Keystone logo
Kanada

Parhaat yliopistot MBA Ohjelmat sisään Kanada 2023

Laitosten lukumäärä: 296
  • Bordeaux, Ranska
  • Lyon, Ranska
  • + 5 lisää

  Perustamisestaan lähtien vuonna 1993 ESMA tarjoaa koulutusta CG Animation & FX -syklistä, joka on jatkuvasti kehittynyt yhteydessä animaation ammattilaisiin, jotka seuraavat meitä joka vuosi. Tämä koulutus, joka vastaa ranskalaista Bac + 5 -tasoa (RNCP-taso 7), nauttii nyt kansainvälistä tunnustusta ammattimaailmasta ja animaation suurimpien nimien tukea. Tutustu tähän Bordeaux'n, Lyonin, Montpellierin, Nantesin, Rennesin ja Toulousen kampuksillamme ehdotettuun kurssiin; Montreal Kanadassa. Koulutuksen englanninkielinen versio toimitetaan Lyonin ja Montpellierin kampuksilla.

  • Lac la Biche, Kanada
  • Boyle, Kanada
  • + 4 lisää

  Tutustu loputtomiin mahdollisuuksiin opiskelemalla kauniissa Koillis-Albertassa, Kanadassa. Runsaasti kauniita järviä, boreaalisia metsiä ja runsaasti eläimistöä ja kasvistoa tämä puistomainen luonnonympäristö on kokemus, joka varmasti jättää sinuun pysyvän vaikutelman. Jokainen kampuksemme sijaitsee ainutlaatuisissa kaupungeissa, joissa on uskomattomia tarinoita ja rikkaita erilaisia historioita, jotka odottavat tutkimista.

  • Toronto, Kanada

  University of Toronto School of Continuing Studies (UofT SCS) tukee aikuisopiskelijoita asiantuntevasti suunnitelluilla, tutkintoon kuulumattomilla kursseilla, jotka järjestetään luokassa ja verkossa asiantuntijoiden ohjaajien toimesta, jotka ovat alansa tunnustettuja johtajia. Olennaisena osana yliopistoa SCS saa energiaa UofT:n henkisestä elinvoimasta ja korkeasta opetuksen ja oppimisen tasosta.

  • Madison, Yhdysvallat
  • Teaneck, Yhdysvallat
  • + 3 lisää

  Suurin yksityinen yliopisto New Jerseyssä, FDU, on voittoa tavoittelematon, ei-lahkollinen, monikampuksella toimiva laitos. Vuonna 1942 perustettu FDU saavutti nelivuotisen aseman vuonna 1948 ja hyväksynnän yliopistoksi vuonna 1956. Yliopisto tarjoaa yli 100 perustutkinto- ja jatkotutkinto-ohjelmaa, mukaan lukien farmasian, hoitotyön, kliinisen psykologian ja koulupsykologian tohtoriohjelmat; ja AACSB-akkreditoitu kauppakorkeakoulu. Tutkinto-ohjelmia tarjotaan kahdella New Jerseyn kampuksella ja kahdella FDU-paikalla Yhdysvaltojen ulkopuolella: Wroxton Collegessa Oxfordshiressä Englannissa ja Vancouverin kampuksella British Columbiassa, Kanadassa.

  • Olds, Kanada

  Alkamisestaan maatalous- ja kotitalouskouluna Olds College on laajentanut ohjelmatarjontaansa ja on kasvanut tarjoamaan enemmän urakeskeisiä ohjelmia vuosien varrella. Ruoanlaitto- ja ompelutunnit kehittyivät tunnetuksi muoti-ohjelmamme, koneluokat ovat kasvaneet maatalous- ja raskaan sarjan mekaniikkaohjelmiksi ja maanviljelytaidoksi, kun ne kehittyivät maatalouden hallinta- ja puutarhaohjelmiksi.

  • Winnipeg, Kanada

  Winnipegissä, Manitobassa, Kanadassa, Booth University College on kristillinen oppilaitos, jonka juuret ovat Pelastusarmeijan 156-vuotisessa historiassa yhteiskunnan haavoittuvimpien tarpeiden täyttämisessä. Olemme syvästi sitoutuneet sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen ja yhdistämme kristillisen uskon ja ankaran stipendin intohimoon palvelemiseen. Lähestymistapamme oppimiseen perustuu akateemiseen huippuosaamiseen ja perustuu visioon toivosta, sosiaalisesta oikeudenmukaisuudesta ja armon kaikille.

  • Paris, Ranska
  • Montreal, Kanada

  Suurten kiinteistöalan toimijoiden vuonna 1972 perustama ESPI Group – joka perustettiin assosiatiivisena (laki 1901) – on yksityinen korkeakoulu, jonka pätevyydet tunnustavat valtion tasot 6 (Bac + 3) ja tasot 7 (Bac+5). ) tai koulun tutkintotodistukset ja rekisteröity National Directory of Professional Certifications -hakemistoon (RNCP), jossa on kandidaatin tutkinto ja ammatillinen maisterijakso (6 erikoisalaa). 50 vuoden olemassaolo on mahdollistanut konsernin juurtumisen kaikkeen kiinteistöliiketoimintaan. Nykyään opiskelijamme ovat hajallaan Pariisin, Nantesin, Marseillen, Bordeaux'n, Lyonin ja Montpellierin kampuksilla.

  • Toronto, Kanada

  Osgoode Professional Development on Osgoode Hall Law Schoolin, yhden Kanadan johtavista lakikouluista, elinikäisen oppimisen haara. OsgoodePD tunnetaan maailmanlaajuisesti sitoutumisestamme jatkuvaan innovaatioon koulutusteknologian ja pedagogiikan alalla. Olimme ensimmäinen lakiohjelma Kanadassa, joka tarjosi etäopiskelua, ja olemme työskennelleet jatkuvasti parantaaksemme laatua, saavutettavuutta ja joustavuutta. Visiomme on olla ammatillisen oikeudellisen koulutuksen innovatiivisen suunnittelun ja toimittamisen keskiössä, mikä mahdollistaa ymmärryksen, yhteyden ja muutoksen.

  • London, Kanada

  Vuonna 1954 perustettu Western Universityn King's University College on katolinen taiteiden korkeakoulu, joka on sidoksissa suureen, maailmanluokan yliopistoon. Kingin opiskelijat nauttivat "Molempien maailmojen parhaimmista" - oppimista pienryhmissä erinomaisten tiedekuntien johtamina pienellä, kauniilla kampuksella samalla kun he nauttivat kokonaisvaltaisen yliopiston osana olemisesta. Kingin opiskelijoilla on täydellinen pääsy kaikkiin Western Universityn tiloihin ja palveluihin, ja he valmistuvat länsimaisella tutkinnolla.

  • Montreal, Kanada

  Kensley College uskomme vakaasti, että koulutus on ainoa avain uskomattomien mahdollisuuksien ovien avaamiseen. Pyrimme tarjoamaan jokaiselle opiskelijalle mahdollisuuden toteuttaa unelmansa ja hallita tulevaisuuttaan. Vuosien mittaan uskoimme juuriihimme määrittämään opiskelijan intohimon!

  • Toronto, Kanada

  Kanadan vilkkaan liike-elämän pääkaupungin Toronton sydämessä sijaitseva Fleming College - Toronto tarjoaa kokeneiden alan ammattilaisten opettamia käytännön ohjelmia, jotka auttavat opiskelijoita pääsemään luokkahuoneesta työpaikalle heti valmistumisen jälkeen.

  • St. Catharines, Kanada

  Brockin kasvatustieteiden tiedekunnassa annamme opettajille työkalut, joita he tarvitsevat menestyäkseen asettamalla oppimisen kaiken tekemisemme keskipisteeseen.

  • Toronto, Kanada

  IBU on seuraavan sukupolven liike-elämän yliopisto, joka on suunniteltu tarjoamaan henkilökohtaista koulutuskokemusta. Hyödyt henkilökohtaisesta mentoroinnista ja tutoroinnista saavuttaaksesi uratavoitteesi. Henkilökohtainen akateeminen neuvonantajasi ohjaa ja tukee sinua. Kun luokkakoko on 30 opiskelijaa, sinulla on mahdollisuus pitää yhteyttä kollegoisi ja professoreihin.

  • Montreal, Kanada

  Musitechnic perusti vuonna 1987 Montrealissa Gilles Valiquette, tunnettu muusikko, säveltäjä ja laulaja-lauluntekijä. Hän oli vakuuttunut siitä, että tekniikasta (erityisesti tietokoneista) tulee äänituotannon ja musiikkiteollisuuden keskipiste, ja hän luotiin ensimmäisen opetus- ja korkeakoulutusministeriön tunnustaman tutkintotodistuksen, joka on omistettu kokonaan tietokoneavusteiselle äänisuunnittelulle. Tämä tapahtui kauan ennen kuin kaikki tiesivät, mitä tietokoneen hiiri, MP3 tai jopa Internet ovat.

  • Kingston, Kanada

  Queen's University on korkea-arvoinen Kanadassa opiskelijoiden kokemuksistaan, osallistavan lähestymistavan ja luokkahuoneen ulkopuolisen oppimisen tarjoamisessa. Tämä kokemus sisältää eniten klubeja asukasta kohden kaikista Kanadan yliopistoista sekä vahvan kansainvälisen vaihto-ohjelman, jossa on yli 220 kumppania.