Keystone logo

Parhaat yliopistot MBA Ohjelmat sisään Kreikka 2023

Laitosten lukumäärä: 40
  • Athens

  Collegen 147-vuotinen akateemisen huippuosaamisen perintö ja sen sijainti Ateenassa tarjoavat opiskelijoille vaikuttavan ja ainutlaatuisen edun opiskella elävässä laboratoriossa, joka yhdistää Kreikan muinaisen ja nykyajan todellisuuden NECHE-akkreditoinnilla. Se myöntää tutkinnon suorittaneille tutkinnon suorittaneille muiden NECHE-instituutioiden, mukaan lukien Amherst, Brown, Boston College, MIT ja Harvard, valtakirjat. The American College of Greece sopivaksi organisaatioksi tarjoamaan korkeakoulutusohjelmia, jotka johtavat avoimen yliopiston validoituihin palkintoihin, jotka tarjoavat tutkinto-opiskelijoille parhaan oppimiskokemuksen ja samalla valmistuneille vahvimmat valmistumistodistukset.

  • Thessaloniki

  Journalism and Mass Communications School on viime vuosina toistuvasti ollut Euroopan 50 parhaan media/viestintäkoulun joukossa ja on European Journalism Teaching Associationin (EJTA) jäsen. Koulu sijaitsee osoitteessa 46 Egnatia Street, yliopistokampuksen ulkopuolella kuusikerroksisessa uusklassisessa rakennuksessa kaupungin keskustassa. Koulun nykyiseen opiskelijakuntaan kuuluu lähes 700 perustutkinto-opiskelijaa, 64 jatko-opiskelijaa ja 57 tohtorikandidaattia. Lisäksi koulu vastaanottaa vuosittain keskimäärin 15 Erasmus-opiskelijaa, ja samaan aikaan se kouluttaa lukuisia uransa puolivälissä olevia ammattilaisia laajan valikoiman erityisesti suunniteltuja elinikäisen oppimisen ohjelmia.

  • Evora
  • Rome
  • Thessaloniki

  Tämän ohjelman tavoitteena on tarjota opiskelijoille arkeologian erikoistaitoja ja materiaalien analyyttistä karakterisointia esihistoriasta (megaliittista) klassiseen aikaan (kreikka ja roomalainen). Kulttuuriperinnön aineistojen tutkiminen ja konservointi on tutkimusalue, jolla on vahva monitieteinen konnotaatio ja joka vaatii humanististen ja luonnontieteiden tutkimusaloilla kattavia taitoja. ARCHMAT tarjoaa yhteisen, integroidun alustan erinomaisille opiskelijoille, jotka ovat peräisin joko luonnontieteiden tai humanististen tieteiden koulutustaustasta, jotta he ymmärtävät edistyneitä tieteellisiä menetelmiä, joita käytetään arkeologisten materiaalien tutkimiseen, ja pyrkii muodostamaan erittäin erikoistuneita ammatillisia asiantuntijoita nousevalla arkeometrian, eli sovellettavien fysikaalisten ja kemiallisten tieteiden alalla. arkeologisen ja kulttuuriperinnön materiaalien tutkimiseen.

  • Athens

  Webster Athens tuo parhaat puolet Amerikan koulutuksesta Kreikkaan. Olemme Kreikan ainoa yhdysvaltalaisen yliopiston täysin omistama ja valvottu (akateemisesti ja taloudellisesti) akkreditoitu kampus. Ota koulutus ulkomaille ja osallistu haastaviin ja kysyttäviin ohjelmiin, jotka on rakennettu tarjoamaan joustavuutta ja mukavuutta, joka tarvitaan menestymiseen nykymaailmassa.

  • Berlin
  • Hamburg
  • Paris
  • + 1 lisää

  BSBI on omistettu kouluttamaan opiskelijoita muokkaamaan tulevaisuutta tehokkaasti ja tulemaan huomisen johtajiksi jatkuvasti muuttuvassa liike-elämässä. Yrittäjyyden ja menestyksen ytimessä BSBI tarjoaa teollisuuden kannalta merkityksellisiä ohjelmia, jotka keskittyvät käytännön liiketoimintaosaamisen kehittämiseen ammatillisen menestyksen varmistamiseksi. Kansainvälinen kauppakorkeakoulu, joka tarjoaa huippuosaamista Berliinin sydämessä, Saksassa.

  • New York
  • Athens
  • Bucharest
  • + 10 lisää

  Unicaf on Euroopassa toimiva maailmanlaajuinen koulutusorganisaatio, joka tarjoaa stipendejä kelpoisille ehdokkaille jatkaa akateemista opiskelua kumppanuusyliopistoissaan, tällä hetkellä Suffolkin yliopistossa (Iso-Britannia), Liverpool John Moores -yliopistossa (Iso-Britannia), Etelä-Walesin yliopistossa (Iso-Britannia). , Kalifornian yliopisto, Riverside Extension (USA) ja multi-kampus Unicaf University (Afrikka).

  • Athens

  New York College on Euroopassa nopeasti kasvava monikansallinen koulutusorganisaatio, jolla on 32 vuoden akateeminen läsnäolo. Ateenassa vuonna 1989 yhteistyössä New Yorkin osavaltion yliopiston kanssa perustettu USA: n suurin yliopisto on nykyään dynaaminen läsnä kahdessa maassa ja 3 yliopisto -oppilaitosta Ateenassa, Thessalonikissa ja Prahassa.

  • Tripoli

  University of Peloponnese on moderni, monialainen, alueellinen ja monikampusyliopisto, joka perustettiin vuonna 2000, ja se otti vastaan ensimmäiset opiskelijansa vuonna 2002. Kehitetty Peloponnesoksen alueen viidessä pääkaupungissa (Tripolis, Korintti, Nafplion, Sparta, Kalamata) ja Patra muodostavat 9 koulua ja 22 osastoa. Se tarjoaa opintoja kaikilla oppimissyklillä: perustutkinto-, jatko- ja tohtorintutkinto sekä elinikäinen oppiminen yli 20 000 opiskelijan kanssa (1., 2. ja 3. opintosykli).

  • Thessaloniki

  Korkeakouluna Perrotis College tarjoaa sekä tutkimuspohjaisia että käytännöllisesti suuntautuneita koulutusohjelmia, jotka vastaavat yleisön sosiaalisiin, taloudellisiin ja ympäristöön liittyviin huolenaiheisiin. Perrotis College , American Farm School -jaosto, edistää yhtäläisiä mahdollisuuksia kaikille opiskelijoille ja työntekijöille sekä kaikille hakijoille tai työntekijöille, rodusta, uskonnosta, sukupuolesta tai etnisestä alkuperästä riippumatta.

  • Athens

  ATINERin tehtävänä on toimia foorumina, jossa tutkijat ja tutkijat kaikkialta maailmasta voivat kokoontua vaihtamaan ideoita tutkimuksestaan ja keskustelemaan tieteenalojensa tulevasta kehityksestä. Homer (3000 vuotta sitten) kutsui ensimmäisenä tällaiset kokoukset symposiumeiksi, sanaa, jota nykyään monet kielet käyttävät kuvaamaan akateemisia kokouksia. Klassisessa Ateenassa 5. vuosisadalla eaa. Tällaiset akateemiset kokoukset saavuttivat heidän kirkkauskolonfoninsa, etenkin Sokratesen osallistuneiden. Platonin symposiumin eeppistä ergoa voidaan pitää vain yhden tällaisen akateemisen kokouksen arkistoina.

  • Athens

  Yksityinen korkeakoulu Institution d'Etudes Francophones (IdEF) aloitti toimintansa vuonna 1995 yhteistyössä Ranskan julkisen Sorbonne Paris Nord -yliopiston kanssa tarjotakseen akateemisia jatko- ja jatko-ohjelmia Pariisissa 13 Kreikassa. IdEF-opiskelijat ovat yleensä Sorbonnen yliopiston Paris Nord -opiskelijoita, niillä on sama opiskelija-asema ja he saavat saman koulutuksen kuin Pariisissa opiskelevat.

  • Athens

  Olemme sitoutuneet tarjoamaan opiskelijoille tarvittavat tiedot, taidot ja oppimiskokemuksen, jotka auttavat heitä saavuttamaan suurimman potentiaalinsa sopeutumiseen ja sopeutumiseen monimuotoiseen ja jatkuvasti muuttuvaan yhteiskuntaan ja työmarkkinoihin. Olemme sitoutuneet luomaan haastavan oppimisympäristön, joka kannustaa yrittäjähenkisyyden viljelyyn opiskelijoiden keskuudessa, mikä laajentaa heidän näköalojaan ja parantaa heidän uramahdollisuuksiaan. IST: ssä painopiste on opiskelijoilla!

  • Zografou

  NTUA, joka perustettiin vuonna 1837, melkein modernin Kreikan valtion kanssa, on Kreikan vanhin teknillinen yliopisto. Alun perin kuninkaallisella asetuksella "arkkitehtuurikoulutuksesta" perustettiin sunnuntaisin ja pyhäpäivinä toimiva teknillinen koulu, joka tarjosi opetusta arkkitehtuurin hallitseville. Vaikka syrjäisessä paikassa, se houkutteli pian monia opiskelijoita. Sen suosio johtaa kurssien laajentamiseen ja kevääseen 1840 säännöllisen päiväkoulun toimintaan yhdessä sunnuntai-vastaavan kanssa. Sitten se siirrettiin omaan rakennukseensa Pireuksen kadulle. Opiskelijoiden ja ohjaajien yhteisillä ponnisteluilla edistettiin jatkuvaa kasvua ja standardien uudistamista.

  • Chalandri

  Strathclyde Business School on tarjonnut jatko-ohjelmia kansainvälisissä keskuksissa vuodesta 1988. Kreikassa asuu yksi Strathclyden kahdeksasta kansainvälisestä keskuksesta, ja olemme tarjonneet MBA-ohjelmaa täällä vuodesta 1996.

  • Corfu

  Ionian University perustettiin vuonna 1984, samana vuonna Thessalian yliopiston ja Egeanmeren yliopiston kanssa. Yliopistoon kuuluu viisi tiedekuntaa ja kaksitoista laitosta. Sen kotipaikka on Korfu, yliopistoyksiköt Lefkadassa, Kefaloniassa ja Zakynthoksessa.