Keystone logo
Kyproksen tasavalta

Opiskelu MBA sisään Kyproksen tasavalta 2024

Opiskelu paikassa Kyproksen tasavalta

Ansaita Business tutkinto Kypros mukaan Kyproksen 'Higher Education verkkosivuilla, maan ' s korkea-asteen koulutusjärjestelmän vaikuttaa voimakkaasti eurooppalaisen korkeakoulutusalueen määrittelemää Bolognan prosessi. Joka koostuu yksityisten ja julkisten yliopistojen, Kypros 'korkea-asteen koulutuksen säännellään Department of Higher ja korkea-asteen koulutus, joka vahvistetaan myös opetussuunnitelman erityispiirteet ja opetusta kustannuksia julkisten laitosten. Opiskelijat voivat ansaita kandidaatin 's, Master ' s ja tohtorin alan tutkintoja erikoistunut eri osa liiketoimintaa ja rahoitusalan. Esimerkkejä astetta tarjotaan muun muassa suosittu Master 's of Business Administration, Human Resource Management, Tourism Management, taloushallinto / Investoinnit ja markkinointistrategia. Lukukausimaksut Vuosittaiset lukukausimaksuista kustannukset julkisissa yliopistoissa voi vaihdella koulusta toiseen.Apurahat ovat saatavilla useimmissa julkisten laitosten sekä jatko tuet opiskelijoille valitsee työskennellä ohjaajakoulutuksiin, lab valvojien ja ohjaajien. Yksityinen lukukausimaksuja voi olla huomattavasti suurempi kuin julkinen yliopisto opetusta niin opiskelijoille harkitsee yksityinen koulu Tarkista tiettyyn kouluun, jossa he ovat kiinnostuneita vuotuisen koulutusohjelman kuluja. Miksi ansaita Business tutkinto Kypros? Business opiskelijat ovat taatusti laadukasta koulutusta Kyproksen lisäksi arvovaltaa ansaita kansainvälisesti tunnustettu liiketoiminnan määrin. Kypros on edullinen elinkustannukset ja opetusta kustannukset minimoidaan saatavuus stipendejä sekä ilmaiset sairausvakuutus kaikille opiskelevat tai työskentelevät Kyproksen.

Vaihda valuutta

Perus kuukausittaiset elinkustannukset

 • Vuokrataan yhteisessä asunnossa

  567
 • Osuus apuohjelmista

  60
 • Internet-liittymä

  34
 • Paikallinen kuljetus

  40

Esimerkki elämäntapakustannuksista

 • Pikaruokayhdistelmä

  7
 • Elokuvalippu

  10
 • Tuoppi paikallista olutta

  3

Tietoja Kyproksen tasavalta

Kypros on saarivaltio ympäröi itäisen Välimeren ja pohjoispuolella sijaitsevat Egyptin, Turkin eteläosassa itään Kreikan ja länteen Turkissa. Liiketalouden opiskelijat opiskelevat Kypros huomaamaan, että Kyproksen pohjoisosaa kutsutaan virallisesti Turkin Pohjois-Kyproksen tasavalta. Tämän vuoksi jako, Kypros on perustettu Turkin ja Kreikan sen virallisista kielistä, jossa Kyproksen Maronite arabia ja Armenian vähemmistökieliä. Tukee kukoistava matkailuala, Kypros on korkea, tulot asukasta kohti ja yhä kehittynyt talous, että joukkoon alkuun 20 inhimillisen kehityksen indeksi. Kypros liittyi EU: hun vuonna 2004 ja euroalueen vuonna 2008. Näin ollen euro on valuutta Kyproksen tasavallan, mutta ei Pohjois-Kyproksessa, jossa Turkin liira on edelleen käytössä.Johtuen valtava kasvu Kypros 'kiinteistömarkkinoilla viime vuosikymmenen aikana, opiskelijat ansaitsevat erikoistunut liike astetta suuntautunut noin investoimalla, kehittää, myy ja ostaa kiinteistön Kyproksella yleensä löytää työmarkkinoilla vastaanottavainen ja joustava Kyproksella.

Viisumivaatimukset

Millaisen Visan tarvitset?

Visan nimi

Opiskelijan viisumi

Hinta ja valuutta

EUR 40

Opiskelijaviisumimaksut vaihtelevat ja voivat olla noin 40 euroa. Maksut voivat muuttua.

Kuka voi hakea viisumia?

Hakijat, jotka ovat EU:n kansalaisia, voivat saapua Kyprokselle vierailijoina. Saapuessaan oppilaitokseen heidän on toimitettava useita asiakirjoja oppilaitoksen vastaanottotoimistoon - katso kohta "Miten hakemus tehdään?".

Kansainväliset opiskelijat EU: n ulkopuolisista maista tarvitsevat opiskelijaviisumin ennen Kyprokseen saapumista. Opiskelijaviisumit myönnetään vain kokopäiväisille kansainvälisille opiskelijoille. Kokopäiväinen opiskelija on sellainen, joka ottaa vähintään 12 opintopistettä lukukaudessa.

Missä voit tehdä hakemuksen?

Kyproksen tasavallan suurlähetystö/korkea komissio/konsulaatti

Sinun tulee hakea henkilökohtaisesti Kyproksen tasavallan suurlähetystössä / korkeassa komissiossa / konsulaatissa asuinmaassasi.

Verkkosivusto:

Kuinka tehdä hakemus?

EU:n ulkopuoliset opiskelijat:

Sinun on toimitettava seuraavat asiakirjat, kun haet opiskelijaviisumia:

 • Täysin täytetty hakulomake.
 • Hakemusmaksu 15-30 Kyproksen punta (ei palauteta).
 • Neljä (4) passikokoista valokuvaa.
 • Todistetut (oikeaksi todistetut) kopiot opiskelijan akateemisesta pätevyydestä.
 • Todisteet englannin kielen taidosta (jos mahdollista)
 • Valokopio heidän passistaan. Passin tulee olla voimassa vähintään yhden (1) vuoden opiskelijan saapumispäivästä.

Valintatoimisto ilmoittaa hakijoille yksityiskohtaiset tiedot haastattelupäivistä ja vaadituista asiakirjoista ajoissa haastattelua varten.

Kyproksen tasavallan suurlähetystössä/ korkeassa komissiossa / konsulaatissa tehtävän viisumihaastattelun aikana ehdokkaan on esitettävä:

 • Alkuperäiset akateemiset tutkinnot ja niiden todistetut kopiot englanniksi tai englanniksi. \
 • passi, joka on voimassa vähintään yhden (1) vuoden Kyprokselle saapumisesta
 • Alkuperä- tai asuinmaan poliisin äskettäin antama todistus hyvästä käytöksestä.
 • Opiskelijasponsorin äskettäin myöntämä taloudellinen vakuus

Opiskelijan on ilmoittauduttava oppilaitokselle ensimmäisenä arkipäivänä saapumisensa jälkeen, jotta hän voi rekisteröityä ja hoitaa jäljellä olevat tilapäisen oleskeluluvan myöntämisen edellyttämät muodollisuudet.
Kansainvälisten opiskelijoiden tulee rekisteröityä piirin poliisin ulkomaalaisosastoon seitsemän päivän kuluessa Kyprokselle saapumispäivästä.

EU-opiskelijat: Saapuessaan oppilaitokseen heidän on toimitettava oppilaitoksen vastaanottotoimistoon seuraavat tiedot:

 • Täysin täytetty hakulomake.
 • Hakemusmaksu 15-30 Kyproksen punta (ei palauteta).
 • Neljä (4) passikokoista valokuvaa.
 • Todistetut (oikeaksi todistetut) kopiot opiskelijan akateemisesta pätevyydestä.
 • Todisteet englannin kielen taidosta (jos mahdollista)
 • Valokopio heidän passistaan. Passin tulee olla voimassa vähintään yhden (1) vuoden opiskelijan saapumispäivästä.
 • Alkuperä- tai asuinmaan poliisin äskettäin antama todistus hyvästä käytöksestä.

Edellä mainittujen lisäksi hakijoiden on maksettava rekisteröintimaksu, lukukauden lukukausimaksut ja rekisteröidyttävä aiheisiin. Seuraavaksi heidän on haettava maahanmuuttovirastolta väliaikaista oleskelulupaa.

Milloin kannattaa hakea?

Sinun tulee hakea opiskelijaviisumia vähintään 2-3 kuukautta ennen suunniteltua saapumistasi Kyprokselle.

Opiskelijaviisumin pituus riippuu opinto-ohjelmasi pituudesta.

Käsittelyaika

3 Months

Työmahdollisuudet

Yleensä ulkomaalaiset opiskelijat EU:n ulkopuolisista maista eivät saa työskennellä koko opiskelunsa ajan Kyproksella. Kyproksen tasavallan hallitus voi luoda poikkeuksia kursseille, joilla voidaan myöntää työlupia käytännön harjoittelun mahdollistamiseksi koko kesäloman ajan.

Tuntia viikossa

0

Miksi tarvitset tämän tyyppisen viisumin?

Viisumihakemuksesi voidaan hylätä, jos et pysty osoittamaan todisteita vaadituista varoista tai jos toimitat virheellisiä tai puutteellisia asiakirjoja.

Huomaa: Opiskelijaviisumi myönnetään tietylle oppilaitokselle. Jos ulkomaalainen opiskelija päättää vaihtaa oppilaitosta, on hankittava uusi oleskelulupa.