Keystone logo

Parhaat yliopistot MBA Ohjelmat sisään Kyproksen tasavalta 2023

Laitosten lukumäärä: 31
  • Nicosia

  Philipsin yliopisto on dynaaminen laitos, joka tarjoaa älyllisesti stimuloivia ja haastavia perus- ja jatko -opinto -ohjelmia. Philipsin yliopiston ohjelmat ovat tasapainoisia, mielekkäitä ja hyödyllisiä opiskelijoille. Yliopiston tiedekunta, jolla on näyttöä opetuksen ja tutkimuksen huippuosaamisesta ja sitoutumisesta opiskelijoiden oppimiseen, toimittaa ohjelmat.

  • Nicosia

  University of Cyprus pyrkii vakiinnuttamaan asemansa edelläkävijänä tutkimuslaitoksena, joka saavuttaa kansainvälisen tieteellisen tunnustuksen eurooppalaisessa korkea -asteen koulutuksessa, tarjoaa kilpailukykyisiä ohjelmia ja siitä tulee huippuyksikkö laajemmalla Euro - Välimeri -alueella.

  • Egkomi

  Cyprus Maritime Academy (CyMA), joka kuuluu Nikosian yliopistoon - Kyproksen suurimpaan yliopistoon, on Kyproksen ensimmäinen meriakatemia, joka tarjoaa kolme pätevyystodistusta. CyMA tarjoaa merenkulun osaston (merenkulun tiede), insinöörikellon (meritekniikka) ja sähköteknisen virkamiehen (merenkulun tekniikka) pätevyystodistukset, jotka kaikki on hyväksynyt kauppalaivaston osastolta. liikenne-, viestintä- ja rakennusministeriön ministeriö.

  • Nicosia

  Intercollege on riippumaton, yhteiskoulutuksen tarjoava, yhtäläisiä mahdollisuuksia tarjoava korkeakoulu, jossa yhdistyvät länsimaisen koulutuksen parhaat puolet, laatustandardit ja kansainvälinen filosofia ja aidosti huolta opiskelijoistaan. Nikosiassa sijaitsevasta Intercollege on tullut maailmanlaajuinen koulutuskeskus, joka tarjoaa erilaisia akateemisia, ammatillisia ja ammatillisia opinto-ohjelmia.

  • Paphos

  Neapolis-yliopiston etäopiskeluyksikkö (DLU) käyttää nykyaikaisinta elektronista tekniikkaa alustalle, joka tarjoaa opiskelijoille jatko-opinto-ohjelmia nykyaikaisilla erikoisaloilla. DLU: n tarkoituksena on tukea yliopiston opiskelijoita ja tutkijoita sekä pitkäaikaisessa että lyhytaikaisessa etäopetuksessa. DLU: n perusfilosofia on taata yhdenvertaisuus tiedonsaannissa ja kunnioittaa yliopistomme jokaisen opiskelijan tarpeita. Visiomme on luoda yksikkö, joka on etäopetuksen prototyyppi kaikille yliopistoille, jotka tarjoavat vastaavia opinto-ohjelmia.

  • Turkish Republic of Northern Cyprus

  Final International University (FIU) perustettiin vuonna 2015 Pohjois-Kyproksen Kyrenian alueelle yhteistyössä Turkin johtavan koulutusbrändin Final Education Institutionsin ja Pohjois-Kyproksen johtavan matkailualan toimijan DMG-Akgünler Groupin kanssa.

  • Ozanköy

  Cyprus Science University tiedeyliopisto kasvaa kansainvälisesti huomattavasti, ja sillä on tällä hetkellä Pohjois-Kyproksella kansainvälisiä opiskelijoita 23 maasta Aasiasta, Euroopasta ja Afrikasta. Kun laitoksemme on varustettu nykyaikaisilla huipputeknologialaboratorioilla ja opetustiloilla, koulutusmahdollisuudet ovat vertaansa vailla. Täällä Cyprus Science University tarjoamme opiskelijoille mahdollisuuden laajentaa paitsi teoreettista tietämystään myös käytännön kokemuksiaan. Kaikilla kansainvälisillä opiskelijoilla on oikeus 50%: n stipendiin opiskellessaan jatko-opintoja Cyprus Science University .

  • Aglantzia
  • Limassol

  CIIM - Cyprus International Institute of Management on kansainvälinen kauppakorkeakoulu, jonka perusti vuonna 1990 yritysjohtajien ryhmä ja joukko merkittäviä tutkijoita edustamaan joitain maailman parhaista kauppakorkeakouluista. Tavoitteenamme on ollut hyödyntää parhaita jatko-opiskelijoiden opettajia sijainnista riippumatta ja antaa heidän lahjakkuutensa ja kokemuksensa käyttöön Kyproksessa.

  • Larnaca

  Unicaf on johtava verkkoalusta, joka tarjoaa kohtuuhintaisia ja laadukkaita korkeakoulutuksia aliedustetuille markkinoille ja toimii tunnettujen yliopistojen kanssa Isossa-Britanniassa, Yhdysvalloissa, Euroopassa ja Afrikassa.

  • Famagusta

  Cyprus West University perustettiin vuonna 2015 ja se sijaitsee Pohjois-Kyproksessa. Korkeakouluna se symboloi Kyproksen nykyaikaista puolta, joka on Välimeren historiallinen ja kulttuurinen keskus.

  • Nicosia

  The Cyprus Institute on kansainvälinen tutkimusorganisaatio, joka sijaitsee Kyproksen pääkaupungissa Nicosiassa. Se toimii Kyproksen tutkimus- ja koulutusrahaston alaisuudessa, jota johtaa kansainvälisesti arvostettu hallintoneuvosto. Sen tehtävänä on toimia Itä-Välimeren ja Lähi-idän alueen tiede-, teknologia- ja innovaatiokeskuksena, joka käsittelee alueellisesti merkittäviä ja maailmanlaajuisesti merkittäviä kysymyksiä.

  • Paphos

  Neapolis University on Kypros on nuori mutta dynaaminen, nopeasti kasvava yliopisto, joka toimii vuodesta 2010 lähtien viehättävän Pafoksen kaupungin sydämessä Kyproksen saaren länsirannikolla ja tarjoaa perustutkinto-, jatko- ja tohtoriohjelmia sekä kreikaksi että englanniksi . Ilmoittautuminen Neapolis-yliopistoon Kyproksessa tuo opiskelijat korkeatasoiseen, stimuloivaan ja nautinnolliseen ympäristöön. Neapoliksen suurin etu on sen tiedekunnan laatu ja omistautuminen, joista useimmilla on huomattava kokemus opetuksesta ja tutkimuksen tekemisestä Euroopan ja Amerikan yliopistoissa. Tällaisen tiedekunnan ja kunnianhimoisen strategian perusteella siitä on nopeasti tulossa yksi parhaista yksityisistä yliopistoista Kyproksessa.

  • Amsterdam
  • Famagusta

  Yliopisto unelmoittajille ja tekejille. Yliopisto seuraavan sukupolven globaalille tekniikan kyvylle. Yliopisto aloittamaan tulevaisuutesi.

  • Manchester
  • Accra
  • Budapest
  • + 62 lisää

  World-class university preparation qualifications designed by universities for international students to succeed at university.

  • Strovolos

  Nykypäivän globaalin talouden haasteet ovat valtavia ja kehittyvät jatkuvasti. Siksi opiskelijat, jotka suorittavat korkeakoulututkinnon/todistuksen liiketoiminnassa, ovat järkevämpiä kuin koskaan. CBS tarjoaa ohjelmiensa kautta joukon akateemisia ja ei-akateemisia kokemuksia varustaakseen opiskelijamme nykyaikaisen johtajan ominaisuuksilla.