Keystone logo

Parhaat yliopistot MBA Ohjelmat sisään Liettua 2023

Laitosten lukumäärä: 20
  • Kaunas

  Löydä elämää muovaavien kokemusten paikka ainutlaatuisessa vapaassa ilmapiirissä, eloisassa luovassa työympäristössä ja monipuolisessa inspiroivien opiskelijoiden ja tutkijoiden yhteisössä

  • Klaipėda County

  Lithuania Business University of Applied Sciences (LBUAS) on vuonna 1994 perustettu moderni, yhteiskunnalle avoin ja itsenäinen korkeakoulu, joka valmistaa yhteiskunta- ja fyysisten tieteiden ammattilaisia, jotka ovat keskittyneet Liettuan ja Euroopan työmarkkinoille. LTVK sisältää lupaavia uramahdollisuuksia, kansainvälistä vaihtoa ja opiskelijoille tyypillistä vapaa-aikaa. Tehtävä. Liettua Business University on päättänyt valmistaa luovia, päteviä ammattilaisia, luoda elinikäisen oppimisen edellytyksiä myöntämällä ammatillisen kandidaatin tutkinnon ja toteuttaa aluekehityksen kannalta tarpeellista soveltavaa tutkimusta. Näkemys. Liettua Business University on innovatiivinen, läpinäkyvä, yhteiskunnallisesti aktiivinen ja vastuullinen korkeakoulu, kansainvälisesti tunnustettu, monipuolinen työmarkkinoiden kehitykseen ja valmis vastaamaan yhteiskunnan tarpeisiin.

  • Kaunas

  Kaunasin ammattikorkeakoulu (liettuaksi - Kauno Kolegija ) on Liettuassa (yksi kolmesta Baltian maasta) sijaitseva julkinen monitieteinen korkeakoulu, joka tarjoaa koulutusta tekniikan, tekniikan, yhteiskuntatieteiden, humanististen tieteiden, taiteiden, lääketieteen ja terveydenhuollon aloilla tieteet. Se tarjoaa laajan kirjon kandidaatin opinto-ohjelmia käytännön puolueellisuudella noin 5500 opiskelijalle, jotka opiskelevat 4 tiedekunnassa.

  • Kaunas

  Yliopisto on Liettuan suurin biolääketieteen korkeakoulu, joka integroi menestyksekkäästi tutkimukset, tutkimuksen ja kliinisen käytännön. LSMU koostuu kahdesta pääakatemiasta: Medical Academy ja Veterinary Academy.

  • Vilnius
  • Kaunas
  • Šiauliai

  Tervetuloa Vilnius University on vanhin ja suurin Liettuan korkeakoulu. Vilnius University on perustamisestaan lähtien 1500-luvulla Vilnius University olennaisen osan eurooppalaista tiedettä ja kulttuuria klassisen yliopiston käsitteen sekä opintojen ja tutkimuksen yhtenäisyyden.

  • Kaunas

  St. Ignatius of Loyola University of Applied Sciences on itsenäinen katolinen korkeakoulu, jonka tavoitteena on suorittaa tieteen ja liiketoiminnan integroituja opinto -ohjelmia, joita hallinnoidaan Ignatian pedagogisen paradigman perusteella.

  • Kaunas

  Kaunas University of Technology , KTU, on yksi Baltian suurimmista teknologiayliopistoista. KTU tunnetaan yhteyksistään yritystoimintaan, johtajuudesta tieteellisessä tutkimuksessa, joustavista poikkitieteellisistä opinto-ohjelmista ja unohtumattomasta opiskelukokemuksesta.

  • Vilnius County

  Nykyisessä rakenteessaan Vilnius College of Technologies and Design (VTDK) perustettiin vuonna 2008 integroimalla Vilnan teknillinen korkeakoulu Vilnan rakennus- ja muotoilukorkeakouluun. Teknisen tiedekunnan alkuperä juontaa juurensa 1930-luvulle (teknillinen koulu).

  • Šlienava

  Kaunas Forestry and Environmental Engineering University of Applied Sciences (KMAIK) on perustettu lähellä Kaunasin kaupunkia (Liettuan keskiosa) ja tarjoaa korkeakoulututkinnon suorittaneita ammattikorkeakoulututkintoja.

  • Kaunas

  Lithuanian Sports University ( LSU ) on ylpeä siitä, että se on Liettuan ainoa erikoistunut yliopisto, joka on yhdistänyt liikkeen ja urheilutieteen yli kahdeksan vuosikymmentä.

  • Vilnius

  Vilniaus kolegija /University of Applied Sciences is open to novelties. It is a flexible and continually changing higher educational institution that is harmoniously combining labor market needs with the development of promising areas of science and art. The educational institution has been encouraging the teachers and students’ creativity and responsibility likewise the requirements for a high-quality performance.

  • Kaunas

  Sijaitsee QS World University Rankings VMU maan johtajana sen kansainvälisyyden perusteella, VMU on Liettuan ainoa julkinen korkeakoulu ja yksi harvoista alueella, jolla tarjotaan laaja vapaa-ajan koulutus. Tämä tarkoittaa, että opiskelijat voivat muuttaa ja järjestää aikataulunsa vapaasti, ala-alaisena ja toisella pääaineena, matkustaa ulkomaille kansainväliseen vaihtoon ja valmistautua näihin matkoihin osallistumalla johonkin käytettävissä olevista 30 vieraan kielen kurssista. Globaalien akateemisten suuntausten heijastamiseksi yhä enemmän luentoja (erillisiä kursseja ja jopa kokonaisia opinto-ohjelmia) opetetaan englanniksi, monet ulkomailta peräisin olevista professoreista. VMU tarjoaa kandidaatin ja maisterin tutkinto-ohjelmia, jotka opetetaan kokonaan englanniksi. Joka lukukausi yliopisto kokoaa värikäs kansainvälinen yhteisö, joka yhdistää edustajia lähes 60 maasta ympäri maailmaa.

  • Vilnius County

  ISM: n johdon ja talouden yliopiston toiminnan aloittamisen jälkeen vuonna 1999 sillä oli alusta alkaen yksi tavoite - tarjota innovatiivisia, laadullisia johtamisen ja talouden opintoja ja koulutusta luoville, kunnianhimoisille nuorille ja jo kokeneille yritysjohtajille. Asiakkaan tunnustaminen (opiskelijat, yritykset ja alumnit), kansainvälinen tunnustus ja kestävä kehitys. Laatu ja kansainvälisyys ovat nousseet yliopiston toiminnan tärkeimpiin painopisteisiin. Tätä tavoitetta on arvioinut Keski- ja Itä -Euroopan johtamiskehitysyhdistys (CEEMAN) ISM: lle vuonna 2006 myöntämä kansainvälinen laatualan akkreditointi (IQA).

  • Milan
  • Leeds
  • Vilnius
  • + 1 lisää

  The Istituto Universitario di Lingue Moderne (I.U.L.M.) was founded in 1968 by the Fondazione Scuola Superiore per Interpreti e Traduttori, under the inspiration of Senator Carlo Bo and Professor Silvio Baridon. From the very beginning the idea behind the project was to satisfy the demands of the labour markets based on analyses of current trends.

  • Vilnius

  ISLB offers contemporary undergraduate degree programmes which allow students to develop knowledge, abilities and attitudes required in the global labour market and essential to cope in the wider world in the future. The educational process is tailored towards practice-oriented studies and professional training which comprise collaborative and experiential teaching and learning methods as a reflection of the student-centred approach.