Keystone logo
Meksiko

Opiskelu MBA sisään Meksiko 2024

Opiskelu paikassa Meksiko

Koska Meksiko kasvaa edelleen taloudellinen valta, piirtää sen monissa yliopistoissa kasvaa. Yksi eduista opiskella liiketoiminnan Meksikossa on alhainen lukukausimaksuista ja koulutuksen korkean laadun. Toinen hyöty ottaen MBA Meksikossa on mahdollisuus opiskella espanjaa. Espanjan kasvaa yhdeksi johtavista maailman kielten, ja etenkin läntisellä pallonpuoliskolla. Opiskelijat, jotka osaavat puhua sujuvaa espanjaa tulee erittäin kysyttyjä kuin tämä suuntaus jatkuu. MBA-ohjelmia Meksikossa tapahtua yhdessä yliopistojen, jotka sijaitsevat Meksikon 's suurimmissa kaupungeissa. Koko- ja osa-aikaiset opinnot vaihtoehdot ovat käytettävissä, niin opiskelijoille, jotka ovat jo ammattialansa voidaan jatkaa, että kentän opiskellessaan. Valikoima yritysten Ohjelma keskittyy, kuten markkinointi, kansainvälinen liiketoiminta, rahoitus ja projektinhallinta, ovat myös saatavilla niille harjoittaa jatko liiketoiminnan koulutusta Meksikossa.Meksikon yliopistot jakavat kouluvuosina osaksi lukukautta tai raskauskolmanneksen aikana. Koulu alkaa heinäkuun lopussa, ja lähes kaikissa yliopistoissa saa kolme viikko pois jouluna. Varsinainen päivämäärät lukukautta tai raskauskolmanneksen vaihtelevat yliopistojen valittu. Valmistuttuaan kanssa MBA arvostetun Meksikon yliopiston opiskelijaa valmis ottamaan ylemmän tason tehtävissä liiketoimintaa. Nämä ovat esimiesten t hän seuraavan sukupolven, ja jotkut saattavat jopa joutua tehtävissä vying omistaja tai toimitusjohtaja yhtiö. Niille, jotka ovat sujuvasti espanjaksi, mahdollisuuksista opiskella liike Meksikossa ovat varsin erinomainen.

Vaihda valuutta

Perus kuukausittaiset elinkustannukset

 • Vuokrataan yhteisessä asunnossa

  316
 • Osuus apuohjelmista

  19
 • Internet-liittymä

  27
 • Paikallinen kuljetus

  19

Esimerkki elämäntapakustannuksista

 • Pikaruokayhdistelmä

  7
 • Elokuvalippu

  4
 • Tuoppi paikallista olutta

  2

Tietoja Meksiko

Reunustaa Yhdysvaltojen etelään Texas, Meksiko on toiseksi väkirikkain maa Latinalaisessa Amerikassa ja väkirikkain maa, joka puhuu espanjaa. Se on yksi maailman 's suurin talous ja on vahva tuottaja hopeaa ja öljyä. Monen mielestä hiljattain teollistuneiden maiden ja kehittyvien valtaa, Meksiko on paljon tarjottavaa nykymaailmassa. Sen lisäksi sen taloudellinen vahvuus, Meksiko on tunnettu sen rikas historia. Se on 32 UNESCOn maailmanperintökohteet ja on kymmenes suosituin maa maailmassa. Nykyään ihmiset parven Meksikoon tutkimaan muinaisia ​​raunioita ja viettää aikaa kaunista rannikkoa tämän Latinalaisen Amerikan maan. Mausteinen, flavorful elintarvikkeiden maan on toinen vetää kansainvälisiä vieraita.

Viisumivaatimukset

Millaisen Visan tarvitset?

Visan nimi

Väliaikainen asukasopiskelijaviisumi (Residente Temporal Estudiante)

Hinta ja valuutta

USD 30

Opiskelijaviisumin myöntämiskustannukset vaihtelevat kansallisuuden mukaan. Se voi olla missä tahansa välillä 17–30 dollaria.

Kuka voi hakea viisumia?

Jos olet Schengen-alueen, Ison-Britannian, Yhdysvaltojen, Kanadan tai Japanin kansalainen tai pysyvä asukas tai jos sinulla on voimassa oleva viisumi johonkin näistä maista, et tarvitse viisumia Meksikoon, jos vierailusi tarkoitus on opiskelu ja jos oleskelusi kesto ei ylitä 180 päivää.

Opiskelijoiden, jotka ovat muista maista tai jotka vierailevat yli 180 päivän ajan, on haettava opiskelijaviisumia Meksikoon.

Missä voit tehdä hakemuksen?

Konsulaatin toimisto

Sinun on haettava henkilökohtaisesti opiskelijan väliaikaista oleskeluviisumia asuinpaikkaasi lähinnä olevasta konsulaatista.

Verkkosivusto:https://directorio.sre.gob.mx/index.php/consulados-de-mexico-en-el-exterior

Kuinka tehdä hakemus?

Hakijoiden on haettava viisumia henkilökohtaisesti ennalta sovitun haastatteluajan kautta.

 1. Voimassa oleva passi vähintään 6 kuukautta paluun jälkeen.
 2. Alkuperäinen hyväksymiskirje Meksikon koulusta/laitoksesta.
 3. Alkuperäinen kirje tai todistus, jossa ilmoitetaan opiskelijan kattavat kulut, mukaan lukien koko apuraha, ja jos he pysyvät isäntäperheen kanssa, älä unohda liittää johtavan perheenjäsenen tunnusta. Jos apurahaa tai kuluja ei sisällytetä, on pakollista esittää tiliotteet viimeisten 3 kuukauden ajalta.
 4. Alaikäisten tapauksessa - Opiskelijan syntymätodistus asianmukaisesti Apostilled.
 5. Kansainvälisten opiskelijoiden on esitettävä todiste lääketieteellisestä / tapaturmavakuutuksesta, jolla on kansainvälinen kattavuus.
 6. Lisäksi vaaditaan lääkärinlausunto, joka osoittaa hyvää terveyttä ja osoittaa, että ehdokkaalla ei ole mitään sairauksia.
 7. Viisumin käsittelymaksu.
 8. Täytetty hakemuslomake.
 9. Yksi värillinen valokuva, passin koko kasvot peittämättä.

Kun hakijat ovat saapuneet Meksikon alueelle, heidän on ensimmäisten 30 kalenteripäivän aikana haettava National Migration Institutelta oleskelukorttia, joka akkreditoi heidän laillisen oleskelunsa maassa ja sallii heidän jäädä Meksikoon.

Milloin kannattaa hakea?

Meksikon opiskelijaviisumi voidaan myöntää keskimäärin 2 päivässä ja se voi kestää jopa 3 viikkoa hakijan kansalaisuudesta riippuen. Hakemus kannattaa tehdä hyvissä ajoin etukäteen.

Opiskelijaviisumin voimassaoloaika on yksi vuosi.

Käsittelyaika

2 Days

Työmahdollisuudet

Opiskelijat eivät voi työskennellä tai harjoittaa mitään palkitsevaa toimintaa ollessaan opiskelijaviisumilla Meksikossa.

Kun meksikolainen yritys / laitos on kutsunut opiskelijan suorittamaan tuottoisaa toimintaa, meksikolaisen yrityksen / laitoksen on pyydettävä työlupaa Meksikon kansallisesta maahanmuuttoinstituutista (www.inm.gob.mx).

Tuntia viikossa

0

Miksi tarvitset tämän tyyppisen viisumin?

Maahanmuuttoviranomaiset voivat päättää hylätä maahantulopyynnön, jos hakija on rikosoikeudellisen menettelyn kohteena tai hänet on tuomittu vakavasta rikoksesta.