Keystone logo
Marokko

Opiskelu MBA sisään Marokko 2023

Opiskelu paikassa Marokko

Marokko on neljätoista suurten julkisten yliopistojen, sekä erikoispaperit koulujen ja kansainvälisten yliopistojen. Business astetta otetaan tyypillisesti julkisessa yliopistossa tai kansainvälinen yliopisto. Yksityiset laitokset ovat myös Marokossa. Yksi syy opiskelijat valitsevat Marokko johtuu valtava kasvu liikkeenjohdon koulutuksen alalla. Kohtuuhintaisuus ohjelman ja mahdollisuuden opiskella alueen rikas historia ja kulttuuriperintö ovat kaikki osaltaan tähän kasvuun. Perustutkintoa liiketoiminnan määrin vaatii neljä vuotta täysipäiväistä opiskelua, ja mestari 's tutkinto edellyttää kahden vuoden täysipäiväistä opiskelua. Lukuvuoden Marokossa on kaksi lukukautta. Syyslukukauden voimassa elokuusta joulukuuhun ja kevätlukukausi alkaa tammikuusta toukokuuhun. Monet koulut tarjoavat myös lyhyempi kesän ajan.Opiskelu Marokko tarjoaa hyötyä opiskelusta arabian maassa, joka on todistettavasti tuottamaan erinomaisen ammattilaisille. Opiskelijat, jotka valmistuvat kanssa liiketoiminnan määrin Marokosta tullaan tulossa yritysjohtajia arabimaailmassa. Syvempää ymmärrystä arabien kulttuuria ja tämän alueen ihmisille auttaa kanssa liiketoimintaa tulevaisuudessa. Ne, jotka harjoittavat Masters of Business Marokossa tulee olemaan parempi asema johtotehtävissä ja tarjouksia, koska niiden laajennetun koulutuksen. Kustannukset opiskelu Marokossa on yksi eduista tämän alueen. Useimmat opiskelijat löytävät opetusta melko edullinen. Opetusta kustannukset yksityisten yliopistojen vaihtelee yliopistojen ja ohjelma valittu.

Vaihda valuutta

Perus kuukausittaiset elinkustannukset

 • Vuokrataan yhteisessä asunnossa

  164
 • Osuus apuohjelmista

  12
 • Internet-liittymä

  31
 • Paikallinen kuljetus

  13

Esimerkki elämäntapakustannuksista

 • Pikaruokayhdistelmä

  5
 • Elokuvalippu

  5
 • Tuoppi paikallista olutta

  2

Tietoja Marokko

Marokko on arabimaa sijaitsevat Maghreb alueella Pohjois-Afrikassa. Nautitaan vapaus, joka ei ole yleisiä naapureihinsa, se on jo pitkään ollut merkittävä toimija alueen historiasta. Tänään, perustuslaillinen monarkia on tulossa suosittu matkailukohde, nähtävyys yli 10 miljoonaa matkailijaa vuodessa. Sen antiikin kaupunkien ja kaunis vuoren maasto vetää ihmisiä Marokko kokea maan 's kulttuuri ja kauneus itselleen. Casablanca, sen suurin kaupunki, on yksi suurimmista kiinnittää matkailijoiden tunnetuin klassisen Hollywood-elokuvia. Koska Marokko kasvaa edelleen taloudellista ja poliittista valtaa, monet ihmiset kääntävät huomiota sen yliopistolaitoksen mahdollisuutena kansainvälisen tutkimuksen.

Visa Requirements

Millaisen Visan tarvitset?

Visan nimi

Student Visa

Hinta ja valuutta

The student visa fees for Morocco vary based on the nationality of the applicant.

For US citizens, the fees are the following:

 • 3 to 90 days stay period (one entry): $23.85
 • 3 to 90 days stay period (two entries): $35.80

Kuka voi hakea viisumia?

Many nationalities can enter Morocco for up to 90 days without a visa.

If your study course is longer than 90 days, you will need to get a student visa.

Missä voit tehdä hakemuksen?

Moroccan embassy / Online

Apply for your student visa at the nearest Moroccan embassy in your resident country. You may also be able to send in the application online.

Verkkosivusto:

Kuinka tehdä hakemus?

Apply for the visa after you have received a letter of admission to a recognized institution in Morocco.

You will typically need to submit the following documentation:

 • A visa application form duly filled out and signed
 • Original passport (valid for over 6 months at the entry date)
 • Copy of the original passport (Pages 1-3)
 • Two passport size color photos with white background
 • Copy of the admission letter or class registration issued by the school in Morocco
 • Copy of the plane tickets or of the confirmed reservation
 • Certification that you have the required amount of money for maintenance based on the length of your course.

Milloin kannattaa hakea?

The application processing times are between 2 and 15 working days.

The student visa to Morocco is typically valid for a period of 3 years.

Käsittelyaika

15 Days

Työmahdollisuudet

Foreign residents cannot work in jobs that could be filled by a Moroccan citizen. Student visa holders are usually not allowed to work while they study in Morocco. Check with your embassy.

Tuntia viikossa

0

Miksi tarvitset tämän tyyppisen viisumin?

Your visa application may be rejected if you are not able to show proof of the required funds, or if you provide incorrect or incomplete documents.

Please note that before a visa can be issued, all student visa applicants must demonstrate strong social and economic ties to their country of residence such that compel their return after a temporary study stay in Morocco.