Keystone logo
Kyproksen tasavalta

Parhaat yliopistot MBA Ohjelmat sisään Kyproksen tasavalta 2023

Laitosten lukumäärä: 30
  • Aglantzia, Kyproksen tasavalta

  Kyproksen yliopiston tavoitteena on vakiinnuttaa asemansa uraauurtavana tutkimuslaitoksena, joka saavuttaa kansainvälisen tieteellisen tunnustuksen eurooppalaisessa korkeakoulutuksessa, tarjoaa kilpailukykyisiä ohjelmia ja josta tulee huippuyksikkö laajemmalla Euro-Välimeri-alueella.

  • Egkomi, Kyproksen tasavalta

  Cyprus Maritime Academy (CyMA), joka kuuluu Nikosian yliopistoon - Kyproksen suurimpaan yliopistoon, on Kyproksen ensimmäinen meriakatemia, joka tarjoaa kolme pätevyystodistusta. CyMA tarjoaa merenkulun osaston (merenkulun tiede), insinöörikellon (meritekniikka) ja sähköteknisen virkamiehen (merenkulun tekniikka) pätevyystodistukset, jotka kaikki on hyväksynyt kauppalaivaston osastolta. liikenne-, viestintä- ja rakennusministeriön ministeriö.

  • Nicosia, Kyproksen tasavalta

  Intercollege on riippumaton, yhteiskoulutuksen tarjoava, yhtäläisiä mahdollisuuksia tarjoava korkeakoulu, jossa yhdistyvät länsimaisen koulutuksen parhaat puolet, laatustandardit ja kansainvälinen filosofia ja aidosti huolta opiskelijoistaan. Nikosiassa sijaitsevasta Intercollege on tullut maailmanlaajuinen koulutuskeskus, joka tarjoaa erilaisia akateemisia, ammatillisia ja ammatillisia opinto-ohjelmia.

  • Paphos, Kyproksen tasavalta

  Neapolis-yliopiston etäopiskeluyksikkö (DLU) käyttää nykyaikaisinta elektronista tekniikkaa alustalle, joka tarjoaa opiskelijoille jatko-opinto-ohjelmia nykyaikaisilla erikoisaloilla. DLU: n tarkoituksena on tukea yliopiston opiskelijoita ja tutkijoita sekä pitkäaikaisessa että lyhytaikaisessa etäopetuksessa. DLU: n perusfilosofia on taata yhdenvertaisuus tiedonsaannissa ja kunnioittaa yliopistomme jokaisen opiskelijan tarpeita. Visiomme on luoda yksikkö, joka on etäopetuksen prototyyppi kaikille yliopistoille, jotka tarjoavat vastaavia opinto-ohjelmia.

  • Ozanköy, Kyproksen tasavalta

  Cyprus Science University tiedeyliopisto kasvaa kansainvälisesti huomattavasti, ja sillä on tällä hetkellä Pohjois-Kyproksella kansainvälisiä opiskelijoita 23 maasta Aasiasta, Euroopasta ja Afrikasta. Kun laitoksemme on varustettu nykyaikaisilla huipputeknologialaboratorioilla ja opetustiloilla, koulutusmahdollisuudet ovat vertaansa vailla. Täällä Cyprus Science University tarjoamme opiskelijoille mahdollisuuden laajentaa paitsi teoreettista tietämystään myös käytännön kokemuksiaan. Kaikilla kansainvälisillä opiskelijoilla on oikeus 50%: n stipendiin opiskellessaan jatko-opintoja Cyprus Science University .

  • Aglantzia, Kyproksen tasavalta
  • Limassol, Kyproksen tasavalta

  CIIM - Cyprus International Institute of Management on kansainvälinen kauppakorkeakoulu, jonka perusti vuonna 1990 yritysjohtajien ryhmä ja joukko merkittäviä tutkijoita edustamaan joitain maailman parhaista kauppakorkeakouluista. Tavoitteenamme on ollut hyödyntää parhaita jatko-opiskelijoiden opettajia sijainnista riippumatta ja antaa heidän lahjakkuutensa ja kokemuksensa käyttöön Kyproksessa.

  • Larnaca, Kyproksen tasavalta

  Unicaf on johtava verkkoalusta, joka tarjoaa kohtuuhintaisia ja laadukkaita korkeakoulutuksia aliedustetuille markkinoille ja toimii tunnettujen yliopistojen kanssa Isossa-Britanniassa, Yhdysvalloissa, Euroopassa ja Afrikassa.

  • Famagusta, Kyproksen tasavalta

  Kypros West University perustettiin vuonna 2015 ja se sijaitsee Pohjois-Kyproksella. Korkeakouluna se symboloi Kyproksen nykyaikaista näkökulmaa, joka on Välimeren historiallinen ja kulttuurinen keskus.

  • Nicosia, Kyproksen tasavalta

  The Cyprus Institute on kansainvälinen tutkimusorganisaatio, joka sijaitsee Kyproksen pääkaupungissa Nicosiassa. Se toimii Kyproksen tutkimus- ja koulutusrahaston alaisuudessa, jota johtaa kansainvälisesti arvostettu hallintoneuvosto. Sen tehtävänä on toimia Itä-Välimeren ja Lähi-idän alueen tiede-, teknologia- ja innovaatiokeskuksena, joka käsittelee alueellisesti merkittäviä ja maailmanlaajuisesti merkittäviä kysymyksiä.

  • Paphos, Kyproksen tasavalta

  Neapolis University on Kypros on nuori mutta dynaaminen, nopeasti kasvava yliopisto, joka toimii vuodesta 2010 lähtien viehättävän Pafoksen kaupungin sydämessä Kyproksen saaren länsirannikolla ja tarjoaa perustutkinto-, jatko- ja tohtoriohjelmia sekä kreikaksi että englanniksi . Ilmoittautuminen Neapolis-yliopistoon Kyproksessa tuo opiskelijat korkeatasoiseen, stimuloivaan ja nautinnolliseen ympäristöön. Neapoliksen suurin etu on sen tiedekunnan laatu ja omistautuminen, joista useimmilla on huomattava kokemus opetuksesta ja tutkimuksen tekemisestä Euroopan ja Amerikan yliopistoissa. Tällaisen tiedekunnan ja kunnianhimoisen strategian perusteella siitä on nopeasti tulossa yksi parhaista yksityisistä yliopistoista Kyproksessa.

  • Amsterdam, Alankomaat
  • Famagusta, Kyproksen tasavalta

  Yliopisto unelmoijille ja tekijöille. Yliopisto seuraavan sukupolven globaaleille teknologialahjoille. Yliopisto aloittaa tulevaisuutesi.

  • Nicosia, Kyproksen tasavalta

  Philipsin yliopisto on dynaaminen laitos, joka tarjoaa älyllisesti stimuloivia ja haastavia perus- ja jatko -opinto -ohjelmia. Philipsin yliopiston ohjelmat ovat tasapainoisia, mielekkäitä ja hyödyllisiä opiskelijoille. Yliopiston tiedekunta, jolla on näyttöä opetuksen ja tutkimuksen huippuosaamisesta ja sitoutumisesta opiskelijoiden oppimiseen, toimittaa ohjelmat.

  • Manchester, Yhdistynyt kuningaskunta
  • Budapest, Unkari
  • + 62 lisää

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Strovolos, Kyproksen tasavalta

  Nykypäivän globaalin talouden haasteet ovat valtavia ja kehittyvät jatkuvasti. Siksi opiskelijat, jotka suorittavat korkeakoulututkinnon/todistuksen liiketoiminnassa, ovat järkevämpiä kuin koskaan. CBS tarjoaa ohjelmiensa kautta joukon akateemisia ja ei-akateemisia kokemuksia varustaakseen opiskelijamme nykyaikaisen johtajan ominaisuuksilla.

  • Cyprus Online, Kyproksen tasavalta

  Toisena julkisena yliopistona, joka perustettiin vuonna 2002, Kyproksen avoin yliopisto (OUC) pyrkii täyttämään merkittävän aukon Kyproksen korkeakoulujärjestelmässä tarjoamalla akkreditoituja etäopiskeluasteita kaikilla tasoilla (perustutkinto, maisteri ja tohtori). Perustuen alkuperäänsä maan ainoana etäopetukseen omistautuneena yliopistona, OUC kasvaa nopeasti akateemisen tason ja yleisen maineen suhteen. Tämän päivän haastava todellisuus on laajentanut OUC: n näköaloja ja auttanut tuomaan Kyproksen kohti strategista tavoitettaan: perustaa se alueelliseksi koulutus- ja tutkimuskeskukseksi ja keskukseksi sekä kansainvälisille tutkijoille että opiskelijoille itäisen Välimeren altaalla.