Keystone logo

Parhaat yliopistot MBA Ohjelmat sisään Malta 2023

Laitosten lukumäärä: 18
  • San Gwann

  European Forensic Institute on korkeakoulu Maltalla, joka perustettiin vuonna 2018 ja jonka Malta Further and Higher Education Authority (MFHEA) on akkreditoinut lisenssinro. 2018-014. Toimistomme ja laboratoriomme sijaitsevat nykyaikaisessa Malta Life Sciences Parkissa, jossa pidetään läsnäolevat oppituntimme ja laboratorioistunnot.

  • Valletta

  European Institute of Management näkee selkeästi erilaisen 2000-luvun verkko-oppimis- ja tutkimusyhteisön, jossa ammattilaiset työskentelevät yhdessä ja oppivat soveltamaan tietoa lyhyen ja pitkän aikavälin ratkaisujen löytämiseksi organisaatiolleen ja positiivisen muutoksen aikaansaamiseksi työssä ja elämässä.

  • Il-Kalkara

  Global College Malta on yksi Välimeren alueen arvostetuimmista ja tulevaisuuteen suuntautuneimmista yksityisistä oppilaitoksista, joka sijaitsee Maltalla. Olemme tunnettuja tarjoamme poikkeuksellisia, laadukkaita perustutkinto- ja jatko-opintoja. Kokonaisvaltaisen, maailmanluokan koulutuksemme ja poikkitieteellisten opetussuunnitelmiemme tarkoituksena on valmistaa opiskelijoitamme tyydyttävään ja erittäin palkitsevaan uraan.

  • Pembroke

  ACS – ASOMI College of Sciences on akkreditoitu korkeakoulu, joka on perustettu kehittämään innovatiivisia malleja ja ratkaisuja akateemisessa kontekstissa, edistämään oppimiskykyä, joka on suuntautunut tehokkaiden työkalujen tukemaan koulutuskokemukseen ja asettaa opiskelijan todellisena päähenkilönä koulutuksen keskipisteeseen. koulutuspolku, joka valmistaa häntä menestyväksi ammattilaiseksi.

  • Cospicua

  Maltan amerikkalainen yliopisto (AUM) on amerikkalaistyylinen yliopisto, joka on omistettu korkea-asteen koulutukselle ja tutkimukselle korkeimmalle tasolle kansainväliselle yhteisölle. Tutkinto-ohjelmat, tutkimustoiminta ja palvelu yhteisölle muuttavat elämää ja palvelevat yhteiskuntaa kouluttamalla eettisesti osaavia kansalaisia, luomalla tietoa ja asettamalla tiedot toimimaan globaalissa ympäristössä. AUM kouluttaa monipuolista opiskelijaryhmää eettisesti vastuuntuntoisiksi globaaliksi kansalaiseksi, kriittiseksi ajattelijaksi ja tulevaisuuden johtajaksi akateemisesti haastavassa oppimisympäristössä. Se pyrkii jatkuvasti innovoimaan ja parantamaan opetuksen, tutkimuksen, julkisen palvelun ja taloudellisen kehityksen laatua. Tapa, jolla AUM suorittaa tutkinto-ohjelmat, on tärkeä rakennuspalikka identiteetin perustaksi. Jokainen ohjelma ohjaa opiskelijoita rakentamaan tietonsa alusta alkaen ja jäsentelemään tietä johdonmukaisella ja johdonmukaisella tavalla. Se vie opiskelijat aina perusperiaatteista käytännön harjoitteluun uusimpien alaan liittyvien teollisuusteknologioiden avulla.

  • Victoria
  • London

  Lontoon Queen Mary University (QMUL), Russell Group -yliopisto, on avannut lääketieteellisen kampuksen Maltalle, Eurooppaan. Hyväksymme hakemukset syyskuun 2021 ilmoittautumiseen ja hakemuksemme määräaika on lauantai 30. kesäkuuta 2021.

  • Barcelona
  • Madrid
  • Birkirkara

  GBSB Global Business School on kansainvälisesti akkreditoitu kauppakorkeakoulu Espanjassa ja Maltalla, joka tarjoaa englantilaista liiketalouden koulutusta opiskelijoille ympäri maailmaa ja valmistaa tulevia tutkinnon suorittaneita aloittamaan menestyvän uran maailmanlaajuisesti. GBSB Global Business School tukee GBSB Global Business School korkeaa tasoa, jonka lukuisat kansainväliset akkreditointielimet ovat vahvistaneet.

  • Lija

  FA International on Maltalla toimiva korkeakoulu, jonka National Commission for Higher Education (NCFHE) on hyväksynyt lisenssillä n. 2018-006.

  • Mosta

  This institution was built by a group of global educators with experiences across the world. After witnessing the constant changes facing the business world and the root cause of traditional education, we decided to act.

  • Saint Julian's

  Why study with GSE? Because we’re good at our job! Our teachers are highly qualified and experienced. All our teachers are native speakers of English.

  • Malta Online

  Vuonna 2013 perustettu Advenio eAcademy on Maltalla toimiva korkeakoulu (MFHEA-lisenssinumero: 2013-FHI-0006), joka palvelee vaativien koulutuspalvelujen tarjoajien ja oppijoiden kansainvälistä asiakaskuntaa.

  • Valletta
  • Rome
  • Msida

  University of Malta (UM) on Maltan korkein oppilaitos. Se on julkisesti rahoitettu ja avoin kaikille niille, joilla on tarvittava pätevyys. Opiskelijoita on noin 11 000 ja noin kaksitoista prosenttia opiskelijoista on kansainvälisiä.

  • Hamburg
  • Valletta

  Kühne Logistics University – Wissenschaftliche Hochschule für Logistik und Unternehmensführung ( KLU ) – on yksityinen yliopisto, joka sijaitsee Hampurin HafenCityssä. KLU on yksi harvoista yksityisistä yliopistoista Saksassa, jolla on oikeus suorittaa omia tohtorintutkintoja. Itsenäisen, valtion sertifioiman yliopiston tärkeimmät tutkimusalueet ovat Kestävä kehitys, Digitaalinen transformaatio ja Arvonluonti liikenteen, globaalin logistiikan ja toimitusketjun hallinnan aloilla. 2020 KLU juhlii 10-vuotisjuhlavuottaan mottona "10 vuotta palkittua opetusta ja tutkimusta".

  • Floriana

  London School of Commerce, Malta Ltd (LSCM) was established in June 2014 as a global higher education provider in Malta and forms part of the London School of Commerce Global Group.

  • Paola

  Established in 2001, the Malta College of Arts, Science and Technology is the country’s leading vocational education and training institution. Six Institutes in Malta and the Gozo Campus, MCAST offers 180 full-time and over 300 part-time vocational courses ranging from certificates to Master’s degrees (MQF Level 1 to Level 7).