. Nykyään sen korkeamman tason opintojen tarjonta on 9 lukukautta ja 3 lukukautta. Näin akateemisen tarjonnan laajentamisen myötä se muodostetaan Loyola del Pacíficon koulutusjärjestelmäksi.