Keystone logo
Kiina

Opiskelu MBA sisään Kiina 2024

Opiskelu paikassa Kiina

Kiina on useita hyvin jäsennelty ja suunniteltu kauppakorkeakouluissa. Niille, jotka etsivät mahdollisuus osallistua johonkin näistä, on tärkeää pohtia, mitkä koulun osallistua. Monet paras kiinalainen koulut liiketoiminnan sijaitsevat Pekingissä, vaikka muita vaihtoehtoja on olemassa koko maassa. Jotkut suurimmista kauppakorkeakouluissa alueella ovat Pekingin yliopiston 's Guanghau School of Management, Cheung Kong Graduate School of Business, ja Pekingin kansainvälinen MBA koulu. Osallistuvat kauppakorkeakouluja Kiinassa Useimmat opiskelijat ilmoittautua kandidaatin ' s koulutusohjelmien aluksi ja sitten siirtyä tutkijakoulu ansaita MBA. Vaihtoehtoja ovat kaksi vuotta täysipäiväistä, kansainvälinen tutkinto, kahden tutkinnon (yleinen vaihtoehto tässä erittäin kilpailukykyinen alue) ja Executive MBA, suunniteltu johtoasemaa koulutukseen. Koulutus voi kestää kahdesta kuuteen vuotta. Kuitenkin joku vuoden mittaisilla ohjelmilla on saatavilla hyvin.Useimmat ohjelmat tarjoavat laajan valikoiman vaihtoehtoja. MBA-tutkinnot Kiinassa tarjoavat usein keskitytään muun muassa markkinoinnin, kv-liiketoiminta, ja taloustiede, vaikka hallinnon, henkilöresurssien ja tekniikan ovat myös aiheita opiskeluun. Kustannukset näistä ohjelmista erota merkittävästi koulun seuraavaan, mutta se on yleensä kalliimpaa kansainvälisille opiskelijoille. Mitä vaihtoehtoja International Students? Kansainväliset opiskelijat ovat usein tervetulleita kauppakorkeakouluissa Kiinassa. Kilpailu näillä paikoilla voi olla hyvin vaikea saada. On tärkeää, että opiskelijat soveltaa kauppakorkeakoulu he valita suoraan. Jos hyväksytään, se on sitten tarpeen hakea opiskelija viisumi opiskella koulussa. Tämä prosessi voi kestää kolme tai useamman kuukauden joissakin tapauksissa. On tarpeen hakea kouluun mahdollisimman pian, yleensä neljä tai useamman kuukauden ennen hoitavan aina kun mahdollista.Mahdollisuuksia opiskelijoille, jotka ilmoittautuvat ja täydentää MBA Kiinassa vaihtelevat suuresti. Kiina kasvaa ja kukoistaa kannalta talouttaan ja paikkojen, myös ne, joilla suurten yritysten kanssa kansainvälisiä mahdollisuuksia.

Vaihda valuutta

Perus kuukausittaiset elinkustannukset

 • Vuokrataan yhteisessä asunnossa

  325
 • Osuus apuohjelmista

  17
 • Internet-liittymä

  11
 • Paikallinen kuljetus

  26

Esimerkki elämäntapakustannuksista

 • Pikaruokayhdistelmä

  5
 • Elokuvalippu

  6
 • Tuoppi paikallista olutta

  0.9

Tietoja Kiina

Kiina tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia kansainvälisille opiskelijoille. Maa, jossa asuu yli 1,3 miljardia ihmistä, on yksi tärkeimmistä taloudellisia yksiköitä. Kiina on myös ainutlaatuinen historia ja monimuotoinen kulttuuri. Ei ole väliä missä olet matkustaa maan sisällä, sinun 'll löytää mahdollisuuksia oppia alue ' s historia. Vaikka maa on yksi suurimmista sekä kooltaan ja väestön, on mahdollisuuksia täällä kansainvälisille opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita tarjoamaan jotain ainutlaatuista yhteisöä.

Viisumivaatimukset

 • X1-viisumi - myönnetään niille, jotka menevät Kiinaan opiskelemaan yli 6 kuukautta.
 • X2-viisumi - myönnetään niille, jotka menevät Kiinaan opiskelemaan alle 6 kuukauden ajan.

Millaisen Visan tarvitset?

Visan nimi

Opiskelijaviisumi (X1 Visa; X2-viisumi)

Hinta ja valuutta

Opiskelijaviisumin anomismaksu vaihtelee kansallisuutesi, vaadittujen maahantulojen määrän, hakemasi maan ja sen mukaan, haluatko pikapalvelun. Maksut voivat olla noin 30–150 dollaria.

Kuka voi hakea viisumia?

Kaikkien ulkomaalaisten opiskelijoiden, jotka aikovat opiskella Kiinassa, on hankittava Kiinan opiskelijaviisumi (X-viisumi). Tämä viisumi myönnetään niille opiskelijoille, jotka Kiinan tunnustettu oppilaitos on jo hyväksynyt maahanpääsyä varten.

Missä voit tehdä hakemuksen?

Kiinan suurlähetystö tai konsulaatti tai Kiinan diplomaattinen edustusto

Voit lähettää viisumihakemuslomakkeen Kiinan suurlähetystöön tai konsulaattiin tai Kiinan diplomaattiseen edustustoon kotimaassasi. Jos et voi tulla henkilökohtaisesti lähettämään, voit lähettää sen matkatoimiston tai viisumitoimiston kautta toimitettavaksi puolestasi. Muista, että useimmat Kiinan suurlähetystöt tai konsulaatit eivät hyväksy postitse lähetettyjä hakemuksia.

Verkkosivusto:

Kuinka tehdä hakemus?

Voit ladata viisumilomakkeen täältä: http://www.china-embassy.org/eng/visas/fd. Täytä viisumihakemuslomake huolellisesti ja tarkasti tietokoneellasi. Ota tuloste täytetystä hakemuslomakkeesta ja allekirjoita se. Muista, että tuloste hakulomakkeesta on välttämätöntä, koska käsinkirjoitetut lomakkeet eivät ole hyväksyttäviä. Huomaa, että muutos tai korjaus ei ole sallittu painetussa lomakkeessa.

Seuraavat asiakirjat tulee toimittaa Kiinan suurlähetystöön tai konsulaattiin:

 1. Alkuperäinen passi, jonka voimassaoloaikaa on jäljellä vähintään kuusi kuukautta, ja tyhjät viisumisivut sekä valokopio passin tietosivusta ja valokuvasivusta, jos se on erillinen.
 2. Yksi täytetty viisumihakemuslomake, jossa on äskettäin otettu värillinen passikuva (paljain päin, koko kasvoin) vaaleaa taustaa vasten.
 3. Todistus laillisesta oleskelu- tai oleskeluasemasta (koskee niitä, jotka eivät hae viisumia kansalaisuusmaassaan)
 4. Alkuperäinen ja valokopio Kiinan koulun tai muiden yhteisöjen myöntämästä pääsykirjeestä.
 5. Alkuperäinen ja valokopio "Viisumihakemus opiskelua varten Kiinassa" (lomake JW201 tai lomake JW202).

Saapumisen jälkeen: X1-viisumin haltijoiden on rekisteröidyttävä paikalliseen yleisen turvallisuuden toimistoon (PSB) 30 päivän kuluessa saapumisesta Kiinaan ja haettava väliaikaista Kiinan oleskelulupaa paikalliselta PSB: ltä. X2-haltijoiden on oleskeltava Kiinassa viisumissa ilmoitetun ajan kuluessa, eikä heidän tarvitse hakea väliaikaista oleskelulupaa.

Milloin kannattaa hakea?

Hae opiskelijaviisumia vähintään muutama viikko ennen suunniteltua matkapäivääsi, jotta sinulla on riittävästi aikaa hakumenettelyn suorittamiseen ajoissa, jotta voit liittyä kurssillesi. Säännöllinen käsittelyaika on 4 työpäivää. Jos haluat noutaa viisumisi aikaisemmin, pikapalvelu ja ruuhkapalvelu ovat saatavilla lisämaksusta.

X1-viisumi myönnetään yleensä usealle maahantulolle, joka on voimassa enintään 5 vuotta. X2-viisumi myönnetään yleensä yhdelle maahantulolle, joka on voimassa enintään 6 kuukautta.

Käsittelyaika

4 Days

Työmahdollisuudet

Ulkomaalaiset opiskelijat saavat tehdä osa-aikatyötä Kiinassa. Yliopiston tulisi antaa suostumuskirje; palkkaavan yksikön/yrityksen tulisi antaa sertifikaatti; poliisiasema merkitsee sitten viisumiisi "Osa-aikatyö; Osa-aikainen opiskelu".

Tuntia viikossa

0

Miksi tarvitset tämän tyyppisen viisumin?

Tässä on joitain tärkeitä asioita, joita sinun ei pitäisi tehdä, kun haet opiskelijaviisumia Kiinaan:

 • Älä yritä lähettää opiskelijaviisumihakemuslomaketta lähettämällä sitä postitse, koska sitä ei hyväksytä.
 • Älä esitä vääriä asiakirjoja opiskelijaviisumistasi.
 • Älä piilota tai vääristele tosiasioita viisumihakemuksessasi.