Keystone logo
Liettua

Parhaat yliopistot MBA Ohjelmat sisään Liettua 2023

Laitosten lukumäärä: 21
  • La Rochelle, Ranska
  • Athens, Kreikka
  • + 4 lisää

  EU-CONEXUS - European University for Smart Urban Coastal Sustainability on vahva kumppanuus yhdeksän yliopiston välillä, jotka kehittävät tiedettä ja innovaatioita Smart Urban Coastal Sustainability (SmUCS) huippuosaamisen keskukseksi. EU-CONEXUS - European University for Smart Urban Coastal Sustainability edistää yhteisiä eurooppalaisia arvoja ja vahvistunutta eurooppalaista identiteettiä tuomalla yhteen uuden sukupolven eurooppalaisia, jotka voivat tehdä yhteistyötä ja työskennellä eri eurooppalaisissa kulttuureissa, eri kielillä ja yli rajojen.

  • Kaunas, Liettua

  Löydä elämää muovaavien kokemusten paikka ainutlaatuisessa vapaassa ilmapiirissä, eloisassa luovassa työympäristössä ja monipuolisessa inspiroivien opiskelijoiden ja tutkijoiden yhteisössä

  • Klaipėda County, Liettua

  Lithuania Business University of Applied Sciences (LBUAS) on vuonna 1994 perustettu moderni, yhteiskunnalle avoin ja itsenäinen korkeakoulu, joka valmistaa yhteiskunta- ja fyysisten tieteiden ammattilaisia, jotka ovat keskittyneet Liettuan ja Euroopan työmarkkinoille. LTVK sisältää lupaavia uramahdollisuuksia, kansainvälistä vaihtoa ja opiskelijoille tyypillistä vapaa-aikaa. Tehtävä. Liettua Business University on päättänyt valmistaa luovia, päteviä ammattilaisia, luoda elinikäisen oppimisen edellytyksiä myöntämällä ammatillisen kandidaatin tutkinnon ja toteuttaa aluekehityksen kannalta tarpeellista soveltavaa tutkimusta. Näkemys. Liettua Business University on innovatiivinen, läpinäkyvä, yhteiskunnallisesti aktiivinen ja vastuullinen korkeakoulu, kansainvälisesti tunnustettu, monipuolinen työmarkkinoiden kehitykseen ja valmis vastaamaan yhteiskunnan tarpeisiin.

  • Kaunas, Liettua

  Kaunasin ammattikorkeakoulu (liettuaksi - Kauno Kolegija ) on Liettuassa (yksi kolmesta Baltian maasta) sijaitseva julkinen monitieteinen korkeakoulu, joka tarjoaa koulutusta tekniikan, tekniikan, yhteiskuntatieteiden, humanististen tieteiden, taiteiden, lääketieteen ja terveydenhuollon aloilla tieteet. Se tarjoaa laajan kirjon kandidaatin opinto-ohjelmia käytännön puolueellisuudella noin 5500 opiskelijalle, jotka opiskelevat 4 tiedekunnassa.

  • Kaunas, Liettua

  Yliopisto on Liettuan suurin biolääketieteen korkeakoulu, joka yhdistää menestyksekkäästi tutkimukset, tutkimuksen ja kliinisen käytännön. LSMU koostuu kahdesta pääakatemiasta: Medical Academy ja Veterinary Academy.

  • Vilnius, Liettua
  • Kaunas, Liettua
  • + 1 lisää

  Tervetuloa Vilnan yliopistoon – Liettuan vanhimpaan ja suurimpaan korkeakouluun. Perustamisestaan lähtien 16-luvulla Vilnan yliopisto, joka on olennainen osa eurooppalaista tiedettä ja kulttuuria, on ilmentänyt klassisen yliopiston käsitettä sekä opintojen ja tutkimuksen yhtenäisyyttä.

  • Kaunas, Liettua

  St. Ignatius of Loyola University of Applied Sciences on itsenäinen katolinen korkeakoulu, jonka tavoitteena on suorittaa tieteen ja liiketoiminnan integroituja opinto -ohjelmia, joita hallinnoidaan Ignatian pedagogisen paradigman perusteella.

  • Kaunas, Liettua

  Kaunas University of Technology , KTU, on yksi Baltian suurimmista teknologiayliopistoista. KTU tunnetaan yhteyksistään yritystoimintaan, johtajuudesta tieteellisessä tutkimuksessa, joustavista poikkitieteellisistä opinto-ohjelmista ja unohtumattomasta opiskelukokemuksesta.

  • Vilnius County, Liettua

  Nykyisessä rakenteessaan Vilnius College of Technologies and Design (VTDK) perustettiin vuonna 2008 integroimalla Vilnan teknillinen korkeakoulu Vilnan rakennus- ja muotoilukorkeakouluun. Teknisen tiedekunnan alkuperä juontaa juurensa 1930-luvulle (teknillinen koulu).

  • Šlienava, Liettua

  Kaunas Forestry and Environmental Engineering University of Applied Sciences (KMAIK) on perustettu lähellä Kaunasin kaupunkia (Liettuan keskiosa) ja tarjoaa korkeakoulututkinnon suorittaneita ammattikorkeakoulututkintoja.

  • Klaipėda, Liettua
  • Vilnius, Liettua
  • + 1 lisää

  SMK Ammattikorkeakoulu on innovaatio- ja laatupohjainen korkeakoulu, joka sijaitsee Liettuan pääkaupungissa Vilnassa ja Itämeren satamakaupungissa Klaipėdassa. Vuonna 2018 SMK avasi uuden kampuksen Liettuan toiseksi suurimpaan kaupunkiin Kaunasiin. Vuonna 1994 perustettu SMK on kasvanut liettuan yksityisten korkeakoulujen rankingin kärkeen ja on tällä hetkellä Liettuan suurin yksityinen korkeakoulu.

  • Kaunas, Liettua

  Lithuanian Sports University ( LSU ) on ylpeä siitä, että se on Liettuan ainoa erikoistunut yliopisto, joka on yhdistänyt liikkeen ja urheilutieteen yli kahdeksan vuosikymmentä.

  • Vilnius, Liettua

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Kaunas, Liettua

  QS World University Rankingsissa maan johtavaksi kansainvälisyydeltään sijoittuva VMU on Liettuan ainoa julkinen korkeakoulu ja yksi harvoista alueella, jossa tarjotaan laajaa taiteiden koulutusta. Tämä tarkoittaa, että opiskelijat voivat vapaasti muuttaa ja organisoida aikataulujaan, sivuaine jollakin alalla ja pääaine toisella, matkustaa ulkomaille kansainvälisessä vaihdossa ja valmistautua niihin suorittamalla osan 30 vieraan kielen kurssista. Maailmanlaajuisten akateemisten trendien heijastuksena yhä useammat luennot (erilliset kurssit ja jopa kokonaiset opinto-ohjelmat) opetetaan englanniksi, joista monet opettavat ulkomaisia professoreita. VMU tarjoaa kandidaatti- ja maisteriohjelmia, jotka opetetaan kokonaan englanniksi. Joka lukukausi yliopisto kokoaa yhteen värikkään kansainvälisen yhteisön, joka yhdistää edustajia lähes 80 maasta ympäri maailmaa.

  • Vilnius County, Liettua

  ISM: n johdon ja talouden yliopiston toiminnan aloittamisen jälkeen vuonna 1999 sillä oli alusta alkaen yksi tavoite - tarjota innovatiivisia, laadullisia johtamisen ja talouden opintoja ja koulutusta luoville, kunnianhimoisille nuorille ja jo kokeneille yritysjohtajille. Asiakkaan tunnustaminen (opiskelijat, yritykset ja alumnit), kansainvälinen tunnustus ja kestävä kehitys. Laatu ja kansainvälisyys ovat nousseet yliopiston toiminnan tärkeimpiin painopisteisiin. Tätä tavoitetta on arvioinut Keski- ja Itä -Euroopan johtamiskehitysyhdistys (CEEMAN) ISM: lle vuonna 2006 myöntämä kansainvälinen laatualan akkreditointi (IQA).