Keystone logo
Marokko

Opiskelu MBA sisään Marokko 2024

Opiskelu paikassa Marokko

Marokko on neljätoista suurten julkisten yliopistojen, sekä erikoispaperit koulujen ja kansainvälisten yliopistojen. Business astetta otetaan tyypillisesti julkisessa yliopistossa tai kansainvälinen yliopisto. Yksityiset laitokset ovat myös Marokossa. Yksi syy opiskelijat valitsevat Marokko johtuu valtava kasvu liikkeenjohdon koulutuksen alalla. Kohtuuhintaisuus ohjelman ja mahdollisuuden opiskella alueen rikas historia ja kulttuuriperintö ovat kaikki osaltaan tähän kasvuun. Perustutkintoa liiketoiminnan määrin vaatii neljä vuotta täysipäiväistä opiskelua, ja mestari 's tutkinto edellyttää kahden vuoden täysipäiväistä opiskelua. Lukuvuoden Marokossa on kaksi lukukautta. Syyslukukauden voimassa elokuusta joulukuuhun ja kevätlukukausi alkaa tammikuusta toukokuuhun. Monet koulut tarjoavat myös lyhyempi kesän ajan.Opiskelu Marokko tarjoaa hyötyä opiskelusta arabian maassa, joka on todistettavasti tuottamaan erinomaisen ammattilaisille. Opiskelijat, jotka valmistuvat kanssa liiketoiminnan määrin Marokosta tullaan tulossa yritysjohtajia arabimaailmassa. Syvempää ymmärrystä arabien kulttuuria ja tämän alueen ihmisille auttaa kanssa liiketoimintaa tulevaisuudessa. Ne, jotka harjoittavat Masters of Business Marokossa tulee olemaan parempi asema johtotehtävissä ja tarjouksia, koska niiden laajennetun koulutuksen. Kustannukset opiskelu Marokossa on yksi eduista tämän alueen. Useimmat opiskelijat löytävät opetusta melko edullinen. Opetusta kustannukset yksityisten yliopistojen vaihtelee yliopistojen ja ohjelma valittu.

Vaihda valuutta

Perus kuukausittaiset elinkustannukset

 • Vuokrataan yhteisessä asunnossa

  171
 • Osuus apuohjelmista

  12
 • Internet-liittymä

  31
 • Paikallinen kuljetus

  14

Esimerkki elämäntapakustannuksista

 • Pikaruokayhdistelmä

  5
 • Elokuvalippu

  5
 • Tuoppi paikallista olutta

  2

Tietoja Marokko

Marokko on arabimaa sijaitsevat Maghreb alueella Pohjois-Afrikassa. Nautitaan vapaus, joka ei ole yleisiä naapureihinsa, se on jo pitkään ollut merkittävä toimija alueen historiasta. Tänään, perustuslaillinen monarkia on tulossa suosittu matkailukohde, nähtävyys yli 10 miljoonaa matkailijaa vuodessa. Sen antiikin kaupunkien ja kaunis vuoren maasto vetää ihmisiä Marokko kokea maan 's kulttuuri ja kauneus itselleen. Casablanca, sen suurin kaupunki, on yksi suurimmista kiinnittää matkailijoiden tunnetuin klassisen Hollywood-elokuvia. Koska Marokko kasvaa edelleen taloudellista ja poliittista valtaa, monet ihmiset kääntävät huomiota sen yliopistolaitoksen mahdollisuutena kansainvälisen tutkimuksen.

Viisumivaatimukset

Millaisen Visan tarvitset?

Visan nimi

Opiskelijan viisumi

Hinta ja valuutta

Marokon opiskelijaviisumimaksut vaihtelevat hakijan kansalaisuuden mukaan.

Yhdysvaltain kansalaisille maksut ovat seuraavat:

 • 3–90 päivän oleskeluaika (yksi sisäänpääsy): 23,85 $
 • 3–90 päivän oleskeluaika (kaksi merkintää): 35,80 $

Kuka voi hakea viisumia?

Monet kansallisuudet voivat tulla Marokkoon jopa 90 päiväksi ilman viisumia.

Jos opintojaksosi on pidempi kuin 90 päivää, sinun on hankittava opiskelijaviisumi.

Missä voit tehdä hakemuksen?

Marokon suurlähetystö / Online

Hae opiskelijaviisumia lähimmästä Marokon suurlähetystöstä asuinmaassasi. Saatat myös pystyä lähettämään hakemuksen verkossa.

Verkkosivusto:

Kuinka tehdä hakemus?

Hae viisumia sen jälkeen, kun olet saanut maahanpääsykirjeen Marokon tunnustetulle laitokselle.

Sinun on yleensä toimitettava seuraavat asiakirjat:

 • Asianmukaisesti täytetty ja allekirjoitettu viisumihakemuslomake
 • Alkuperäinen passi (voimassa yli 6 kuukautta maahantulopäivänä)
 • Kopio alkuperäisestä passista (sivut 1-3)
 • Kaksi passikokoista värivalokuvaa valkoisella taustalla
 • Kopio Marokon koulun myöntämästä pääsykirjeestä tai luokkarekisteröinnistä
 • Kopio lentolipuista tai vahvistetusta varauksesta
 • Todistus siitä, että sinulla on tarvittava määrä rahaa ylläpitoon kurssin pituuden perusteella.

Milloin kannattaa hakea?

Hakemusten käsittelyajat ovat 2–15 arkipäivää.

Opiskelijaviisumi Marokkoon on tyypillisesti voimassa 3 vuotta.

Käsittelyaika

15 Days

Työmahdollisuudet

Ulkomaalaiset eivät voi työskennellä työpaikoissa, jotka Marokon kansalainen voisi täyttää. Opiskelijaviisumin haltijat eivät yleensä saa työskennellä opiskellessaan Marokossa. Tarkista asia suurlähetystöstäsi.

Tuntia viikossa

0

Miksi tarvitset tämän tyyppisen viisumin?

Viisumihakemuksesi voidaan hylätä, jos et pysty osoittamaan todisteita vaadituista varoista tai jos toimitat virheellisiä tai puutteellisia asiakirjoja.

Huomaa, että ennen kuin viisumi voidaan myöntää, kaikkien opiskelijaviisumin hakijoiden on osoitettava vahvat sosiaaliset ja taloudelliset siteet asuinmaahansa, mikä pakottaa heidät palaamaan väliaikaisen opiskelun jälkeen Marokkoon.