Keystone logo
Kroatia

Parhaat yliopistot MBA Ohjelmat sisään Kroatia 2023

Laitosten lukumäärä: 24
  • Split, Kroatia

  Psykologian perustutkinto-opinto-ohjelma on koordinoitu European Diploma in Psychologyn (EuroPsy) kanssa ja se on perustettu osaamisperusteiseen korkeakoulutukseen. Opiskelu kestää kuusi lukukautta (180 op), ja sen jälkeen valmistuneet saavat arvonimen University Baccalaureus of Psychology (y. bacc. psyyk.). Kurssit pidetään humanistisessa ja yhteiskuntatieteisessä tiedekunnassa ja muissa Splitin yliopiston osissa. Tutkimus suoritetaan kokonaan englanniksi ja valmistaa opiskelijoita kansainväliseen tieteelliseen ja ammatilliseen viestintään alusta alkaen. Opinto-ohjelmaan osallistuu tutkijoita ja opettajia Kroatian yliopistoista ja kansainvälisistä instituutioista, kuten Yalen yliopistosta, Santa Fe Institutesta, Northeastern Universitystä, Huddersfieldin yliopistosta, University Westistä ja Université de Poitiersista. Opintojensa aikana opiskelija perehtyy erilaisiin psykologisiin tieteenaloihin ja teoreettisiin suuntauksiin, hankkii tutkimusmetodologiset taidot sekä perustiedot psykologian kanssa risteävistä tieteenaloista (esim. filosofia, antropologia, sosiologia). Opintojensa päätyttyä opiskelijat voivat työllistyä tutkimuksen suunnitteluun ja toteuttamiseen, tiedonkeruuun ja -käsittelyyn (markkinatutkimukset, televiestintä, media, kansalaisjärjestöt jne.) tai jatkaa opintojaan jatko-opintoja Kroatian tasavallassa ja EU-maat.

  • La Rochelle, Ranska
  • Athens, Kreikka
  • + 4 lisää

  EU-CONEXUS - European University for Smart Urban Coastal Sustainability on vahva kumppanuus yhdeksän yliopiston välillä, jotka kehittävät tiedettä ja innovaatioita Smart Urban Coastal Sustainability (SmUCS) huippuosaamisen keskukseksi. EU-CONEXUS - European University for Smart Urban Coastal Sustainability edistää yhteisiä eurooppalaisia arvoja ja vahvistunutta eurooppalaista identiteettiä tuomalla yhteen uuden sukupolven eurooppalaisia, jotka voivat tehdä yhteistyötä ja työskennellä eri eurooppalaisissa kulttuureissa, eri kielillä ja yli rajojen.

  • Zagreb, Kroatia
  • Zadar, Kroatia

  Algebra University College perustettiin vuonna 2008 yksityiseksi korkeakouluksi, joka sijoittui 1. sijalle Kroatian tasavallassa ohjelmien yleisessä laadussa ja laadunvarmistusjärjestelmässä National Agency for Science and Higher Educationin mukaan. Tarjoamme moderneja tietojenkäsittelytieteen kandidaatti- ja maisteriohjelmia: Tietotiede, Pelikehitys, Ohjelmistotuotanto ja Järjestelmätekniikka; Taloudessa: Digitaalinen markkinointi ja e-Leadership MBA ja Arts: Design, 3D Design ja Communications Management, kaikki opetetaan englanniksi.

  • Osijek, Kroatia

  University of Osijek on tieteellisen tutkimuksen, taiteellisen luomisen, opetuksen ja opiskelun yhdistävä oppilaitos, joka kehittää tiedettä, ammattia ja taidetta, valmistaa opiskelijoita tieteelliseen tietoon ja menetelmiin sekä taiteelliseen arvoon perustuvaan ammatilliseen työhön, kouluttaa nuoria tutkijoita. , osallistuu opiskelijoiden yhteiskunnallisten etujen toteuttamiseen ja edistää kansainvälistä, erityisesti eurooppalaista korkeakouluyhteistyötä, tieteellistä ja taiteellista toimintaa. =========

  • Koper, Slovenia
  • Salzburg, Itävalta
  • + 4 lisää

  Alma Mater Europaea on itsenäinen korkeakoulu, joka on erikoistunut urakeskeisen koulutuksen tarjoamiseen uravajauksilla aloilla. Opinto-ohjelmamme ovat relevantteja, ajantasaisia, poikkitieteellisiä ja interaktiivisia.

  • Zagreb, Kroatia

  Zagrebin yliopiston sähkötekniikan ja tietojenkäsittelyn tiedekunta (kroatialainen lyhenne: FER) on johtava korkeakoulu- ja tutkimuslaitos Kroatian tasavallassa sähkötekniikan, tietojenkäsittelyn sekä tieto- ja viestintätekniikan alalla.

  • Geneva, Sveitsi
  • Zagreb, Kroatia

  SSBM on globaali, innovatiivinen ja ainutlaatuinen koulu, jossa on opiskelijoita ympäri maailmaa. Ohjelmamme on suunniteltu yli 30 alan kumppanin kanssa. Takaamme sveitsiläisen laadukkaan koulutuksen ja huippuosaamisen. SSBM Geneva on ACBSP-akkreditoitu ja EduQua-sertifioitu. VISIOME on olla ainutlaatuinen, innovatiivinen ja kansainvälinen yritys- ja johtamiskoulu, joka tarjoaa korkealuokkaista tutkimusta, harjoittelua ja koulutusta. Olemme sitoutuneet jatkuvasti tarjoamaan koulutuksen huippuosaamista ja asiantuntemustamme yrityskoulutuksessa innovatiivisen huipputeknologiamme ja korkealaatuisen oppimiskokemuksemme avulla. Kannustamme monimuotoisuutta ja globaalia yhteyksiä opiskelijoiden, tiedekunnan ja liikekumppaneiden välillä.

  • Zagreb, Kroatia
  • Split, Kroatia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Zagreb, Kroatia

  Zagrebin yliopisto (1669) on Kaakkois-Euroopan vanhin ja suurin yliopisto. Zagrebin yliopisto tarjoaa kattavana julkisena Keski-Euroopan yliopistona koulutusta ja tutkimusta sekä kaikilla tieteellisillä aloilla (taide, biolääketiede, biotekniikka, insinööri, humanistiset tieteet, luonnontieteet ja yhteiskuntatieteet) sekä laajan valikoiman kursseja kaikilla tasoilla, perustutkimuksesta jatko-opintoihin. Se on 29 tiedekuntaa, 3 taideakatemiaa ja Kroatian yliopistokeskusta, ja se on maan lippulaivaharjoittelupaikka, jossa yli 7900 opettajaa ja 72480 opiskelijaa kehittää tietoa ja hankkii taitoja.

  • Split, Kroatia
  • Zagreb, Kroatia

  Yliopiston valitseminen mennä on yksi tärkeimmistä päätöksistämme, ja siksi koulu on vastuussa siitä, että kaikki sen opiskelijat saavat tarvittavat tiedot, rakentavat taitoja ja valmistautuvat parhaalla mahdollisella tavalla 21. vuosisadan yritysmarkkinoille. vuosisadalla. University College Aspiran tehtävänä on luoda transformatiivinen koulutuskokemus soveltamalla parhaita globaaleja käytäntöjä ja tekemällä yhteistyötä alan johtajien kanssa.

  • Rijeka, Kroatia

  Rijekan kauppatieteiden tiedekunta perustettiin vuoden 1961 puolivälissä. Ensimmäiset luennot alkavat 1.11.1961, tiedekunta on kouluttanut talouden asiantuntijoita erityisesti Kroatian rannikon ja Istrian alueen taloudellisen kehityksen edistämiseksi. Vuonna 2001 tiedekunta muutti uuteen osoitteeseen I. Filipovi?a 4, Rijeka.

  • Osijek, Kroatia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Zaprešić, Kroatia

  University of Applied Sciences Baltazar Zaprešić kehittyy edelleen korkealaatuiseksi korkeakouluksi, jolla on selkeästi määritelty yritys- ja johtamisalan koulutus ja tutkimus kestävän kehityksen olosuhteissa. Sen ohjelmat perustuvat selkeisiin oppimistuloksiin ja elinikäiseen koulutukseen ja ovat houkuttelevia opiskelijoille.

  • Zadar, Kroatia

  Zadarilla on vuosisatoja vanha yliopistoperinne, joka on pisin Kroatiassa: kirkollisen koulutuksen perinteen mukaisesti, joka mainittiin ensimmäisen kerran 100-luvulla, Dominikaaninen korkeakoulu Studium generale, myöhemmin tunnettu nimellä Universitas Iadertina, perustettiin jo 14. kesäkuuta. 1396.

  • City of Zagreb, Kroatia

  RRiF College of Financial Management perustettiin vuonna 2006, ja se suoritti kolmivuotisen ammatillisen tutkimuksen Kirjanpito ja rahoitus sekä kaksivuotisen erikoistuneen ammattitutkinnon Corporate Finance.